Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשמית החל מאתמול פרוייקט שיפוץ חדר האמבטיה יצא לדרך, מאתמול ועד היום הספיקו לשבור את כל מה שצריך, לחשוף את הצנרת הישנה, את רוב הצנרת הוציאו, חצבו בקירות והעבירו כבלי חשמל עד למרתף.

אני חייב להגיד שעד עכשיו אני מרוצה, בנו מחציה בין חדר האמבטיה למטבח בשביל שכמה שפחות עבק יעבור לחדר האוכל והמטבח, כיסו הכל בפליז, העובדים אחרי יום עבודה מנקים ודואגים שיהיה מסודר אחריהם.

אני יעלה עוד עידכונים כשיהיו, לבנתיים מספר תמונות

IMG_2382.jpg

IMG_2387.jpg

IMG_2395.jpg

IMG_2403.jpg

2014-06-11 07.19.13-1.jpg

פורסם

בבניית בניין דירות חדש אין דיאגרמת גאנט, אז שלא נדבר על שיפוץ...

בישראל השתרשה תרבות ה- "סמוך".

בחודשים האחרונים, עבדתי עם כ- 5-6 ספקים שונים מתחומים שונים. אין לי מילה אחת טובה להגיד על אף אחד מהם, מלבד המוביל.

אם הייתי שוקל לעזוב את הארץ, זה בגלל ההתנהלות של הספקים בארץ.

פורסם

או לעבוד עם דימה - שהבטיח לי שיפוץ מלא של דירה גדולה תוך 7 שבועות, אבל הבחור חלה, אז זה לקח 3 ימים נוספים. פשוט תזמר את בעלי המקצוע כך שלפעמים עבדו תריסר אנשים במקביל. והבחור עוד עבד בעצמו, הוא נהנה לעבוד בגבס והוסי, לי כמה תוספות שהופכות את הבית לעוד יותר יפה ומרשים. אני חושב שבבניה של רב קומות קשה למצוא הרכב כזה בבניין בזמן נתון.

 

מה שרציתי לומר בפוסט הוא שיש בארץ אנשים שבאים לעבוד, עושים זאת בהנאה ובאיכות טובה וגם עומדים בזמנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

הספקים שאני עבדתי איתם, נכפו עלי מטעם הקבלן, כך שלא הייתה להם שום סיבה לתת לי שירות טוב (שלא לומר סביר...).

לצערי, לא הצלחתי לקבל שירות סביר מספק שירות כל שהוא ישראלי. (אפילו דבר בסיסי כמו עמידה בזמנים, או לחילופין, אם מאחרים, אז לפחות להודיע, לא קרה לי. פשוט מגיעים מאוחר וזהו...)

פורסם (נערך)

אצלי תמיד היה הכל רשום בחוזה, אי עמידה בזמנים שווה בשבילי לכסף, מסירת המפתח מתבצעת ב26 ליוני (והם עוד לקחו 3 ימים רזרבה לפינישים) אחרי ה26 כל יום זה כסף, החוזה נחתם על ידי ועל ידם.

בגלל זה הדיאגרמה חשובה, כל בעל מקצוע יודע בדיוק כמה זמן יש לו (אחרי חישובים של מקרים גרועים), יהיה בסדר זה לא רק בארץ, זה נפוץ מאוד אצל הסרבים, ואלבנים, עובדים טוב אבל מתקשים בלוחות זמנים (האנשים שעבדתי איתם).

IMG_2383.jpg

עריכה אחרונה על ידי renaultfreek
×
×
  • תוכן חדש...