Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום!

התייעצות ראשונה שלי אז סילחו לי אם אני לא ברור.

ביקרתי בשבוע האחרון ברוב היבואנים, התרשמתי מכל הסופר מיני המוצעות.

ואחרי קריאה של ביקורת ומבחנים צמצמתי את הבחירה ל 4 המכוניות הנל.

כאשר פולו במידה וארצה כנראה אלך על יד 2 מפעת התקציב. (116500₪ דורש היבואן על דגם חלש מה 1.2 היוצא רק 90 כס לעומת 105 של הקודם והפסד של בערך 10 ק״ג למטר במומנט)

הפאביה מוצעת כרגע במבצע עם הנחה של 5000₪ ותוספות כמו מולטימדיה ומצלמת רוורס.

הפורד עברה מתיחה משוגעת ומנוע 1.6 כפול מצמדים, אין מסך בפורד וזה קצת מעצבן כי לכל אחת אחרת בקטגוריה יש אפילו לקורסה!

והיאריס סבלה בחצי עשור האחרון מאמינות לקויה...

יש התלבטות.. מכיוון שהמחיר כמעט אותו מחיר בכולן.. בטח שעם מימון לא מרגישים הרי 5000 לפה או לשם..

(אני שם 50 אחוז אפ פרונט)

או שאולי בכלל כדאי ממגרש? עם מימון? או 0 קמ יד 1?

אנחנו כרגע זוג ללא ילדים בשנה ומשהו הקרובות לבטח יתווסף צאצא

כמו כן לפחות בשנה. קרובה יש לאוטו נסיעה בינעירונית אחת בשבוע.

חשוב לאשתי תחושה של יציבות ושליטה ברכב ( טראומה אחרי נהיגה על בלנו 97׳)

אז מה אומרים? מי מהן תתאים למשימה?

עריכה אחרונה על ידי fr0sty

Alfa 159 TBi

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קח עוד כאב ראש :-D פאביה חדשה תוצג כבר בקרוב (הערכה: תחילת שנה הבאה בישראל). אמנם מדובר במכונית טובה גם היום, אך היא בכל זאת כבר עברו 8 שנים מאז הצגתה. לגבי היאריס, בעוד שלושה חודשים תגיע היאריס המחודשת שהוצגה בשבוע שעבר כך שאם אין הנחה משמעותית על הדגם הנוכחי, כבר שווה להמתין, גם ההנחה על הפאביה לא מרשימה במיוחד.

פורסם

הפולו יקרה מדי ואני לא רואה איזה תמורה מיוחדת היא נותנת מעבר לשאר המתמודדות.

היאריס לא סבלה מבעיות אמינות, היא פשוט שווקה בישראל עם גיר רובוטי לא נעים לשימוש. הדגם הנוכחי מצוייד בגיר רציף שעדיף על הרובוטי אבל גם הוא לא מושלם. מתיחת פנים של היאריס תגיע בקרוב לארץ ואמורה לטפל בתא הנוסעים המשמים והפשוט.

הפביה עומדת גם היא לפני החלפה קרובה, החיסרון העיקרי הוא 4 כוכבים במבחן הריסוק. בשאר הפרמטרים היא אפשרות לא רעה עדיין.

הפיאסטה ממה שאני יודע משווקת כרגע עם מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית - כדאי שתבדוק מול היבואן.

הקורסה מרגישה מיושנת עוד יותר מהפביה והיא קצת עצלה. לא מצטיינת בשום פרמטר.

אני מציע לך לבדוק את הרנו קליאו, היא מעוצבת לא רע, מאובזרת ומצויידת ביחדת הנעה עדכנית עם מנוע טורבו וגיר רובוטי כפול מצמדים.

אפשר לבדוק גם את ההונדה ג'אז שהיא מיקרוואן ותהיה מרווחת יותר מרוב הסופר מיני. מגיעה גם עם יחידת הנעה היברידית חסכונית שלפי מה שאני יודע מוצעת במבצע כרגע.

על אותו רעיון אפשר לבדוק גם את הטויוטה ספייס וורסו שהוא גירסת מיקרוואן ליאריס. הוא מרווח יותר בצורה דיי מורגשת. גם הוא עבר מתיחת פנים קלה שאמורה להגיע ארצה בקרוב.

מיקרוואנים יתאימו יותר למשפחה קטנה עם ילד בזכות המרווח.

פורסם

הייתי בדיוק בסרט שלך עד יום רביעי האחרון ולבסוף הזמנתי את הרנו קליאו אבל את ה-0.9 טורבו ידני.

