Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפרתי קצת בפורום וראיתי שיש לא מעט מוצרים לניקוי טוב של פנים הרכב.

אשמח אם תוכלו לעשות לי סדר בבלגן ולהמליץ לי על מוצר אחד שיהיה טוב גם לניקוי שכבת האבק וגם למראה והגנה (וחידוש פלסטיקה).

וכמובן שלא ישאיר שיכבה רטובה אחרי השימוש.

בנתיים אלה המוצרים ששמתי עליהם עין, הבעיה שאין לי מושג מה עדיף יותר:

G6 Hyper Coating

silk shine

Meguiar's Quick Interior Detailer

Meguiar's Supreme Shine

Meguiar's ULTIMAT PROTECTET

Meguiar's APC

בקיצור לא מעט מוצרים ואני מעדיף אחד טוב ואיכותי בלי התחשבות במחיר.

תודה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני קורא על זה הרבה, מאז שהתחלתי להתעניין בזה רק הבנתי שאני לא יודע מה לקנות מרוב שיש מבחר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

Silk Shine משאיר מראה מבריק של רכב חדש, לא משאיר שום מגע שמנוני.

לוקח את כל החומרים האחרים בהליכה, מוצר מדהים! מאוד ממליץ לך עליו, לפני שאתה מיישם אותו על פלסטיקה/צמיגים/גומי נקה היטב עם APC את המקום כדי להוציא את כל הלכלוך והשומן מאותו מקום, ככה גם החומר יראה יותר טוב על אותו המקום ויתן 100% מהאפקטיביות שלו.

* APC זהו חומר לניקוי, זה לא חומר שמשאיר מראה מבריק/חדש/מט. מנקים עם APC ולאחר מכן מורחים את החומר הייעודי.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

מוצר זול שעובד טוב הוא הספריי סיליקון אם אני חא טועה לפלסטיקה וסקאיי של stp נותן ברק לאורך זמן ולא משאיר מגע שמנוני

Using Tapatalk

פורסם

כמובן שיש צורך לנקות את המשטחים לפני ישום חומרי הגנה, כמו שציין לפני spo1zzenn (ברצינות, מה עושים עם הניק שלך כשכותבים מהפלאפון?)

את הניקיון אתה יכול לבצע עם apc מדולל של מגווירס/שופרסל או allclean של CG.

להגנה מומלץ להשתמש בחומר על בסיסי מים (כדי באמת להגן על הפלסטיק ולא לטגן אותו בשמש וגם לא להשאיר את המשטח שומני, מגעיל ומגנט לאבק).

אני אישית משתמשת בG6 (דומה מאוד לסילק שיין, אבל בעל ברק חזק יותר). אני מאוד מרוצה ממנו והוא עונה בצורה מושלמת על הדרישות הגבוהות שלי ממנו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
מוצר זול שעובד טוב הוא הספריי סיליקון אם אני חא טועה לפלסטיקה וסקאיי של stp נותן ברק לאורך זמן ולא משאיר מגע שמנוני

רוב האנשים בתחום דווקא מתנגדים לחומרים מבוססי סיליקון על פלסטיקה. הסיבה העיקרית היא שהסיליקון מאיץ את התייבשות והזדקנות הפלסטיקה / צמיגים ומחזק את ההשפעה השלילית של קרני השמש.

יש גם מומחים רבים שטוענים שזה לא נכון ותלוי בסוג הסיליקון.

אני באופן אישי מעדיף לא לקחת את הסיכון ולהשתמש בחומרים מבוססי מים. אם תבדוק תשים לב שרוב החברות האיכותיות יותר מפרסמות את מוצרי הפלסטיקה כ "נטולי סיליקון", מה שכנראה מעיד על ההעדפה של המשתמשים המקצועיים

פורסם

לא בדקתי את העניין לעומק זה חומר שעזר לי בתווך קצר אולי לתווך הארוך זה לא בריא ,נראה לי שאני יתחיל להשתמש בחומרים על בסיס מים כמו שאתה אומר לא לקחת סיכון , תודה רבה

Using Tapatalk

• תוכן חדש...