Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני שוקל לקנות I30. בהתחלה חיפשתי משנת 2010 עד 100 אלף ק"מ (מליסינג), ואחר כך גם הציעו לי רכב משנת 2011.

אחרי שהייתי אצל כמה חברות ליסינג (ההצעות הטובות היו בשלמה סיקסט ואוויס), וסיפרתי להם על ההצעות אחת של השנייה, אלה בערך האפשרויות:

I30 שנת 2011, כ-100 אלף ק"מ, ב60 אלף ש"ח (כולל תיקון ליקויים אם יהיו לאחר בדיקה, ואחריות לשנה וחצי או 15 אלף ק"מ).

I30 שנת 2010, כ-100 אלף ק"מ, בסביבות 54 אלף ש"ח.

I30 שנת 2010, כ-75-80 אלף ק"מ, בסביבות 56-58 אלף ש"ח.

חשוב לציין, הבדיקות של שתי המכוניות עם ה-100 אלף ק"מ נקיות מלבד משמעות שולית במרכב (טיפה תיקוני פח וכו').

לגבי הרכב של ה-75 אלף כרגע עומד על הפרק רכב אחד שמצוין בבדיקה פגיעה בקצוות שלדה (לא זוכר משמעות) אבל המחיר יהיה באותו טווח גם כשאני אמצא רכב בלי כלום חוץ מתיקוני פח.

השאלות שלי הן כאלה:

1. כמובן, איזה רכב עדיף (אם מניחים שכולם עברו רק תיקוני פח) ביחס למחירים שכתבתי.

2. האם מבחינת מצב הרכב יש הבדל בין רכב שנת 2010 לרכב שנת 2011 שעשו 100 אלף ק"מ? נכון שהממוצע גבוה יותר(34 אלף לעומת 25 אלף), אך המנוע עבד אותו זמן, פשוט בפרק זמן קצר יותר. לכן לא ידעתי איך להתייחס לנושא הזה.

תודה רבה,

תומר

פורסם

בין כל מה שרשמת הייתי בוחר ברכב מודל 2011 כי ההפרש במחיר בינו לבין השנתון הקודם לא רציני והוא ללא פגיעת שלדה.

לא רשמת כמה אתה נוסע בשנה. אם זה לא הרבה, הקילומטראז' יתאזן עם השנים.

אל תוותר על הבדיקה משלך בכל מקרה ובמכון שאתה תבחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה יודע מה חודשי העליה לכביש?

יכול להיות שה-2011 עלה בינואר וה-2010 בדצמבר ולכן ההבדלים במחיר לא ממש גדולים.

אגב, גם אני הייתי הולך על ה-2011, אם הנסועה שלך ממוצעת אתה תאזן אותו במידה ותחזיק את הרכב הרבה שנים.

פורסם

צודקים, שכחתי לרשום. אני כנראה אסע בסביבות ה12 אלף בשנה.

ככה שאני אני אחזיק את הרכב 5 שנים זה יהיה רכב בן 8 עם בערך 160 אלף, שזה בסדר.

השאלה אם אין משמעות מבחינת מצב הרכב לזה שהוא עבר 100 אלף ק"מ ב3 שנים.

ה2011 עלה לכביש במאי 2011.

ה2010 עם ה100 אלף ק"מ עלה לכביש בדצמבר .2010

ה2010 עם סביבות ה80 אלף ק"מ יכול להיות בין אפריל לאוקטובר 2010 (זה לא רכב ספציפי).

עדיין ממליצים על ה2011?

פורסם

בהנחה וטופל בזמן אני לא רואה משמעות לקילומטראז' גבוה מהממוצע כל עוד הוא לא חריג ברמה של מונית למשל, זאת בסך הכל מכונה, סביר להניח שהוא יהיה קצת יותר שחוק מרכבים שנסעו פחות, אפשר לראות את זה על ידית ההילוכים למשל, על ההגה, הצמיגים הוחלפו כבר לפחות פעם אחת.

אני עדיין הייתי הולך על ה-2011, זה אותו קילומטראז' והוא חדש ב-5 חודשים, לא משהו קריטי במיוחד.