לא יצא לי לנהוג על ה-1.2 טורבו האוטו' אבל נראה לי שרצוי מאוד, שתעשה עליה נסיעת מבחן אני חושב שהיא שווה את הבדיקה.

אותי הרכב הפתיע מאוד ואפשר להגיד שעד שנסעתי עליו הייתי ממש אנטי רנו...

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם
הפולו יקרה מדי ואני לא רואה איזה תמורה מיוחדת היא נותנת מעבר לשאר המתמודדות.

היאריס לא סבלה מבעיות אמינות, היא פשוט שווקה בישראל עם גיר רובוטי לא נעים לשימוש. הדגם הנוכחי מצוייד בגיר רציף שעדיף על הרובוטי אבל גם הוא לא מושלם. מתיחת פנים של היאריס תגיע בקרוב לארץ ואמורה לטפל בתא הנוסעים המשמים והפשוט.

הפביה עומדת גם היא לפני החלפה קרובה, החיסרון העיקרי הוא 4 כוכבים במבחן הריסוק. בשאר הפרמטרים היא אפשרות לא רעה עדיין.

הפיאסטה ממה שאני יודע משווקת כרגע עם מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית - כדאי שתבדוק מול היבואן.

הקורסה מרגישה מיושנת עוד יותר מהפביה והיא קצת עצלה. לא מצטיינת בשום פרמטר.

אני מציע לך לבדוק את הרנו קליאו, היא מעוצבת לא רע, מאובזרת ומצויידת ביחדת הנעה עדכנית עם מנוע טורבו וגיר רובוטי כפול מצמדים.

אפשר לבדוק גם את ההונדה ג'אז שהיא מיקרוואן ותהיה מרווחת יותר מרוב הסופר מיני. מגיעה גם עם יחידת הנעה היברידית חסכונית שלפי מה שאני יודע מוצעת במבצע כרגע.

על אותו רעיון אפשר לבדוק גם את הטויוטה ספייס וורסו שהוא גירסת מיקרוואן ליאריס. הוא מרווח יותר בצורה דיי מורגשת. גם הוא עבר מתיחת פנים קלה שאמורה להגיע ארצה בקרוב.

מיקרוואנים יתאימו יותר למשפחה קטנה עם ילד בזכות המרווח.

מצטרף לדעה על הרנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חשבת אולי על הונדה ג'אז?

אפשר להשיג ישירות מהיבואן הונדה ג'אז היברידית בהנחה משמעותית (103K סך הכל אם אני זוכר נכון)

כך תהנה מרכב אמין מאוד, מרווח, חסכוני מאוד בדלק ויחסית זריז (100 כח סוס לרכב לא גדול זה סביר, אבל המומנט הלא מועט זמין מסל"ד נמוך מאוד)

הקאצ' על ההנחה הגדולה הזו- אתה קונה רכב שהיד הראשונה רשומה על שם היבואן. כלומר אתה תהיה יד 2 למרות שאף אחד מעולם לא נהג על הרכב.

אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב כמה שנים ולא להחליף תוך שנתיים-שלוש אז לדעתי זו עסקה מצויינת שעונה לך על כל הדרישות בצורה אופטימלית.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
חשבת אולי על הונדה ג'אז?

אפשר להשיג ישירות מהיבואן הונדה ג'אז היברידית בהנחה משמעותית (103K סך הכל אם אני זוכר נכון)

כך תהנה מרכב אמין מאוד, מרווח, חסכוני מאוד בדלק ויחסית זריז (100 כח סוס לרכב לא גדול זה סביר, אבל המומנט הלא מועט זמין מסל"ד נמוך מאוד)

הקאצ' על ההנחה הגדולה הזו- אתה קונה רכב שהיד הראשונה רשומה על שם היבואן. כלומר אתה תהיה יד 2 למרות שאף אחד מעולם לא נהג על הרכב.

אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב כמה שנים ולא להחליף תוך שנתיים-שלוש אז לדעתי זו עסקה מצויינת שעונה לך על כל הדרישות בצורה אופטימלית.

אתה יודע למה הרכב רשום על שם היבואן? ולמה אתה מקבל "הנחה" כל כך יפה?

הרכב הנ"ל זה "מלאי עומד" של היבואן שהביא לארץ כמות מסויימת ולא הצליח להיפטר ממנו כלומר אתה קונה רכב שעמד במגרש של היבואן מעל שנה.

לא הייתי רוצה לקנות שום מכונה שעמדה בחוץ ללא תנועה מעל שנה הגומיות יבשות משקעים של שמן ועוד ובמיוחד רכב הברידי שכלולה בתוכו סוללה שכל ילד יודע מה קורה לסוללה שעומדת הרבה זמן ללא טעינה או שימוש...

