Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ועוד נקודה קטנה - קשה לי להאמין שאדם שסובל מעודף משקל קיצוני באמת משקיע יותר מידי עבודה כל יום או בכלל מסוגל לכך, עודף משקל כזה מצביע על יכולות פיזיות ומנטליות - אבל גם על אופי.

מסכים עם כל אשר אמרת (צ'יפופו כנראה יהיה מנכ"ל טוב יותר מניר גלעד) בתגובתך מלבד עם קביעתך זאת.

ווינסטון צ'רצ'יל היה מאוד שמן וחובב סיגרים וויסקי ידוע, אבל היה גם וורקוהוליק ברמות שלא יאמנו. בזמן מלחמת העולם השניה הוא עבד כ-20 שעות ביממה וגם במיטה ביקש שיסדרו לו שולחן כתיבה וטלפון. אני לא חושב שיש חבר פורום יחיד שהיה עומד בקצב שלו.

אצלנו ראוי לציין את מר אריאל שרון שבעת העליה הגדולה מרוסיה פעל במרץ בלתי נגמר בכל רחבי הארץ ובנה בשנה אחת יותר ממנה שבנו עד כה שתי הממשלות של ביבי.

ולגבי הלורד עידן עופר השוכן לבטח בארמונו שבלונדון- מה אכפת לו? בדיוק כמו BP זה other people money. בנתיים כי"ל ממשיכה לייצר לו מיליארדים.

פורסם

חזרנו לא זמן מחודש בסין

לדעתי

יש משהו שיכול לעבוד במייזם הזה, רוב המותגים הסיניים שנסענו בהם היו ספרטניים לגמרי, לא נוחים, קצת מקרקשים, וקצת מכוערים.

ככה שאם תקום שם חברה שתנסה לשנות את זה ותציע אביזרי נוחות ואיכות ברכב, יכול להיות שזה יעבוד.

אבל

האותיות הקטנות כאן קצת מטרידות

צ'רי (השותפה), ובכלל השוק הסיני ידוע כשוק מעתקין.

דובר כאן קצת על vw, יש להם שם המון דגמים, רוב הדגמים שנראים על הכביש תואמים לרכבים שהייתם רואים כאן בשנות ה 90, איכות חומרים פנימיים - מבייש את המותג לדעתי.

למה ש vw יעשו את זה, כי אחרת הסיניים לא ייקנו, למי שיש כסף יכול לקנות את הדגמים שנמכרים באירופה (פאסאט, ג'טה, טורקיה גולף, gti, r) יש שם הכל.

וסתם נק' שכתבו בכתבה על למה להכניס עוד מותג רכב לסין "השוק משווע לכלי רכב", לא נראה שבחישוב הזה לקחות את העניין בערים העצומות בסין יש מערך תחבורה ציבורית מעולה שאיננו מצריך שימוש ברכב כלל וכלל.

SCANSPEAK

פורסם
מסכים עם כל אשר אמרת (צ'יפופו כנראה יהיה מנכ"ל טוב יותר מניר גלעד) בתגובתך מלבד עם קביעתך זאת.

אתה כמובן צודק בדוגמאות שנתת, אבל הדוגמאות הללו הן בבחינת מיעוט שמצביע על הכלל.

בוא נעשה תרגיל מחשבה קטן: נניח שהציגו בפניך אדם לא מוכר שזקוק דחוף לדיאטה, איזה תכונות תייחס לו - סוס עבודה כמו שתי הדוגמאות שהצגת או עצלן כרוני שלא מסוגל לשלוט בגחמות שלו?

נכון שהתשובה ברורה?

אגב - כשכתבת צ'יפופו האם כוונתך לחבר הפורום הידוע בכינויו זה, או לגיבור הספרותי של תמר בורשטיין לזר? :-P

פורסם

דורקי, בכנות, לכלכת!

לייחס לאדם שמן תכונות של עצלנות זה לא שונה בכלום מלייחס ליהודי חטיפת ילדים נוצרים לפני פסח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התכוונתי לזה השעיר יותר.

הפקטור המשפיע ביותר על השמנה הוא גנטיקה. כמו שהיו הרבה אנשים מלאים בגופים ומלאי מרץ בפעלם, כך היו לא חסרים אנשים רזים עצלנים או שהיו מאוד לא אפקטיביים בתפקידים בכירים. קודמו בתפקיד של צ'רצי'ל (נוויל "הבאתי שלום בדורנו" צ'מברלין) היה אדם רזה...

