Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר היישום הידני של המנזרנה הבנתי שאני צריך מכונה או משהו שיעזור לי למרוח את האוטם וגם לעשות פוליש ידני בעתיד,ממה שהבנתי וראיתי ביוטיוב ניתן ליישם את הUC עם המכונה הזאת והתוצאות ממש משביעות רצון

מה דעתכם? האם כדאי לי לעבוד במהירות גבוהה בתור מתחיל או עדיף במהירות נמוכה?,גובה המהירות משפיע על רמת התוצאה? אני מתכנן לעשות ניסיון על גג הרכב שיכלול פוליש UC ולאחר מכן IPA ולבסוף אוטם מנזרנה,מה דעתכם על הסדר?,זה כמובן לאחר שטיפה יסודית וPRE WASH אשמח לתגובות הצעות והערות,תודה!
m7kj.jpg
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לאחר היישום הידני של המנזרנה הבנתי שאני צריך מכונה או משהו שיעזור לי למרוח את האוטם וגם לעשות פוליש ידני בעתיד,

הבנת לא נכון לגבי הMPL, אין שום עדיפות ליישום המוצר במכונה, פשוט אין. אני בכל אופן לא מצאתי בכך שום תועלת לאחר שיישמתי אוטמים גם באופן ידני וגם עם מכונה.

אם תעבוד עם AIO או גלייז או אוטם כלשהו בעל יכולת חיתוך או חומר שמתנהג כמו cleaner חזק אז בהחלט תעדיף מכונה כי תצטרך את הכח שלה.

ביישום קלאסי של ווקס/סילנט המכונה בעיקר מסרבלת ומאריכה את העבודה, מקשה עליך להגיע להמון פינות נסתרות וקמורות.

בחלק של הפוליש הבנת נכון, אכן מכונה היא אמצעי הכרחי למטרת יישום פוליש.

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
הבנת לא נכון לגבי הMPL, אין שום עדיפות ליישום המוצר במכונה, פשוט אין. אני בכל אופן לא מצאתי בכך שום תועלת לאחר שיישמתי אוטמים גם באופן ידני וגם עם מכונה.

אם תעבוד עם AIO או גלייז או אוטם כלשהו בעל יכולת חיתוך או חומר שמתנהג כמו cleaner חזק אז בהחלט תעדיף מכונה כי תצטרך את הכח שלה.

ביישום קלאסי של ווקס/סילנט המכונה בעיקר מסרבלת ומאריכה את העבודה, מקשה עליך להגיע להמון פינות נסתרות וקמורות.

בחלק של הפוליש הבנת נכון, אכן מכונה היא אמצעי הכרחי למטרת יישום פוליש.

אוקיי אבל רוב הרכב אצלי הוא שטח ישר שהמכונה תוכל לחסוך לי את הכאב ידיים וגב,בפינות ״בעייתיות״ אוכל למרוח ידני את האוטם,פדים קיבלתי בצבע אדום שרשום עליהם cutting הבנתי שהם מיועדים לפוליש,לגבי הפד הצהוב שמגיע על ההתקן למה הוא מיועד האם מתאים ליישם איתו ווקס/אוטם?

m7kj.jpg
פורסם
אדומים לפוליש גס (compound)

צהובים לפוליש סופי (polish)

שחורים לווקס/ אוטם

האם שימוש בuc שהוא גס ללא שימוש בפוליש עדין לאחר מכן יכול להוות בעיה? מה החסרונות בכך?

m7kj.jpg
פורסם

החיסרון שאחרי uc ייווצרו/יישארו שריטות קטנות שאותן מורידים עם פוליש עדין.

השאלה האם מצב הצבע דורש יישום uc או שאולי פוליש עדין מספיק?

פורסם
החיסרון שאחרי uc ייווצרו/יישארו שריטות קטנות שאותן מורידים עם פוליש עדין.

השאלה האם מצב הצבע דורש יישום uc או שאולי פוליש עדין מספיק?

ישנם סווילרים,הצבע לא שרוף או משהו כזה

m7kj.jpg
פורסם

uc כבר נמצא ברשותך או אתה מתכוון לקנות אותו? אם כבר קנית אז תעבוד איתו. אם התוצאה תהיה לשביעות רצונך, אחלה. אם לא, תוסיף שלב של פוליש סופי.

פורסם
uc כבר נמצא ברשותך או אתה מתכוון לקנות אותו? אם כבר קנית אז תעבוד איתו. אם התוצאה תהיה לשביעות רצונך, אחלה. אם לא, תוסיף שלב של פוליש סופי.

עדיין לא רכשתי שום חומר,אשמח להמלצה עם איזה חומר לעבוד על מנת להוריד סווילרים

m7kj.jpg
פורסם (נערך)

תעלה תמונות של הרכב עם כמות ה-swirls להערכה יותר מדויקת.

אבל לדעתי פוליש דו שלבי יהיה פתרון מצוין.

uc + polish של meguiar's, זול וטוב ויתאים יותר למכונה הזאת אני חושב.

מנזרנה 1000 + 4000, מעולה אבל יותר יקר.

עריכה: לפוליש חד שלבי ממליץ על FG400 של מנזרנה.

עריכה אחרונה על ידי NoFear
פורסם

שלום לך, אני משתמש בהתקן מברגה של מגס כבר זמן מה.. אני מאוד מרוצה, אך למקצוענים זה לא מספיק. אתה לא תגיע לרמות גבוהות כמו מכונות פוליש רציניות..

חשוב שתשתמש בפלסטלינה לפני תחילת עבודה עם המכונה ואני ממליץ כמו NOFEAR כאן מעליי על הUC של מגס וגם על הפוליש שלהם (ultimate polish) יעשה לך עבודה נהדרת. אם תצטרך עזרה תוכל לדבר איתי, אשמח לעזור.

• תוכן חדש...