Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח שאלו על הדילול הזה מלא אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה וגם בגוגול. הבנתי שמיותר לקנות נוזל סיכוך מיוחד של chymical guys או כול אחד אחר אפשר פשוט להשתמש ב ONR ולדלל וזה יותר זול. השאלה שלי כמה צריך לדלל ומאיפה הכי כדאי להזמין?

פורסם

אהה אוקי הבקבוק הוא 32OZ שזה כמעט ליטר מהחומר , כלומר שאם הדילול הוא בכמות כזו גדולה יהיה לי מספיק חומר :) תודה על העזרה

פורסם

היחס הוא קבוע של 1:64.

על כל מיליליטר של או-אנ-אר, 64 מ"ל של מים מזוקקים.

אני (מתכנן) להשתמש ב15 מ"ל ONR ל960 מ"ל מים מזוקקים. כי במילא הפקק של הבקבוק 32OZ הוא 15 מ"ל מדוד לך מראש.

פורסם
היחס הוא קבוע של 1:64.

על כל מיליליטר של או-אנ-אר, 64 מ"ל של מים מזוקקים.

אני (מתכנן) להשתמש ב15 מ"ל ONR ל960 מ"ל מים מזוקקים. כי במילא הפקק של הבקבוק 32OZ הוא 15 מ"ל מדוד לך מראש.

אפשר לדעת למה מים מזוקקים ולא מים רגילים?

פורסם

יש בתווית הסבר לגבי יחס דילול.

מים מזוקקים כיבכול ללא אבנית,אבל באמת,לא צריך להגזים,אפשר מים רגילים מהברז והכול בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אפשר לדעת למה מים מזוקקים ולא מים רגילים?

5. Is there any advantage to using DI/distilled water to make the solution?: Softer water cooperates well with ONR. ONR's actives bond to the minerals of hard waters, therefore you may add more ONR to harder waters. DI/distilled water have no such minerals and the cleaning/protecting power of ONR can be exploited without weakening. These kind of waters will feel slimier than tap water.

למקרה שלא הבנת, במים רגילים יש הרבה מינרלים, ONR יוצר קשירה למינרלים האלו ולכן צריך להוסיף יותר ONR למים הנ"ל.

במים מזוקקים אין מינרלים ולכן ה"כוח" של הONR יכול להיות מנוצל היטב מבלי להחלש.

זה לקוח מפה:

http://optimumforums.org/index.php?showtopic=892

זה בערך האשכול הרשמי של ONR בעולם כולו (:

יש שם את כל היחסים וכל מה שתצטרך לדעת, הבנאדם שחיבר הוא מטעם OPTIMUM בעצמם.

פורסם

קשה להגיד שלקנות חומר יעודי זה עסק מיותר...החומרים האלה נועדו במיוחד לתפקיד הזה.

יש תחליפים טובים למי שלא רוצה לקנות חומר יעודי, ONR זה אחד מהם.

מים מזוקקים להכנת חומר סיכוך? השלב הבא זה שטיפת רכב עם מים מזוקקים :hihi:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם (נערך)
קשה להגיד שלקנות חומר יעודי זה עסק מיותר...החומרים האלה נועדו במיוחד לתפקיד הזה.

יש תחליפים טובים למי שלא רוצה לקנות חומר יעודי, ONR זה אחד מהם.

מים מזוקקים להכנת חומר סיכוך? השלב הבא זה שטיפת רכב עם מים מזוקקים :hihi:

כל דבר שאני שם בתוך ספריי אני שם עם מים מזוקקים, אולי זה פתרון יקר יותר אבל זה יותר אפקטיבי, יש הרבה שמעידים על תוצאות יותר טובות כclay lube וQD עם ONR ומים מזוקקים. אני אפילו השתמשתי במים מזוקקים לAPC של שופרסל :)

סתם כי זה לא כזה עקרוני, מים מזוקקים אפשר למלות גם בהרבה מקומות כמו בתי מרקחת בעלות זולה אם אתה מביא כלי קיבול מראש.

עריכה אחרונה על ידי UdiB
פורסם

השלב הבא זה שטיפת רכב עם מים מזוקקים :hihi:

כבר יצא לי לדבר על זה עם אחד מחברי הפורום, לא אגיד מי זה רק ארמוז שהסמלון שלו מצוייר והוא הגיב בשרשור הזה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מה רק אני מנקה את הרכב עם מי עדן?:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...