Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני מחפש מוסך אמין באיזור ת"א/ר"ג שאפשר להפקיד בידיו את המיני 79 שלי לטיפולים פשוטים.

כרגע הכי דחוף לי להעביר את המיני טסט ואני צריך אישור בלמים וכמה תיקונים קלים נוספים.

למישהו יש המלצה על מוסך אמין?

תודה

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

ממליץ בחום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?442644-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%AA%D7%9E%D7%99%D7%A8-%D7%9B%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%A4-quot-%D7%AA&highlight=%D7%AA%D7%9E%D7%99%D7%A8

תגיד שאלעד השכן שלח אותך. הבחור באמת אוהב רכבים ישנים ויש לו את הסבלנות שאין להרבה בעלי מקצוע בענף לרכבים כאלה.

מאז פרסום ההודעה הישנה הזו המקום עבר שיפוץ ושדרוג ויש פינת קפה מכובדת.

אני יודע שרשום שהוא נמצא בפתח תקוה אבל זה בקריית אריה, ממש על גבול רמת גן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

אני גם ממליץ על מוסך רם בשונצינו.

הם מטפלים במיני מיינורים עוד משנות השישים -מכירים כל בורג באוטו ועזרו לי הרבה עם חלקים.

זה נכון שצריך להגיע אליהם בגישה חיובית.

אני מטפל אצלם בשנתיים האחרונות במיני שלי (לאחר שעמדה יותר מעשר שנים והם עזרו לי להחיות אותה)ומרוצה מאוד.

גם המחירים שלהם סבירים והוגנים.

(למרות ההמלצה עליהם מעניין אותי גם לדעת אם יש עוד מוסכים עם ידע וסבלנות למיני)

בהצלחה

ניר

עריכה אחרונה על ידי N.Y

NIR .Y

פורסם
אני גם ממליץ על מוסך רם בשונצינו.

הם מטפלים במיני מיינורים עוד משנות השישים -מכירים כל בורג באוטו ועזרו לי הרבה עם חלקים.

זה נכון שצריך להגיע אליהם בגישה חיובית.

אני מטפל אצלם בשנתיים האחרונות במיני שלי (לאחר שעמדה יותר מעשר שנים והם עזרו לי להחיות אותה)ומרוצה מאוד.

גם המחירים שלהם סבירים והוגנים.

(למרות ההמלצה עליהם מעניין אותי גם לדעת אם יש עוד מוסכים עם ידע וסבלנות למיני)

בהצלחה

ניר

אני ממליץ בחום רב מאד על מוסך "איחוד המוסכים" רחוב האלוף מרכוס 7 , פתח תקווה . שייך לחברים יקרים שאספנים בעצמם ושמם הולך לפניהם בתיקון ושיפוץ רכביט אספנות .

אפשר להשאיר אצלם בלב שקט מאד רכב אספנות .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...