Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש סילפוסים כחולים להלחמ צינורת נחושת של מזגנים.

אממה, אני מחפש באיביי ולא מוצא. מישהו יכול לתת לי כיוון או לינק איך אני מחפש את זה באיביי .

תודה רבה והמשך לילה טוב.

פורסם (נערך)
היי

אני מחפש סילפוסים כחולים להלחמ צינורת נחושת של מזגנים.

אממה, אני מחפש באיביי ולא מוצא. מישהו יכול לתת לי כיוון או לינק איך אני מחפש את זה באיביי .

תודה רבה והמשך לילה טוב.

בו נעשה סדר בדברים.

לפני הכול חשוב שתדע שהספקים של ציוד הלחמה ומוטות לא ממש מבינים הרבה בנושא הלחמות והם עלולים למכור לך גם מוטות שמכילים 56 אחוז כסף בתור מוט הלחמה מסוג סילפוס לכן חשוב שתדע לפני שאתה קונה מה אתה צריך במדוייק.

1. מוטות הלחמה מסוג סילפוס הם ללא ציפוי כלומר ללא תוספת פלקס שפותחו במיוחד עבור הלחמה קשה (אינוך/BRAZING) של צנרת עשוייה מנחושת. מוטות הלחמה הנקראים סילפוס מכילים אחוז גבוה של זרחן אשר משמש כפלקס בזמן ההלחמה.

השם סילפוס נגזר מהמונח - Sil-fos – Silver Copper Phosphorus

2. המוטות נמכרים בתכולת כסף שונה שנעה בדרך כלל בין 2-18 אחוז ולתכולת הכסף במוט ההלחמה יש השפעה רבה על טמפ' ההיתוך של המוט וגם על חוזק ההלחמה.

אם אתה מתכוון להלחים צנרת נחושת עם אביזרי חיבור העשויים מפליז חשוב מאוד במקרה של הלחמה עם מוטות סילפוס להשתמש באבקת הלחמה או במשחת הלחמה בכדי למנוע התחמצנות הפליז בזמן ההלחמה דבר שעלול להקשות על ההלחמה.

3. מוטות הלחמה כחולים/צהובים/ ירוקים אלא מוטות הלחמה עם אחוז גבוה יותר של כסף והם מגיעים עם ציפוי בצבעים שונים שזה למעשה פלקס וצריך קצת ניסיון בכדי להצליח להלחים בצורה טובה עם מוטות אלא.

להלחמת צנרת מיזוג אוויר מומלץ להשתמש עם מוטות הלחמה המכילים כ-5 עד 15 אחוז כסף.

אני רכשתי מוטות הלחמה מסוג סילפוס וגם מוטות הלחמה כחולים אצל 'דיין מוצרי קירור' בחולון (קצת קשה למצוא אותם מכיוון שהם נמצאים בין כמה בנינים סמוכים).

מוטות הלחמה מסוג סילפוס וגם מוטות הלחמה כחולים וגם מוטות להלחמת אלומיניום אני קניתי אצל 'פולק' בפתח-תקווה.

לא כלכלי להזמין מוטות הלחמה מסוג סילפוס וגם מוטות הלחמה כחולים מחו"ל מכיוון שבארץ יש מספר ייבואנים וספקים ואתה יכול לרכוש את המוטות במחיר זול יותר מאשר באיביי.

אם אתה זקוק למוט הלחמה בודד מסוג סילפוס או מוט הלחמה כחול עם תכולה של 56 אחוז כסף אשמח לתת לך חינם אין כסף.

אם אתה זקוק להסבר נוסף או הדרכה בהלחמה של צנרת נחושת אשמח לעזור לך גם בהדרכה מעשית.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אייל,

היום רכשתי 2 מוטות סילפוס עם תכולה של 2 אחוז כסף באורך של 55 סנטימטר בעלות של 13.5 שקל למוט אצל 'הכל לתעשיה' ברחוב ז'בוטינסקי ברמת-גן.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...