Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^

פתחתי את הפוסט במטרה לדעת איך להמשיך מכאן? מה לעשות? אני לא רוצה לחיות עם השריטות על הפאנלים ולא עם הפגעים הקטנים.

sciPoPo - אנסה לדבר איתו שוב מחר וניראה לאן נגיע, אני לא נוהג "לאיים" על המקום בפירסום השם שלו בפורום כזה או אחר.

E-A - הוא אפילו לא היסס כשעברתי איתו על השריטות והפגעים, אמר לי חד וחלק שכל השריטות וכל הפגיעות ייעלמו ושאין לי מה לדאוג.

מדובר בלכה גרמנית שקשה לעבוד איתה (ומי שבטח עוקב אחרי ההודעות שלי רואה גם את סוג הרכב) אבל בכל זאת הוא הוציא ממנה ברק שלא ראיתי הרבה זמן

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חלילה לא אמרתי שתאיים או שתכוון למקום הזה, זאת לא הדרך.

עדיין, פרסום של שם העסק יועיל לכולנו בתור צרכנים של שירותים מסוג זה.

"יאללה בירי".

פורסם

אני יודע שלא התכוונת לזה, אבל יוצא שאחרי שאדבר איתו מחר ככל הניראה אצטרך להעלות אותו על "גרדום" הפורום (לטובה או לרעה).

פורסם (נערך)

עדיין טרי, אספתי את הרכב ביום ראשון וגם דיברתי איתו על הנושא במהלך השבוע.

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
פורסם

שאלתי אותו כרגע (דרך הפייסבוק) איך זה שללקוחות אחרים שלו הוא כן צבע מקומית שריטות ופגעים מאבנים במקום את כל הפאנל אז הוא אמר שהוא רק מכין רכבים לפני פחחות/צבע ואז לוקח את הרכב למקום ששם משלימים את הצביעה המקומית ושעל זה יש תשלום בנפרד.

פורסם

הדיטיילינג החיצוני עצמו כלל הסרת סווירלס, חידוש פאנלים חיצוניים (בין השמשות), הסרה של שריטות ופגיעות מאבנים (כביכול) באיזור ה-3500 4000 ש"ח, בנוסף ל-PDR שלזה הקצבתי 1000 ש"ח בערך.

סך כל העבודה הסתכמה ב-6600 ש"ח כי ביקשתי גם ניקוי פנימי, ניקוי מתחת למכסה המנוע ועוד כמה דברים קטנים.

פורסם

סכום לא מבוטל בכלל, מגיע לך לקבל רכב מושלם לחלוטין בסכום כזה, במיוחד אם הוסבר ותואם איתך מראש.

אגב ראיתי שרשמת בשרשור אחר 1000 ש"ח לניקוי פנימי, סכום לדעתי מאוד גבוהה אלא אם כן הרכב היה מסריח ברמות חריגות, עד היום לא לקחתי סכום שאפילו קרוב לזה, וניקיתי פנימית רכבים מטונפים לחלוטין והבאתי אותם לרמה של חדש.

פורסם

זה לא שהרכב היה מטונף או משהו, היה צורך בשאיבה וניקוי עם שואב רטוב, ניקוי של כל הפאנלים וכ'ו אז חשבתי שכבר על הדרך נעשה גם את זה פעם אחת ולתמיד.

פורסם

וואו, זה טירוף.

אני כנראה מאוד מנותק, חשבתי לתומי שטיפול מלא מגיע, נאמר ל-2000 ש"ח וגם זה נראה לי יקר מידי.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הבנתי במי מדובר.

בסכום שציינת אפשר היה לבצע כללי ברמה טובה מאוד. עם זאת, אפשר היה לצפות מהדיטיילר המדובר שיחזיר לך רכב כחדש מהסוכנות.

בסכום הזה הרכב חייב לקבל את התהליך הכי מעמיק/אינטנסיבי/מקיף שניתן לקבל מדיטיילר מקצועי.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
הבנתי במי מדובר.

בסכום שציינת אפשר היה לבצע כללי ברמה טובה מאוד. עם זאת, אפשר היה לצפות מהדיטיילר המדובר שיחזיר לך רכב כחדש מהסוכנות.

בסכום הזה הרכב חייב לקבל את התהליך הכי מעמיק/אינטנסיבי/מקיף שניתן לקבל מדיטיילר מקצועי.

גם אני משער על מי מדובר, אני מניח שאותו אדם שדיברנו בפרטי בצהריים.

תראה, המחיר מאוד גבוהה, אתה אמור לקבל רכב במצב מושלם אם כך סוכם איתך במחיר הזה, לא פחות מזה.

• תוכן חדש...