חוץ מזה שהרכב נראה מיושן בפנים אבל זה כבר עניין של טעם.

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם
שלום לחברי הפורום!

התייעצות ראשונה שלי אז סילחו לי אם אני לא ברור.

ביקרתי בשבוע האחרון ברוב היבואנים, התרשמתי מכל הסופר מיני המוצעות.

ואחרי קריאה של ביקורת ומבחנים צמצמתי את הבחירה ל 4 המכוניות הנל.

כאשר פולו במידה וארצה כנראה אלך על יד 2 מפעת התקציב. (116500₪ דורש היבואן על דגם חלש מה 1.2 היוצא רק 90 כס לעומת 105 של הקודם והפסד של בערך 10 ק״ג למטר במומנט)

הפאביה מוצעת כרגע במבצע עם הנחה של 5000₪ ותוספות כמו מולטימדיה ומצלמת רוורס.

הפורד עברה מתיחה משוגעת ומנוע 1.6 כפול מצמדים, אין מסך בפורד וזה קצת מעצבן כי לכל אחת אחרת בקטגוריה יש אפילו לקורסה!

והיאריס סבלה בחצי עשור האחרון מאמינות לקויה...

יש התלבטות.. מכיוון שהמחיר כמעט אותו מחיר בכולן.. בטח שעם מימון לא מרגישים הרי 5000 לפה או לשם..

(אני שם 50 אחוז אפ פרונט)

או שאולי בכלל כדאי ממגרש? עם מימון? או 0 קמ יד 1?

אנחנו כרגע זוג ללא ילדים בשנה ומשהו הקרובות לבטח יתווסף צאצא

כמו כן לפחות בשנה. קרובה יש לאוטו נסיעה בינעירונית אחת בשבוע.

חשוב לאשתי תחושה של יציבות ושליטה ברכב ( טראומה אחרי נהיגה על בלנו 97׳)

אז מה אומרים? מי מהן תתאים למשימה?

אני גם התלבטתי, בעיקר בין רנו קליאו לבין פולו. בסוף הלכתי על הפולו. הייתה לי פולו 2007 שהייתי מאוד מרוצה ממנה, לכן החלטתי להמשיך עם הדגם. לקחתי את הגרסה שאתה דיברת עליה, 90 כ"ס DSG. אם תרצה חוות דעת ראשונה ממנה, אז מקווה שעוד השבוע אקבל את הרכב. הסיבה שהלכתי על הפולו היא השם הטוב של פולקסווגן, העובדה שנהנתי ולא חשתי בתקלות מהפולו הקודמת שלי וגם העובדה שזה דגם חדש, גרסת 2014 עם כל מיני מערכות לחסכון בדלק. אם תלך על פולו יד שנייה קח בחשבון שזה לא אותו דגם שנמכר עכשיו.

בכל מקרה, אם אתם משפחה, למה שלא תלכו בכלל על יונדאי i25? מאובזרת ואפילו עם סאנרוף וגם עם תא מטען שזה חשוב לכם אני מניח.

אם אתה בכל זאת רוצה אוטו קטן במחיר נוח לך, לך על הסיאט איביזה. אפשר למצוא עם גיר אוטומטי במחיר זול מהפולו. (האיביזה והפולו זה שני רכבים תאומים, האיביזה קצת ישנה יותר מהפולו הנוכחית). אם חשוב לך מערכת מולטימדיה, במקרה הכי גרוע אתה יכול להוסיף עוד 1500 שקל אחרי הקנייה ולהתקין באופן פרטי.

בהצלחה.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

אני בכלל הייתי בכיוון של הראפיד מה שהוריד אותי מהרכב הזה זה בעיקר היבואן...

מי שלא מאמין ברכב שלואז למה שאני יאמין בו?

שנתיים אחריות בלבד???

כאשר כל חברה היום נותנת מינימום של 3 שנים שלא נדבר על כאלו עם 5 ו-7 .

ועוד לא דיברנו על רמת האבזור והמחיר בקיצור יבואן שמזלזל וצוחק על הלקוח בפנים וכל הדרך אל הבנק.

פורסם

אני מצתרף לכולם וממליץ בחום על הרנו קליאו החדשה כידוע לי הרכב גדול מבפנים ומרווח יותר משלושת המתחרות שצינתה ובמבחני דרכים מציינים לחיוב את המנוע ותיבת ההילוכים החדשה.

במקומך הייתי נמנע מלקנות רכב מקבוצת ואג לפי הרושם שנעשה ברשת הרכבים מאוד בעייתים לא אמינים והיבואן משתדל להתחמק מנתינת אחריות.

