Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים שלום הפעם אני פונה בכמה שאלות. בלי ששמתי לב עשיתי על האוטו שלי בשעה טובה 10,000 בחצי שנה. טוב או לא רק אלוהים יודע.

בכל אופן לא היה לי האפשרות ללכת לטיפול אישית אז ביקשתי מאבא שלי בתקווה ולא יתחמנו אותי.

אבל יצא גרוע יותר

אשמח לדעת מה צריכים היו להחליף לי באוטו בטיפול הזה ומה עלות כל זה היה צריך לצאת.

הטיפול נעשה במוסך מורשה פורד אז כחו בחשבון.

בכל אופן ברכב היה לי בעית רעידת הגה בזמן בלימה אז החליפו לי את 2 צלחות הבלימה ו2 רפידות בלם קידמיות. למען האמת לא הצלחתי לראות משהו חדש בין הגלגלים אך בכל זאת. החליפו לי רצועת טיימינג ופתאום אני מרגיש שהאוטו לא רק בקושי סוחב מעל 100 קמש אלא שהוא התחיל פתאום לאכול יותר דלק. כאילו החליפו לאוטו למה זה ?

דוושת הבלם בכלל בלחיצה במקום להיות קשה ובולטת היא כמו מרגרינה מחליקה בכלות לתוך חלל הרגליים ורק לקראת הסוף מרגיש את האוטו בולם. והכי חשוב הגיוני שעל כל זה יצא לי 4500 שח בעיקר כמו שהבנתי 2000 זה רק הטיימינג. עוד דבר הרכב מבוטח על שמי ועל שם אבא שלי. אמרו לו 4-5 שעות הרכב יהיה מוכן אז אבי הלך לטייל והוא חזר אחרי 3 שעות והרכב עמד בחוץ ומוכן אני מאוד בספק לגבי הטיפול שעשו לי. לא רק שאולי לא עשו בצורה תקינה גם מי שהוציא את הרכב הוסיף לי שיפשוף בטמבון הקידמי בצד עד כדי שהוא העתיד תצבע הברונזה של הרבב שהיה ליד וזה לא יורד. מה אני יכול לעשות בעניין ?

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

המחיר נישמע בהחלט מוגזם ואם ההרגשה עליו מבחינת הנהיגה והסחיבה הישתנתה לרעה הזכות שלכם היא לדרוש הסברים על כך מהמוסך ואם צריך שיעברו על מה שעשו שוב. לגבי השיפשוף שהיתגלה, לא הייתם צריכים להוציא את הרכב מהמוסך, כל עוד הנזק ניגרם על ידם הם צריכים לקחת את האחריות עליהם.

פורסם

אם תעלה לכאן צילום של חשבונית הטיפול הכול יהיה יותר ברור ותוכל לקבל עצות מועילות.

בנושא התקלות והשפשוף- פנית למוסך? אם השפשוף קרה בזמן שעובד המוסך נהג ברכב אזי המוסך אחראי לפיתרון הבעיה בדמות תיקון/פיצוי.

בעניין הבלימה הספוגית והסחיבה פנה למוסך ובקש שיבדקו את הרכב שנית.

פורסם
המחיר נישמע בהחלט מוגזם ואם ההרגשה עליו מבחינת הנהיגה והסחיבה הישתנתה לרעה הזכות שלכם היא לדרוש הסברים על כך מהמוסך ואם צריך שיעברו על מה שעשו שוב. לגבי השיפשוף שהיתגלה, לא הייתם צריכים להוציא את הרכב מהמוסך, כל עוד הנזק ניגרם על ידם הם צריכים לקחת את האחריות עליהם.

תודה לצערי אבא שלי לא בדק את הרכב ביציאה אבל אני שמתי לב כשהגעתי בערב הביתה

פורסם
אם תעלה לכאן צילום של חשבונית הטיפול הכול יהיה יותר ברור ותוכל לקבל עצות מועילות.

בנושא התקלות והשפשוף- פנית למוסך? אם השפשוף קרה בזמן שעובד המוסך נהג ברכב אזי המוסך אחראי לפיתרון הבעיה בדמות תיקון/פיצוי.

בעניין הבלימה הספוגית והסחיבה פנה למוסך ובקש שיבדקו את הרכב שנית.

תודה על התגובה העצה והעזרה. אני בערב אגיע הביתה ואצלם את החשבונית ואעלה לכאן הכל.

עדיין לא פניתי למוסך אני רוצה להגיע אם תשובות מוכנות לשאלות ולתשובות שלהם ולנסיון שלהם לנפנף אותי. לא רוצה לחזור אם זנב בין הרגליים.

פורסם
תחזור למוסך דחוף לגבי הבלמים אולי לא ניקזו אויר טוב וגם לגבי הטיימינג שלא הורכב נכון

אני מתכנן בראשון על הבוקר לחזור לשם.

וואו לא ציפיתי לתסבוכת כזו ועוד במוסך מורשה של מזדה פורד הלכתי בשביל פחות כאב ראש ויותר להיות שלם אם זה בסוף יצא ההפך.

יש עצה לפעם הבאה למוסך טוב בחדרה?

פורסם

ראשית אל תבאס את עצמך מראש ואל תקפוץ להסיק מסקנות.

יכול להיות שהטיפול לא התבצע כמו שצריך, טעויות קורות למרות שזה מעצבן, תן להם צ'אנס לתקן את העניין.

מניסיון ומהיגיון- אם אתה מגיע מראש בעצבים ובתקיפות (לא אומר שזה המצב איתך), מן הסתם הצד השני יתגונן וכך זה רק יכול להתנהל פחות טוב.

גם בעניין המחיר אי אפשר לדעת כרגע מה הוחלף ומה המחיר משקף, אבל מראש ידוע שהמחיר במורשים לא זול (לא אומר שזה לא מומלץ).

העלה את החשבונית ונמשיך משם.

פורסם

בגלל מקרים כמו שלך אני מפנה לעצמי יום וכל הטיפול מסתובב סביב האוטו כדי לראות אם עושים אתה מה שצריך לעשות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עדיין לא מאוחר לחזור אל המוסך ומוסך שמכבד את עצמו ייקח אחריות אם טעה ויתייחס אל רצונך ויקשיב לך בכובד ראש. לאחר שתהיה שוב אצלו חזור לעדכן אותנו ונסיק יחד מסקנות לגבי התנהלות המוסך במיקרה שלך.

פורסם
אני מתכנן בראשון על הבוקר לחזור לשם.

וואו לא ציפיתי לתסבוכת כזו ועוד במוסך מורשה של מזדה פורד הלכתי בשביל פחות כאב ראש ויותר להיות שלם אם זה בסוף יצא ההפך.

יש עצה לפעם הבאה למוסך טוב בחדרה?

אחד היתרונות בטיפול במוסך מורשה זה שיש בקרה ופיקוח של היבואן ולא רק של משרד התחבורה

אתה מרגיש שמוסך עושה לך פולישטיקים פנה ישר לשירות לקוחות של היבואן עם תלונה ותקבל התייחסות ותגובה

פורסם

עושה רושם שהנזק לא גדול, לא נראה לי שיעשו לך בעיות בעניין הפיצוי.

מה עם החשבונית?

• תוכן חדש...