Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

התחלתי לחפש סובארו טנדר 4X4 דור ראשון או תחילת דור שני זה רכב שאני אוהב ומעניין אותי..

אם החיפושים הציעו לי אפשרות לקחת טרנספורטר טנדר שהיה של המשפחה ולשפץ..

האם כדיי ? למרות שאני נעול על סובארו?

היית שמח לקבל ביקורת כי את הטרנספורטר אני לא מכיר בכלל...

צירפתי תמונות על מנת שהצופים יבינו על מה מדובר...

תודה רבה...

2.jpg

1.jpg

3.jpg

4.jpg

פורסם

אתנצל מראש שאני לא מכיר הרבה יותר על טרנספורטר ולא אוכל להתייחס בצורה למצבו של הרכב, למרות שלא נראה לי במבט ראשון כסביר.

לדעתי אם תקח כפרויקט את הטרנספורטר תקבל רכב עם כמויות מדהימות של אופי (ואת זה כמו אהבה אי אפשר למדוד או לומר למישהו מה נכון) וכמון חתיכת היסטוריה שנעלמת מהכבישים - ומי שלא שמע אלטע-זאכן מהשטחים עם מספר כחול וטרנספורטר דאבל קבינה מפוצץ גרוטאות- לא יבין.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

כדאי או לא , זה אתה תצטרך לענות..

בכל אופן שיפוץ של טרנספורטר עשוי להגיע לעשרות אלפי שקלים, היתרון הגדול בשיפוץ הטרנספורטר הוא זמינות החלפים הגבוהה לעומת כל רכב אספנות אחר. (מלבד החיפושית שהם מאותה משפחה)

אין ספק שזה רכב מיוחד ויפה בעיני רבים.

לגבי הסובארו, ביד 2 ,יש 3 טנדר דור ראשון 4X4 למכירה.. בקטגורית רכבי אספנות.

פורסם

כן, כדאי.

יש קהילה מאוד מגובשת של כמה עשרות בעלי טרנספורטרים שישמחו לעזור בשיפוץ, ויש שני מוסכים מעולים שמתמחים במקוררי האוויר באופן ספציפי.

הכתום הזה נראה במצב לא רע בכלל, ותתפלא לראות שבהשקעה של כלום, הוא מניע ונוסע. כמובן שלא מומלץ לנסוע ככה, אבל בהשקעה טיפה יותר גדולה הוא גם יעבור טסט ותוכל להתחיל להתגלגל איתו.

לפי התמונות הוא משנתון יחסית מאוחר, וזה גם טוב.

את הרדיו המקורי שלא תעז לזרוק... בכל מקרה.

טנדר DOKA כמו זה אפשר לקחת לכיוונים שונים מבחינת השיפוץ - או LOW RIDER לכביש, או הגבהה קלה וקדימה לשטח (4X4 זה לחלשים), או לשמור עליו מקורי ככל הניתן - וגם זה עושים.

הכי חשוב - כבר יש לך אותו. לא צריך לחפש, ויש גם מורשת משפחתית לשמר (בעולם מקוררי האוויר קוראים לזה AIRLOOM - למי שמכיר את המילה המקורית HAIRLOOM באנגלית... )

אסף.

פורסם

להגיע לרמה של השמשת הרכב זול זה בטוח לא יהיה,

בנוסף שיפוץ פחחות וצבע יכול בקלות לעבור 10K.

אתה צריך לדעת לשפץ בעצמך את רוב התחומים (אלא אם כן יש לך כסף מיותר לבזבז)

בהחלט רכב חלום של כל אחד אבל לא בתקציב של כל אחד.

לשיקולך ובהצלחה!

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

בתור אחד שמחזיק סובארו , אומנם לא טנדר אבל מסוף שנות ה70, אני הייתי ממליץ לך בחום ללכת על הטרנספורטר!!! הוא רכב מדהים ויש לו זמינות חלפים גבוהה ביותר , מה שכן לקנות טנדר סובארו יעלה לך סביב ה15k ולא כולל בנוסף השקעה שלך גם ברכב עוד כמה אלפים , מה שאומר שכדאי לך ללכת על הטרנספורטר ובסך הכללי היא יותר מושכת תצומת לב וערכה הרבה יותר גבוהה מהסובארו

פורסם

במצבו, וכיון שמדובר ב DOKA ולא בסגור או חד קבינה - סדר גודל של 5000 ואולי קצת יותר (תלוי במצב המנוע בעיקר).. סגורים מצד אחד וחד קבינה מצד שני - נדירים הרבה יותר ומבוקשים הרבה יותר.

אסף.

פורסם

אחלה רכב אך השיפוץ שלו יעלה הרבה יותר ממה שרשמו לך פה והרבה יותר מטנדר סובארו מוכן קח בחשבון

אם תרצה החלפה על טנדר 4X4 בראט יש לי חבר שאולי יהיה מעוניין בהחלפה.

בהצלחה

• תוכן חדש...