Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי אקסנט 2005, וכשאני רוצה לכבות את הרכב אני תמיד סם על ניוטרל מעלה אמברקס ורק אז שם על P

הרבה פעמים קורה לי שממש קשה להכניס אותו למצב P שכיאלו הוא נתקע על ניוטרל או על R.

זה גם קורה כשאני מניע את הרכב ומנסה לשלב לD אז מאוד קשה להוציא אותי מP עד שכבר צריך להפעיל כוח לא מועט.

השאלה האם זה טבעי שזה ככה או שיש בעייה עם הגיר או אולי אני הורס אותו כשאני מפעיל כוח בלהוציא אותו ממצבים (כמובן שאני לוחץ על הכפתור על הידית ההילוכים)

פורסם
שאתה סם ניוטרל, ומרים אמרבקס, אתה עוזב את הברקס, ואז משלב P? או עדיין מחזיק ברקס?

אני עוזב את הברקס אחרי שאני שם ניוטרל ומרים אמבקרס, ואז שוב פעם לוחץ על הברקס בשביל להעביר לP

פורסם

אתה באמת סתם עושה עודף פעולות

תחנה את הרכב , תעביר מD ל P , תרים את בלם היד , תרים את הרגל מהבלם ואז תדומם מנוע.

למה אתה עושה את כל הבלאגן שמסביב?

פורסם

היתה לי בעיה בסיויק שהיה קשה להעביר מ P ל D. נאמר לי במוסך מורשה של הונדה

שבעת כיבוי הרכב עלי להרים קודם כל את בלם היד ורק אז להעביר מ D ל P.

מאז שאני מבצע זאת בסדר שהם אמרו לי, לא נתקלתי בבעיה אפילו פעם אחת.

פורסם

מי שאמר לך את זה כנראה סתם אוהב להתעלל בך, הסיבה שקשה לך לעבור לאחר מכן מP לD זה שהילוך נכנס לתוך הנעילה החלקית שמונעת תזוזה של הרכב או הדרדרות בעת עמידה.

הפעולה שאתה אמור לעשות הינה עצירה של הרכב עם רגל על הברקס, לאחר שהרכב עצר במלואו העבר לP והם בלם יד למצב של נעילה ורק לאחר מכן עזוב את הבלם רגל.

אגב, התופעה הזאת יכולה לקרות גם לרכב שעמד ברחוב ומישהו דחף אותו קלות מקדימה או מאחור בכניסה לחניה.

לי אמרו אגב, שעדיף להשאיר את הרכב בניוטרל בעת חניה והבלם יד מורם היטב מאשר להעביר לP , אבל זה כבר לשרשור אחר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ראיתי כמה שמשאירים בניוטרל, הטענה הייתה שזה מונע שחיקה של שן שננעלת בגיר.

שטויות, יש לי רכב בן 19 והאוטומטית הקודמת בת 13, בחיים לא היו לי בעיות בP.

יותר יקר אם הרכב ידרדר על רכב אחר ויעשה לו נזק.

פורסם
אתה באמת סתם עושה עודף פעולות

תחנה את הרכב , תעביר מD ל P , תרים את בלם היד , תרים את הרגל מהבלם ואז תדומם מנוע.

למה אתה עושה את כל הבלאגן שמסביב?

כדי שהרכב ייתפס/יחזיק על בלם היד במקום תיבת ההילוכים, גם אני עושה ככה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

יש רכבים כשלי שבהם לא ניתן להוציא את המפתח אם הבורר לא ב-P

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אמרו לי שזה סדר הפעולות הכי טוב לעשות כדי שהמשקל של הרכב לא יישב על הפין של הגיר.

זה נכון, במיוחד בחניה בשיפוע. קודם כל להרים בלם יד, לעזוב הברקס כדי שהרכב ישען על הבלמים ואחר כך להעביר ל P. כך העומס אינו על פין הנעילה בתיבת ההילוכים.

שי.

פורסם

לא צריכה להיות שום בעיה לשלב את הגיר ל P. כפי הנראה יש לך בעיה בידית. לא הייתי מחפש את הבעיה בתוך הגיר.

• תוכן חדש...