Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי מאזדה 323 דגם GLXF שנת 2001 מנוע 1840

הרכב אצלי כחצי שנה ובמהלך כל הזמן הזה ישלי ריח רע שיוצא תמידית ממערכת המיזוג והאיוורור ברכב

קניתי לאחרונה את הספריי שהורג בקרטריות כביכול והשפרצתי לתוך הפתחים אבל זה לא ממש עזר

כמו כן הייתי במוסך שבדקו מאחורי התא כפפות ואמרו לי שאין בדגם הזה פילטר

האם יש מישהו שנתקל\מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי?

תודה רבה

פורסם

גם בסירקולציה פנימית אני חושב אבל הריח נמצא שם די הרבה זמן אז אולי זה הצליח להידבק קצת ברכב ולכן יש הריח בסירקולציה הפנימית

פורסם

באופן כללי כדי להוציא ריח רע מהאוטו - אפשר להשאיר אותו משהו כמו שעה בשמש כשכל הדלתות פתוחות (כמובן להשגיח שלא ייגנבו אותו :wink:).

יכול להיות שיש חור באגזוז וזה גורם להכנסת ריח מתא המנוע, תוודא את הנושא בסגירה של הסירקולציה הפנימית וגם אם הריח "נדבק" ברכב,

תבדוק באיזה מצב הריח מתגבר, זה יכול לתת אינדיקציה.

פורסם
שלום לכולם

והשפרצתי לתוך הפתחים אבל זה לא ממש עזר

תודה רבה

לא משפריצים לפתחים אלא ליניקה של המפוח.

פורסם

תודה לכולם

אז בדגם הזה אין פילטר מאחורי התא כפפות

בכל מקרה השפרצתי למפוח ואכן הבעיה הסתדרה

שבת שלום לכולם :)

• תוכן חדש...