Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך טיול שטח עם RZR (באגי דו מושבי), אני הייתי במושב הנוסע וידידה שלי נהגה, באחד הסיבובים החלקנו ונתקענו בסלע בצד ימין, שגרם להתהפכות, כשתוצאה ממנה שברתי את היד. שנינו היינו חגורים והכלי בעל רישוי וביטוח כחוק.

הגענו עצמאית למרכז רפואת חירום 'בטרם', ומשם התחיל טיפול רפואי שנמשך עדיין. לא דווח למשטרה על התאונה.

הוגשה תביעה לביטוח חובה באמצעות עו"ד, והעו"ד מבקש שניגש למשטרה לדווח על התאונה כי צריך אישור בשביל חברת הביטוח.

הידידה שלי חוששת שזה ייפגע בה בצורה כלשהי מבחינת רישיון הנהיגה, שהיא הייתה מעורבת בתאונה עם נפגעים וכו'. אני לא רוצה לגרום לה שום נזק, ואם יש חשש כלשהו - אני מעדיף לא לגשת למשטרה ולהתמודד עם הביטוח, יהיה יותר קשה, אבל אפשרי.

האם צפויה איזשהי בעיה מעצם הדיווח ? יירשם לה משהו בתיק שיכול להזיק לה בעתיד ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תאונה עם נפגעים תמיד פוגע בתיק. עלולים להגיש נגדה תביעה בעקבות התלונה, במקרים של דוחות עתידיים בתי המשפט יהיו פחות סלחניים וכו'.

מצד שני, אני לא חושב שהביטוח ישתף פעולה ללא דו"ח משטרתי.

פורסם

היא בת 38, וותק של 20 שנה, בלי בעיות מיוחדות.

העו"ד שלי טוען שיש אפשרות להגיש תביעה בלי אישור משטרה, אבל זה מסבך את העניינים.

איזו תביעה עלולים להגיש נגדה ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נהיגה ברשלנות, גרימת תאונה עם נפגעים וכדומה.

אם זה יעניין את המשטרה מספיק, יזמנו בוחן תאונות ויבקשו ממנה לשחזר. מצד שני, אני לא יודע מה כבר אפשר להסיק על החלקה בשטח.

מה עורך הדין חושב?

היה מקרה שנהג עשה תאונה עצמית באזור מצפה רמון וקיבל זימון למשפט, משום שהבוחן קבע כי נסע שלא בהתאם לתנאי הדרך. אולם, המקרה הזה התרחש בכביש ציבורי, ולא בשטח, שם הסיכוי לגרום לנפגעים [צד ג'] נמוך משמעותית. מכך, אני באמת לא יכול לשער כיצד המשטרה תפעל במקרה שתפנו אליהם.

אולי אביG/אייל/ישראל/ישה/יניב אלפא ידעו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה תאונה לכול דבר וענין ואם אתה מגיש תלונה במשטרה אז יפתחו תיק ת״ד עם נפגעים ,וזה מה שהביטוח רוצה וחייב וגם זה מכסה את הטיפול הרפואי,

לאחר עדויות של שניכם קצין בוחנים מגבש את התיק ומגיש לתביעות עם כתב אישום ,

והסעיפים יכולים להיות כמו שניקו כתב רשלנות, ת״ד עם חבלה וכו...

אני לא יודע על מה מתבסס אותו עו״ד שלקחת שאפשר בלי אישור משטרה , זה לא שאתה מגיש תלונה על תאונה מקבל אישור על הגשת תלונה והולך הביתה ,

דע לך שהמשטרה לא עובדת בשביל חברות הביטוח ובגלל זה הם דורשים אישור משטרה על תאונה,

אותו עו״ד תסלח לי הוא לא יכול להחזיק במקל בשתי קצותיו הוא לא יכול לתבוע על תאונה מבלי להגיש תלונה על תאונה.

• תוכן חדש...