Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני שלושה שבועות רכשתי רכב חדש גיר ידני ( כרגע לא משנה שם המותג ), הייתי שמח לדעת האם ומאחר שמדובר במכלול מאוד מרכזי ברכב האם עלי לדרוש החלפה של הרכב או להסתפק בתיקון

אשמח לתשובות מהירות עוד לפני שאני נגש למוסך מורשה של החברה

תודה רבה

פורסם

רק לפני כמה ימים שיתפת אותנו על היונדאי I10...

רכב לא יחליפו לך,יש לך אחריות ולכן הם יתקנו לך אותו.

מה התקלה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב לא יחליפו, זה לא לפטופ ב2000₪ או מקרר או משהו כזה,

הם יתקנו אותו ומקסימום ייתנו לך אולי איזה פיצוי קטן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יתקנו,

לא נעים לא נורא. בשביל זה יש אחריות.

קח את החיים בפרופורציה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כבר היית במוסך ?

כי בכלל לא בטוח שהבעיה היא בגיר.

וגם אם יש בעיה בגיר ידני , זה מכלול פשוט הן להחלפה/תיקון והן מבחינת סיכוי לדיאגנוזה שגויה.

פורסם

אולי תסביר לנו מה הבעיה שאתה חושב שהתקלה בגיר שלך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

בחלק מהמקרים שאני מנסה להעביר להילוך רוורס ( קלאצ' עד הסוף ) ההילוך נתקע ולא עובר, רק לאחר מספר ניסיונות, כמו כן מדי פעם במעבר בין הילוך ראשון לשני נשמע כמו סקרטש קטן כזה ( לא משמעותי ) שלא צריך להיות בגיר חדש בן שלושה שבועות.

מחר במוסך ואעדכן בתקווה שזה באמת שום דבר

עריכה אחרונה על ידי bissli
פורסם

לגביי הרוורס,

תנסה להכניס קודם כל לראשון (קלאץ' לחוץ עד הסוף) ולאחר מכן להכניס לרוורס.

לגביי המעבר בין ראשון לשני, אני יודע שזה נשמע טיפשי לשאול - אתה לוחץ קלאץ' עד הסוף?

פורסם

משום מה בקליאו הקודמת שלי זה לעולם לא היה קורה...היו דברים אחרים אבל לא זה...בכל מקרה אני אקח לבדיקה תודה. בכללי הרכב מצוין ומומלץ מאוד למי שרוצה רכב מיני איכותי

פורסם

יכול להיות סתם חוסר מזל. באסה, אבל ייתקנו ואתה תמשיך להנות מהרכב כאילו לא קרה כלום.

זה יכול לקרות באותה מידה ברנו, טויוטה או מאזדה. אין קשר.

• תוכן חדש...