אגב במשפחתי יש רנו פלואנס דיזל עם כבר 120 אלף על השעון ונוסעת מושלם

פורסם
הייתי בדיוק בסרט שלך עד יום רביעי האחרון ולבסוף הזמנתי את הרנו קליאו אבל את ה-0.9 טורבו ידני.

לא יצא לי לנהוג על ה-1.2 טורבו האוטו' אבל נראה לי שרצוי מאוד, שתעשה עליה נסיעת מבחן אני חושב שהיא שווה את הבדיקה.

אותי הרכב הפתיע מאוד ואפשר להגיד שעד שנסעתי עליו הייתי ממש אנטי רנו...

העניין עם רנו, זה לא הכיף שהמכוניות מעניקות.

הן נהדרות תמיד היו כל הצרפתיות זריזות מגניבות וכו'.

העניין שהאמינות שלהן תמיד עומדת בספק אצלי, התחושה שאתה יכול ליפול טוב או לא טוב מפחידה.

וכל מיני הנדסות אנוש הוזיות.

Alfa 159 TBi

פורסם
העניין עם רנו, זה לא הכיף שהמכוניות מעניקות.

הן נהדרות תמיד היו כל הצרפתיות זריזות מגניבות וכו'.

העניין שהאמינות שלהן תמיד עומדת בספק אצלי, התחושה שאתה יכול ליפול טוב או לא טוב מפחידה.

וכל מיני הנדסות אנוש הוזיות.

מבין אותך לגמריי ואפילו לא מתווכח אבל לאחר שהיה לי קנגו 1.5 טורבו דיזל שהוצאתי מהחברה והרכב הנ"ל עשה 270,000 ק"מ בשלוש שנים וקצת ומה שהוחלף בו היה טורבו ב-220,000 וקלאצ' חוץ מזה נסיעה חלקה לאורך כל הזמן לעומת השותף שלי שהיה עם ברלינגו אותו שנתון בו נגיד ככה שבמחיר שהוא תיקן אותו הוא יכל לקנות עוד שתיים כאלו.

ואם הקיה שיש לי עכשיו כולם אמרו לי מה אתה משוגע מנוע 1000 30,000 ק"מ בשנה הרכב לא יחזיק לך שנה ותראה איזה פלא עברו חלפו להם 3 שנים וקרוב מאוד ל-90,000 ו-0 תקלות.

בכלל אני חושב שהאמינות של רוב הרכבים בעיקר הקטנות עלתה בשנים האחרונות מה שקשה לי להגיד על vag שרק יורדת אז נכון הם מתקדמים מאוד בטכנולוגיה אפילו פורצי דרך אבל זה על חשבון הלקוח לצערי...

פורסם

אז די צומצמנו אנשים לא מתלהבים מקונצרן פולקסווגן כמו בעבר, זה נדמה שיש גישה שהאמינות כבר לא מוחלטת ברכבים האלו.

כלומר מנועי ה Tsi כנראה לא מחזיקים מים... ויש תחושה שהרבה חוששים מהם. אישית גם אני חושש אחרי הכל מנועים בנפח קטן מגודשים... עובדים קשה.

האם יש בעלי פורדים שיכולים להעיד על החוויה מפיאסטה שלהם?

כרגע היא בראש הרשימה!

- כמו כן עוד שאלה חברים.

שמתי לב שניתן לקנות אותה גם ביד 2 או 0 ק"מ בפחות מ 100K שמציע יבואן...

מה אתם אומרים?

Alfa 159 TBi

פורסם
אז די צומצמנו אנשים לא מתלהבים מקונצרן פולקסווגן כמו בעבר, זה נדמה שיש גישה שהאמינות כבר לא מוחלטת ברכבים האלו.

כלומר מנועי ה Tsi כנראה לא מחזיקים מים... ויש תחושה שהרבה חוששים מהם. אישית גם אני חושש אחרי הכל מנועים בנפח קטן מגודשים... עובדים קשה.

האם יש בעלי פורדים שיכולים להעיד על החוויה מפיאסטה שלהם?

כרגע היא בראש הרשימה!

- כמו כן עוד שאלה חברים.

שמתי לב שניתן לקנות אותה גם ביד 2 או 0 ק"מ בפחות מ 100K שמציע יבואן...

מה אתם אומרים?

בהמשך להודעה הראשונה שלך, ממה שאני יודע לפיאסטה כן יש מסך בהרכבה מקומית.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

הפיאסטה רכב מצויין, נוח והבידוד רעשים הוא מעולה.

הרכב מרגיש מאוד איכותי, המנוע 1600 נמרץ והרכב זריז מאוד, הגיר דורש הסתגלות אך לדעתי זה גיר טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...