Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי הזמנה עומדת וקיימת בהרץ לגרמניה לתחילת יוני.

כמובן שאני צריך מכשיר ניווט, הרכב שלי מגיע ללא אחד מובנה. רציתי לקחת מהרץ, אני בחור מסודר ואוהב שהכל מוכן מראש, אך לצערי המחיר שהם רוצים עבור מכשיר כזה לתקופת ההשכה הוא פשוט מטורף - כ 90 יורו לשמונה ימים! גם הנציגה עצמה אמרה לי , שלא לציטוט, כי זה אכן מחיר גבוה מאד. אני רותח על הנושא שאני צריך לחפש בחוץ ולא לקבל הכל דרך הרץ מסודר ומאורגן ועם אחריות שיעבוד כמו שצריך).

אני אפילו שוקל ביטול כל העניין רק בגלל שזה כל כך מרגיז.

לעניינו, במידה ולא תהיה לי ברירה, מישהו מכיר ויכול להמליץ על חברה טובה ואמינה לשכירת מכשיר ניווט מעווכן עם מפות ארופה כמו שצריך, לחו"ל?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

קונים sim data מקומי עם 1-2 ג'יגה גלישה, תוקעים בטלפון ומשתמשים בגוגל מפות.

ברשתות גדולות כמו tmobile המינימום לסים + טעינה זה 40 יורו. אולי ברשתות קטנות יותר זה פחות.

כבונוס, אתה יכול גם לגלוש.

פורסם

שירוקו, WAZE עולה לי גלישה לא? אני חושש להקלע לחיובים מיותרים בDATA.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

עם סים מקומי וחבילת דאטה,לא יהיו לך חיובים (הסים טעון בסכום מסויים ואם תגיע למכסה,לא תכנס "לחריגה")

חוצמזה שוייז בקושי לוקח תעבורה,רק בהתחלה בשביל להוריד מפות,הנסיעות עצמן ממש בקטנה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש לך סמאטרפון? יש לך מגוון אפליקציות לניווט שעובודת עם מפות ששמורות במכשיר ללא צורך בDATA.אתה מוריד אפליקציה ומפות של המדינות הרלוונטיות במחיר הרבה יותר נמוך מ90 יורו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

או שתקנה נווטן GPS בסיסי בכמה עשרות אירו.

לגבי waze - ההמלצה היא לקחת שני מכשירי טלפון - האחד ישאר עם המספר הישראלי (לקבלת שיחות חשובות, ולשימוש במקומות בהם יש WiFi), והאחר יקבל סים פריפייד מקומי לצורכי גלישה, שיחות מקומיות וכו'. כאן תוכל למצוא מידע, אבל כיון שאני רואה שהוא לא לגמרי מעודכן ממליץ לך לגלוש באתרי חברות הסלולר הרלונטיות (במידת הצורך - עם תרגום גוגל) או לשאול בפורום (כמה גרמנים פעילים שם מאד, כולל אחד המנהלים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מישהו בפורום המליץ לי על חברת gps4rent שנצמצאת בנתב"ג. לא יודע על מחירים כי לא ביררתי, אבל לדעתי עדיף להשתמש ב WAZE אם לא קיימת מערכת מובנת באוטו.

פורסם

לעניינו, במידה ולא תהיה לי ברירה, מישהו מכיר ויכול להמליץ על חברה טובה ואמינה לשכירת מכשיר ניווט מעווכן עם מפות ארופה כמו שצריך, לחו"ל?

אם יש לך סמרטפון תבדוק כמה עולה חבילת גלישה בחו"ל- זה הרבה יותר זול מבעבר. ברגע שיש גלישה אפשר לנווט עם waze או ניווט של גוגל.

לדוגמא באחת החברות הישראליות- 1 GB גלישה לתקופה של 30 ימים בעלות של 139 ש"ח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יש לך סמארטפון עם אנדרואיד? חפש בפורום אופטופיק שרשור על התקנת igo על אנדרואיד. המפות מועברות למכשיר ואין צורך בחבילת גלישה.

(מתנצל שאני לא נותן קישור ישיר, אני עם גישה מוגבלת מהנייד עד שבת)

פורסם

תודה על העצות המועילות. אני אפילו עובד בחברת סלולאר סגולה, ובתפקיד טכני, אבל לא בטוח שתמיד ניתן לסמוך על קליטת לווינים של המכשיר או נוחות השימוש וכן הלאה. לכן העדפתי משהו ייעודי ומובנה. לגבי החברות המשכירות, שמעתי כל כך הרבה דברים רעים, אני מוכרח לציין, כמו חיובים מופרזים, טענות על נזקים שנגרמו למכשיר בהחזרתו, ובכלל, העסק גם כן לא כזה זול, כי אתה שוכר יום לפחות לפני, ומחזיר יום אחרי. בקיצור - עניין של 250 - 300 ש"ח.

מרגיז אותי הניצול הזה של חברות ההשכרה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מצטרף להודעה של pasat04,

התקנתי IGO על הטלפון בפעם האחרונה שהייתי באוסטריה וזה עבר מעולה. והכי חשוב אין צורך בחבילת גלישה.

שבוע הבא אני טס לנורווגיה וכבר יש במכשיר מפת נורווגיה באדיבות pasat04.

עובד מעולה.

פורסם

מנסיון באיטליה בפסח האחרון, Waze ו/או מפות גוגל עושים את העבודה מצויין.

יש לי שתי תובנות:

1. Waze פחות מדוייקת, במיוחד במחלפים מרובי יציאות ומסלולים. כולל מקרים משעשעים שבהם אני מקבל את ההנחיה "פנה שמאלה" כשמשמאלי אגם, הכוונה כמובן הייתה לקחת מעבורת אך זה לא מצויין בשום צורה

2. יום שלם של נסיעה ב-waze יוצא בעך 20-25MB שזה ממש לא נורא. צריכת ה-data של גוגל, לעומת זאת, גבוהה בהרבה. ביציאה מרומא, כשעה של נסיעה נצרכו כ-40MB, מצד שני הם הוציאו עדכון לפני שבועיים בערך שאמור לאפשר עבודה ב-offline, שווה לבדוק את זה בארץ לפני הנסיעה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...