אכן בתקופה האחרונה אנחנו נוטים לשייך הצלחה ונמרצות לאנשים עם מראה רזה, שיער שופע וחיוך נוצץ. וכך הלכו המשקיעים שולל אחר מר אגסי "גאון הדור" והמצביעים אחרי "הדוקטור" יאיר לפיד. אולם בילוי שעות ארוכות במכון הכושר ועל שולחן המנתח הפלסטי לא בהכרח מוביל ליכולות עסקיות או מדיניות משופרות.

פורסם (נערך)

דורקי, אני לא מסכים עם הקביעה לגבי עודף משקל וחריצות בעבודה. ניר גלעד לא בדיוק צריך להרים שקים(אולי צ'קים)

ולעבוד עם טוריה, הוא צריך בעיקר להפעיל את הראש והמוח, מה שככל הנראה לא הכי הולך לו. אולי השנים הרבות

במשרד ממשלתי אפור ומשעמם ניוונו לו שם משהו ;-)

לגבי הפנסיה שלנו, לך תדע, אולי בכלל זה כרגע לטובה, כי ח"ל מנפיקה אג"חים במרווחים גבוהים יותר(ריבית גבוהה יותר)

בגלל כל אותם פרוייקטים מדהימים שעידן וניר הוגים ולצערנו גם מבצעים, וככה מקבלים תשואה טובה יותר :-)

אם לא, הכל היה הולך לכיס של עידן בסופו של יום...

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

חייב להודות שאני נוטה להסכים עם דורקי. אדם שמן הוא בדרך כלל אדם חסר משמעת עצמית ומוטיבציה לשיפור וכתוצאה מכך הוא יהיה פחות יעיל בעבודה ובכלל.

כמובן שזוהי הכללה וישנם יוצאים מהכלל כתוצאה מכל מיני סיבות גנטיות רפואיות וכו'.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
דורקי, בכנות, לכלכת!

הפקטור המשפיע ביותר על השמנה הוא גנטיקה. כמו שהיו הרבה אנשים מלאים בגופים ומלאי מרץ בפעלם, כך היו לא חסרים אנשים רזים עצלנים או שהיו מאוד לא אפקטיביים בתפקידים בכירים. קודמו בתפקיד של צ'רצי'ל (נוויל "הבאתי שלום בדורנו" צ'מברלין) היה אדם רזה...

אכן בתקופה האחרונה אנחנו נוטים לשייך הצלחה ונמרצות לאנשים עם מראה רזה, שיער שופע וחיוך נוצץ. וכך הלכו המשקיעים שולל אחר מר אגסי "גאון הדור" והמצביעים אחרי "הדוקטור" יאיר לפיד. אולם בילוי שעות ארוכות במכון הכושר ועל שולחן המנתח הפלסטי לא בהכרח מוביל ליכולות עסקיות או מדיניות משופרות.

דורקי, אני לא מסכים עם הקביעה לגבי עודף משקל וחריצות בעבודה. ניר גלעד לא בדיוק צריך להרים שקים(אולי צ'קים)

ולעבוד עם טוריה, הוא צריך בעיקר להפעיל את הראש והמוח, מה שככל הנראה לא הכי הולך לו. אולי השנים הרבות

במשרד ממשלתי אפור ומשעמם ניוונו לו שם משהו ;-)

נו טוב - מותר לא להסכים. :wink:

אנשים שנדרשים ליכולת מנטלית גבוהה מטפחים גם את הכושר הגופני שלהם - בבחינת "נפש בריאה בגוף בריא".

אותי לימדו שהדרך הטובה ביותר להתמודד עם לחצים נפשיים (שנתפסים בגוף הפרימיטיבי כאיום ולכן מביאים לייצור מוגבר של אנדרנלין) היא פעילות גופנית נמרצת שמשחררת את הגוף, מי שרוצה אחרת - שיערב לו.

ועדיין לא עניתם לי: שני מועמדים לעבודה, בעלי כישורים ונתונים אובייקטיבים זהים מתמודדים אצלכם על תפקיד - האחד עם עודף משקל והשני בעל משקל גוף תקין, במי תבחרו?

פורסם

בא נשאל ככה, עם כל הגועל נפש, נראה לך שלאלון חסן חסרה שאפתנות?

תשובה לשאלתך: בחירה עפ"י קורות חיים, כישורים, התרשמות בראיון עבודה ללא כל חשיבות אם הוא שמן, אם היא נקבה, אם הוא הומו או טרנסג'נדר.

