Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להחליף את המערכת המקורית שמגיעה עם הרכב:

1. אני רוצה מסך עם מצלמה ו GPS

2. אני רוצה קצת לשפר את מצב הסאונג על הדרך (לא דרמטית אבל טיפה לשפר)

אני בדילמה,

האם לרכוש מערכת סינית מוכנה כמו זו למשל:

http://www.carpc.co.il/72623/httpwwwcarpccoil72623D7A7D799D794-D7A1D7A4D795D7A8D798D790D796-GPS-D795D79ED795D79CD798D799D79ED793D799

או ללכת על פיוניר / JVC עם כל המתאמים.

אגב בפיוניר אם אני רוצה GPS בנתי שאני צריך עוד מודול? אשמח אם מישהו יעשה לי טיפה סדר כי הלכתי קצת לאיבוד ואני לא יודע בדיוק מה אני צריך.

מתאמים אגב ל 2din ולשלט בהגה - מזמינים מחו״ל?

תודה מראש

פורסם

תצתרך גם מתאמים לדאבל דין אצמו וגם לכבלים, אם אתה רוצה לחסוך כאב ראש אתה יכול לקנות מערכת תואם מקורי אצל מתקין כלשהו שגם יחבר וגם יעשה לך הכל, בתקציב שלך היתי הולך על יד שניה מהפורום, יש הרבה דברים טובים למכירה בפורום, קח בחשבון שאם תתקין לבד אתה צריך להזמין לבד מתאם לפלסטיקה וגם מתאם לצמה של החשמל והרמקולים.

אישית אני היתי מתקין מערכת מיד שניה ומתעסק אם ההתקנה והחיווט וכל זה לבד, אבל אם אתה לא יודע ולא מבין בזה היתי ממליץ ללכת למתקין או לפחות לחבר שמבין ושיוכל להתקין לך.

פורסם

תודה על התגובה,

אני כנראה אלך על מכשיר מיד 2 + מתאמים.

מבחינתי הכי חשוב - שיהיה bullet proof, בלי תקלות, תקיעות וכו׳.

חברה מומלצת לחפש ביד 2?

יש משהו שאני צריך לדעת לגבי ה GPS?

פורסם
או כזה דבר, מבוסס אנדרואיד, כולל WIFI, מצלמת רוורס, WAZE ועוד המון פיצ'רים:

http://www.aliexpress.com/item/Pure-Android-8-inch-KIA-sportage-r-Sportage-dvd-gps-2010-2011-2012-2013-with-radio/1561796683.html?s=p

תוסיף לעלות המוצר והמשלוח ביחד עוד כ-35% מיסים, יוצא לך 2050 ש"ח +-

בכסף זה סבבה לגמרי, יש לך מושג איך איכות הסאונד והאם למוצרים האלה לרוב יש תקיעות וכו׳

פורסם

המכשירים הללו אינם אחידים. מה שנמכר היום ומה שיימכר במשלוח הבא עוד חודשיים בד"כ זה לא בדיוק אותו דבר.

מבחינת איכות סאונד - אם אתה מחפש סאונד סביר - בסדר. אם אתה מצפה למכשיר היי-אנד - זה לא. הוא מוגבל מבחינת פונקציות וגם סביר להניח שהאיכות שלו נחותה ממכשירים מובילים.

מבחינת תקיעות - האמת? עניין של מזל. אין ספק שהמכשירים האלו פחות אמינים ואיכותיים ממכשירי מותג למיניהם - מצד שני הם עמוסי פיצ'רים שלעיתים אפילו לא קיימים במכשירי מותג והמחיר נמוך משמעותית.

אם אתה לא קרצייה ולא אכפת לך שהמגע קצת פחות איכותי, שהמכשיר לא מסתנכרן 100% עם הספר טלפונים ועוד כל מיני גליצ'ים כאלו - אז קח סיכון.

אחרת - מכשיר מותג עם אחריות טובה.

פורסם
המכשירים הללו אינם אחידים. מה שנמכר היום ומה שיימכר במשלוח הבא עוד חודשיים בד"כ זה לא בדיוק אותו דבר.

מבחינת איכות סאונד - אם אתה מחפש סאונד סביר - בסדר. אם אתה מצפה למכשיר היי-אנד - זה לא. הוא מוגבל מבחינת פונקציות וגם סביר להניח שהאיכות שלו נחותה ממכשירים מובילים.

מבחינת תקיעות - האמת? עניין של מזל. אין ספק שהמכשירים האלו פחות אמינים ואיכותיים ממכשירי מותג למיניהם - מצד שני הם עמוסי פיצ'רים שלעיתים אפילו לא קיימים במכשירי מותג והמחיר נמוך משמעותית.

אם אתה לא קרצייה ולא אכפת לך שהמגע קצת פחות איכותי, שהמכשיר לא מסתנכרן 100% עם הספר טלפונים ועוד כל מיני גליצ'ים כאלו - אז קח סיכון.