פורסם

קודם כל לא משנה מה אל תתקרב לשלמה באינטרנטיש המון חוות דעת על המגרשים שלהם ועל מצב הרכבים שלהם ולדעתי עדיף 2011 לא רואה הבדל גדול ביניהם

פורסם

ואם הבחירה היא בין שני הרכבים האלה? כמה בערך שווה להוסיף על כך שיש לרכב פחות 20-25 אלף ק"מ? 2000? 4000? בכלל לא משנה?

I30 שנת 2010, כ-100 אלף ק"מ, בסביבות 54 אלף ש"ח.

I30 שנת 2010, כ-75-80 אלף ק"מ, בסביבות 56-58 אלף ש"ח.

פורסם

תזהר מI30 מSIXT, הייתה לנו אחת מושכרת בצבא, ואני בטוח שהיו עוד כאלו בבסיסים אחרים, אבל אני לא צריך לספר איך מתנהגים לרכבים בצבא.

היו גם קורולה, I20 ועוד, תנסה לחפש כל מיני סממנים שמתאימים לרכב צבאי - שאריות של מדבקה "איך אני נוהג" או כל מיני דברים כאלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

או פשוט להימנע מרכבים פופולריים של הצבא בחברות שעובדות עם הצבא.

לא כל כך קשה.

למשל ידוע לי שאלבר ושלמה עובדים עם הצבא אז כדאי להימנע בכלל מרכישת רכבים אצלם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אבל יש רכבים שהצבא לא לוקח, נניח רנו פלואנס או מאזדה 3.

יש דגמים שתראה הרבה וזה אקסנט וריו מהצורה הקודמת,

סא"לים ורס"נים/רנ"גים מקומבנים הצליחו לקבל ריו חדשה או I25.

אל"מים קיבלו פעם קרוזים ולנסרים, היום ראיתי שמקבלים פורטה.

הצבא גם מקבל מחברת ההשכרה פרי לא מעט i10. יש גם I800 מסיקסט (כנראה שתמצאו ריפודים קרועים וכל מיני דברים כאלו)

אמרו שעכשיו מקבלים רכבים חדשים עם מנוע 1.2, מעניין מה יקבלו, 301/C אליזה/אטראז'/ראפיד 1.2TSI?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
תזהר מI30 מSIXT, הייתה לנו אחת מושכרת בצבא, ואני בטוח שהיו עוד כאלו בבסיסים אחרים, אבל אני לא צריך לספר איך מתנהגים לרכבים בצבא.

היו גם קורולה, I20 ועוד, תנסה לחפש כל מיני סממנים שמתאימים לרכב צבאי - שאריות של מדבקה "איך אני נוהג" או כל מיני דברים כאלו.

ציטטתי אותך אבל זאת תגובה לכולם:

הנציג בשלמה סיקסט הציע לי רכבים שהיו בליסינג אצל נהג יחיד, והוא אמר שהוא נותן לי אישור של משרד התחבורה שהרכב באמת היה כזה.

גם במקרה כזה עדיף להימנע? אני מניח שהם לא משקרים שהוא היה אצל נהג יחיד אם יש אישור רשמי.

פורסם

תגידו כל הרכבים עם ריפוד קרוע וכן שריטות וכדו' בפח הרכב. נראה לכם שהם כך יציגו את הרכב ללקוחות? הרי הם מחדשים את הכל ואז לכאורה הרכב נראה שמור .

פורסם
. יש גם I800 מסיקסט (כנראה שתמצאו ריפודים קרועים וכל מיני דברים כאלו)

יצא לי לראות I800 עם עבר צבאי במהלך חיפושי אחר I800 לאבא שלי.

המצב שלהן פשוט נורא,מושבים גמורים,אין בכלל חיפוי פלסטיק בתוך הרכב שמכסה את הברזלים של גוף הרכב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
יצא לי לראות I800 עם עבר צבאי במהלך חיפושי אחר I800 לאבא שלי.

המצב שלהן פשוט נורא,מושבים גמורים,אין בכלל חיפוי פלסטיק בתוך הרכב שמכסה את הברזלים של גוף הרכב.

תספר לי את זה, אני כל יום נוסע ברכב צבאי אחר,

למעט הרכב של המפקד שלי שהוא די שומר עליו כי זה רכב אישי וצמוד שלו, רוב הרכבים הצבאיים נראים ממש כמו בשיר רכב חברה.

• תוכן חדש...