העובדת האחרונה שלי הייתה שמנה ולסבית, איזה פלפלית, איזה אשת מכירות, הלוואי עליי תמיד עובדים ברמה שלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
התכוונתי לזה השעיר יותר.

מסכים, רק שהתקופה האחרונה זה לפחות ה 50-60 שנים האחרונות, מאז הטלויזיה ואולי הקולנוע,

פעם בערבית הפתגם "טוויל והביל" תיאר את תפיסה הרווחת של נפסדות החיצוניות, והיתה הערכה (לא יודע אם מגובה בפתגם הולם) לאנשים נמוכים וחכמים,

אנחנו עוברים שטיפת מוח ארורה מעצבת תודעה, נסה להזכר, מתי ראית בטלויזיה פרסומת עם משתתפים כהים ? (והילדים חיוורי פנים ובד"כ בלונדינים נטולי ח' וע')

זאת אומרת כל עוד לא מוקצה להם תפקיד הנלעג התורן, אלו תמיד יהיו שיפוצניקים, מוסכניקים וירקנים נכלוליים.

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם
גם נוחי השקיע במשהו ״לא כל כך ספקולטיבי״...

והציבור לא מפסיד רק בתספורות. גם הפסדי הון באים על חשבונו.

כפי שנכתב, בלי שום יתרון יחסי, ההשקעה אינה ראויה לחברה ציבורית.

כל השקעה ראויה לחברה ציבורית, כל עוד הסיכון רק על בעלי המניות וחשיפה אליו תלויה בשיעור האחזקה של בעלי המניות השונים.

מי שמנהל את הפנסיה צריך לקחת בחשבון את הסיכון של כל חברה ולהחשף אליה בהתאם.

פורסם (נערך)
נו טוב - מותר לא להסכים. :wink:

אנשים שנדרשים ליכולת מנטלית גבוהה מטפחים גם את הכושר הגופני שלהם - בבחינת "נפש בריאה בגוף בריא".

אותי לימדו שהדרך הטובה ביותר להתמודד עם לחצים נפשיים (שנתפסים בגוף הפרימיטיבי כאיום ולכן מביאים לייצור מוגבר של אנדרנלין) היא פעילות גופנית נמרצת שמשחררת את הגוף, מי שרוצה אחרת - שיערב לו.

ועדיין לא עניתם לי: שני מועמדים לעבודה, בעלי כישורים ונתונים אובייקטיבים זהים מתמודדים אצלכם על תפקיד - האחד עם עודף משקל והשני בעל משקל גוף תקין, במי תבחרו?

אם מדובר בתפקיד של דוגמן הבית קרוב לודאי שבעל המשקל התקין יזכה בתפקיד והשמן ייזרק מכל המדרגות. אם מדובר בתפקיד הדורש תכונות שהופעה חיצונית אינה חלק מהן ושאר הנתונים זהים לחלוטין, אז כבר נכנס הענין של הכימיה הבינאישית לענין וזהו. אחרת נצטרך לוותר על יצחק תשובה למשל, או חלילה על רני רהב.

והכלל הזה של נפש בריאה בגוף בריא, אינו רלבנטי עוד לטעמי, ודאי כשמדובר בתפקידים שהשכל משחק בהם תפקיד משמעותי וריצות בוקר אינן חלק מהגדרת התפקיד. יש לא מעט רזים וחטובים נטולי אנרגיה נפשית, יש שמנים הפוכים, גם לא ענין של כלל ויוצא מהכלל, פשוט אין כלל אצבע בענין, זו לפחות דעתי.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

אם לדוגמא ניקח שחמטאי מהדרג העולמי ונבחן את תכנית האימונים שלו, נגלה שהיא כוללת גם אימונים גופניים בנוסף לאימוני המשחק שהשחקן עובר.

לפיכך ישנם גם כאלה שסוברים שמצבו הפיזי של האדם מקרין על מצבו המנטלי, אפילו אם אותו האדם מתמודד במישור מנטלי ומחשבתי טהור.

פורסם

עזוב, דורקי. נתנו לך את צ'רצ'יל ושרון,

זהו, הלכה התאוריה. שחרר. :-)

אני עובד /עבדתי עם אנשים בעלי חזות חיצונית לא מרשימה

ושיניים גרועות, אבל חריפים וחרוצים וחכמים ומצליחים בצורה בלתי רגילה.

הרגתם אותי עם צ'יפופו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...