Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יד שניה 6 מקומת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

תקציב כ-25 אלף ש"ח, מחפשים רכב ל-6, הורים + 4 ילדים, נוסעים עם הרכב רק בסופי שבוע.

יש מאזדה MPV שנת 2001 (7 מקומות), בדרך כלל עם קילומטראז גבוהה או שברולט אימפלה 2004 (6 מקומות).

מבחינת אמינות/תקלות, מחירי טיפולים, מה עדיף?

מישהו יכול להמליץ רכב אחר בתקציב הזה?

תודה

פורסם

כנראה שעדיפה ה MPV גם מבחינת נוחות וגם מבחינת תחזוקה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

תודה

שמעתי שהטיפולים ב-MPV מאוד יקרים, זה נכון?

אני לא מוצא MPV עם קילומטראז פחות מה-250000,

אימפלה יש עם

קילומטראז 140000, עדיין עדיף MPV?

פורסם

הנה אחת:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=6f09c7b796f6377fb1350c0b45bcbbf5830&Code=c32823204811c207fe1919c8ee0fc7dc

הייתה לי אחת שנת 2002 עם 150000 ק"מ, הטיפולים יותר יקרים מעצם גודל החלקים של רכב בגודל כזה אבל לא מדובר פה במחירים של מרצדס.

גם אימפלה עם מנוע 4 ליטר תדרוש כמה גלונים של שמן לעומת רכב "רגיל". מעצם העובדה שאתם נוסעים רק בסופי שבוע לא נראה לי שתתקל בהרבה בעיות אבל מי יכול לדעת?

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

תודה,

ראיתי עכשיו ברחוב הונדה סטרים, בדקתי מחירים, משום מה די יקר, שנת 2001, כ-35 אלף ש"ח, יותר יקר מה-MPV

מכירים עוד רכבים דומים?

פורסם

יונדאי טראג'ט מעט יותר זול מהרכבים שציינת.

חלופה אחרת שתהיה זולה יותר לקניה ולאחזקה- פיג'ו 307 SW. עדיף עם מנוע 2 ליטר.

• תוכן חדש...