Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון האחרון חזרתי מ-12 יום בנורווגיה (המהממת והיקרה).

ביום האחרון במלון האחרון בו היינו בעיר lillehammer כ-150 ק"מ מאוסלו, נתקלתי במקרה בעלון שמציע לבקר במוזיאון תחבורה הנמצא רק 5 דקות נסיעה מהמלון. בבוקר לפני הנסיעה לשדה התעופה קפצנו למוזיאון, שם מסתבר הדבר המעניין ביותר (עבורי לפחות) הוא תצוגה די קטנה אך מרשימה של למבורגיני. מדובר בתצוגה שהחלה בספטמבר 2013 ותסתיים ב-16 לחודש. כל המכוניות כך רשום, הושאלו מאנשים פרטיים.

זה היה סיום מגניב לטיול מהמם.

תהנו.

9DC_1560.JPG

9DC_1561.JPG

9DC_1562.JPG

9DC_1563.JPG

9DC_1564.JPG

9DC_1565.JPG

9DC_1566.JPG

9DC_1567.JPG

פורסם

עד עכשיו אני חושב שקונטאש אחד העיצובים היפים שהיו להם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עד עכשיו אני חושב שקונטאש אחד העיצובים היפים שהיו להם.

האמת שגם אני חשבתי כמוך, עד שראיתי את המיורה במציאות.

פורסם

בטופ גיר מאוד אוהבים את המיורה ולא פעם היא הוזכרה,אולי המציאות היא אכן יותר מרשימה,אבל מה שאני אוהב בקונטש זאת הצורה כוחנית שלה,מן עיצוב עצבני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזה כיף לסיים ככה טיול!

לדעתי האוונטדור היא הדגם הכי יפה שלהם, אפילו אחרי שראיתי אחת בצבע ורוד (!).

SCANSPEAK

פורסם

מדהים מדהים מדהים

ה DIABLO VT6.0 האדומה פשוט יותר ממושלמת, רכב החלומות שלי מילדות, ה"תחת" שלה פשוט אכזרי.

מבין כל הלמבורגיני שיצאו עד כה, אהבתי ביותר את העיצוב שלה - ובצבע הכתום

המיורה לאחר מכן ואז הקונטאש כמובן.

המורסילאגו לא אהבתי את הדגם הראשוני מלבד ה LP670 והסאונד הכי יפה שיצא לי לשמוע מעודי חי (במקרה בספרד)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...