Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי אוקטביה 2014 חדשה (רכב חברה סה"כ אני מאד מרוצה ממנו).בנסיעה של מאה קמ"ש ומעלה יש רעשי רוח המתגברים עם המהירות באיזור הקורות המפרידות בין השמשה הקידמים לחלונות הקידמיים. לא ניראה שמדובר בכניסה של רוח לתוך הרכב אלה רעשים מבחוץ. הייתי רוצה לשמוע מאנשים עם רכב זהה האם הבעיה קיימת גם אצלם או שזה רק אצלי ספציפית.

תודה

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לך מגיני רוח שמותקנות על הדלתות?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שרשור שהתחיל לפני חצי שנה והוקפץ בכל מקרה אין מגיני רוח. הנושא נבדק גם במכונויות זהות נוספות וגם שם נשמעו הרעשים( מי שלא רגיש לרעשים ולא נוסה מבר לא ממש שם לב), לאחר חצי שנה אני יכול להצביע על ממש מעט חסרונות ברכב והרעשי רוח הוא הגדול מכולם מבחינתי, למרות זו סיכום ביניים הרכב מעולה.

פורסם

יש לי את אותו רכב, ואותם רעשים שמטרידים גם אותי, באמת אחד החסרונות המעטים ברכב, מבאס קצת אבל לא סוף העולם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אמרתי לך עוד בהתחלה- אגב,אפשר לפתור.

תביא אליי את הרכב,הפחח יעשה לך כיוון דלתות מעט "אגרסיבי" יותר.

אגב, בדגמי 1.2 הרעשים "מעודנים" יותר משום מה -קשה לי להצביע למה.

יכול מאוד להיות שזה בגלל מותג הצמיגים הסיני שסקודה עברו אליו.

• תוכן חדש...