תודה! אני גם קרצייה וגם אין לי סבלנות בכלל לדברים שלא עובדים 100%.

בקיצור - פיוניר?

פורסם

מסך מגע קאפסטיבי שיש רק לדגמי ההיי אנד של פיוניר וכו', אישית אצלי עובד מעולה.

בנוגע לאיכות הסאונד, אם מחפשים היי אנד, לא זה המכשיר. איכות שמיעה טובה+, זה מעולה. גם תלוי מה שאר הרכיבים במערכת.

פורסם

תעשה לעצמך טובה, תתרחק מהמערכות הסיניות שלא נושאות עליהן שם של מותג, מנסיון עשיר וארוך עם היחידות האלה - הן נותנות את התמורה לכסף ששילמת עליהם אבל מוציאות לך את המיץ בהתקנה וגם חלקן לא מחזיקות יותר משנה (איזה חרוז!)

הן לא מגיעות בגדלים סטנדרטיים לרוב (אתה מגלה פתאום שהמתאם - היחידה האינטרגלית, צריכה לעבור שינויים קוסמטיים במקום פשוט להתאים כמו שתיכננו אותה ליחידות ראש נורמטיביות)

מתאמי ההגה שלהם הם פנימיים בדרך כלל - חוסך לך כמה מאות שקלים אבל אז פתאום אתה מגלה שחלק מהכפתורים לפעמים עובדים, לפעמים לא - תלוי במזג אוויר, תלוי אם לHU יש מצב רוח - משוגע לגמרי!

מנגנוני CD שמתחילים בלי שום סיבה גלויה לעין להרעיש לאחר תקופה מסויימת.

קפיצה בלתי נשלטת לתחנות רדיו בזמן שאתה מראה לילדים DVD או שומע להנאתך מוזיקה ולא - לא מדובר על פונקצית TA - פשוט עוד תקלה שנתקלתי בה בדרך.

יש יחידות כאלו שהן איכותיות - אבל הן לא זולות ועולות כמעט כמו HU מותג.

לקצר את העניין - תקנה משהו שהוא לפחות מותג מוכר - קנווד, פיוניר, JVC, סוני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תעשה לעצמך טובה, תתרחק מהמערכות הסיניות שלא נושאות עליהן שם של מותג, מנסיון עשיר וארוך עם היחידות האלה - הן נותנות את התמורה לכסף ששילמת עליהם אבל מוציאות לך את המיץ בהתקנה וגם חלקן לא מחזיקות יותר משנה (איזה חרוז!)

הן לא מגיעות בגדלים סטנדרטיים לרוב (אתה מגלה פתאום שהמתאם - היחידה האינטרגלית, צריכה לעבור שינויים קוסמטיים במקום פשוט להתאים כמו שתיכננו אותה ליחידות ראש נורמטיביות)

מתאמי ההגה שלהם הם פנימיים בדרך כלל - חוסך לך כמה מאות שקלים אבל אז פתאום אתה מגלה שחלק מהכפתורים לפעמים עובדים, לפעמים לא - תלוי במזג אוויר, תלוי אם לHU יש מצב רוח - משוגע לגמרי!

מנגנוני CD שמתחילים בלי שום סיבה גלויה לעין להרעיש לאחר תקופה מסויימת.

קפיצה בלתי נשלטת לתחנות רדיו בזמן שאתה מראה לילדים DVD או שומע להנאתך מוזיקה ולא - לא מדובר על פונקצית TA - פשוט עוד תקלה שנתקלתי בה בדרך.

יש יחידות כאלו שהן איכותיות - אבל הן לא זולות ועולות כמעט כמו HU מותג.

לקצר את העניין - תקנה משהו שהוא לפחות מותג מוכר - קנווד, פיוניר, JVC, סוני.

סגרת לי את הפינה, לא בא לי קומבינות - אני הולך על מכשיר מחברה מוכרת וסוגר עניין.

פורסם
סגרת לי את הפינה, לא בא לי קומבינות - אני הולך על מכשיר מחברה מוכרת וסוגר עניין.

רק שאלה קטנה - אני צריך להזמין מתאם להגה? מישהו יודע מנסיון האם ההגה מגיע עם מתאם built in?

תודה

פורסם

ברוב המותגים - כן אתה תיאלץ לרכוש מתאם, אין מתאם הגה מובנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

,

ברוב המותגים - כן אתה תיאלץ לרכוש מתאם, אין מתאם הגה מובנה.

תודה על כל העזרה.

שאלה אחת אחרונה.

את המתאם מומלץ להזמין מאיביי מבעוד מועד או שאני פשוט בא למתקין והוא בטוח יכול להשיג לי כל מתאם שאני צריך? כנ״ל מסגרת לפנל.

תודה

• תוכן חדש...