Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברשותי פיגו 206 מודל 2001 1.4 הרכב מתוקתק מבחינת טיפולי 10 ללא בעיות בודק כבר שנתיים שמן מים והכול פלס ,לא חסר אף פעם והרכב לעולם לא התחמם . לפני שנה ביצעתי טיפול 10 לרכב וזהיתי קצף טחינה במים של הרדיאטור ,ביצעתי ניקוי לצנרת למיכל העיבוי ושמתי מים חדשים . לפני שלושה חודשים ביצעתי טיפול 10 נוסף לרכב והבחנתי שיש קצף טחינה במים לא בכמות גבוה. שבוע שעבר נסעתי עם הרכב לטבריה ובבדיקה שעשיתי בדיקת מים הבחנתי בבוץ מאוד סמיך במים ביצעתי ניקוי נוסף של מערכת המים והבעיה חזרה שוב בוץ סמיך במערכת המים .

לפי ידע כללי הבנתי שיש בריחה של שמן והראש מנוע בדרך לציין שלעולם לא היה חסר לי שמן אוו מים והמדיד פלס , כל השנתיים שהרכב ברשותי לא הוספתי לא שמן ולא מים והמנוע אף פעם לא התחמם לי ,לכן ברצוני לשאול את המומחים מה זה יכול להיות אם היתה בריחה מסיומת אז היה חסר לי מים אוו שמן תודה לכל העוזרים מאור

עריכה אחרונה על ידי mazozi
פורסם

אם אתה טוען שהשמן מנוע לא מגיע לשם ובגלל שמדובר בתיבת הילוכים ידנית נשאר להאשים רק את הנוזל.

נוזל ישן גורם לבוצה.

יכול להיות שלא ניקית את הבוצה הישנה כמו שצריך.

מעבר לזה,הכיוון היחיד זה שמן מנוע שחודר לשם.

פורסם

לאחר שהבחנתי בקצף במערכת המים ביצעתי ניקוי של הצנרת כולל המיכל בו שמים את המים וקניתי מים ירוקים ולאחר מספר חודשים הופיע לי בוץ סמיך מאוד ידבר הלא מובן לי כיצד החמירה הבעיה ומהיכן זה מגיע . האם מומלץ ללכת למכון רדיאטור לבצע ניקוי יסודי ? האם יש לי אינדיקאציה לבדוק אם זה ראש מנוע ? תודה לעוזרים

פורסם

מים ירוקים זה כללי מדי.

יש נוזל קירור ב20₪ לגלון, ויש נוזל איכותי ב30-40₪ לליטר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ניקוי של הצנרת? אם יש לך בוצה במערכת קירור כדאי מאוד לפרק ראדיאטור ולנקות אותו היטב באמבטיה. להזרים בכל המערכת לחץ מים כדי לנקות הצינורות.

שי.

פורסם
שאמרת ניקוי למערכת הקירור חשבתי שהיתכוונת לניקוי יסודי על ידי פתיחת הרדיאטור והעברת חוטר בצלעות הקירור. בקיצור בצע את הניקוי הזה!

היי חברים הייתי היום אצל ניקוי רדיאטורים הוא פתח את הפקק של המיכל עיבוי ואמר לי שאין טעם לנקות יסודי מכיוון שיש שמן במים ושאגש למכונאי כי זה יחזור . ניגשתי למכונאי והוא אמר שזה שמן במים אני עדיין לא מבין איך בורח שמן למערכת המים ולא חסר לי אף פעם שמן מילאתי שמן פעם אחת בשנה האחרונה בכמות ממש מינורית זאת אומרת לא חסר שמן מים מאז כבר שנתיים שהרכב אצלי

פורסם
היי חברים הייתי היום אצל ניקוי רדיאטורים הוא פתח את הפקק של המיכל עיבוי ואמר לי שאין טעם לנקות יסודי מכיוון שיש שמן במים ושאגש למכונאי כי זה יחזור . ניגשתי למכונאי והוא אמר שזה שמן במים אני עדיין לא מבין איך בורח שמן למערכת המים ולא חסר לי אף פעם שמן מילאתי שמן פעם אחת בשנה האחרונה בכמות ממש מינורית זאת אומרת לא חסר שמן מים מאז כבר שנתיים שהרכב אצלי

מספיקה כמות מאוד קטנה של שמן כדי לטנף לגמרי את הנוזל קירור שיראה כמו חלבה נוזלית

בקיצור נתקלתי כבר בכמה פעמים במצב כזה מבלי שחסר שמן יותר מידי וזה נגמר בסדק קטן בראש מנוע אטם ראש קולר שמן או בבלוק

פורסם

האם יש הזעה של שמן מראש המנוע בחלק הקדמי ( בצד של רצועת הטיימינג)? למנועים האלה יש נטייה לפריצה של אטם הראש באזור הזה. כפי שאמרו כמות קטנה של שמן גורמת לתחליב במערכת הקירור. אתה יכול לבצע ניקוי יסודי ולהחליף נוזל קירור ולאחר מכן לעקוב אחרי המצב.

פורסם

האם זה יכול להיות קולר שמן גיר או קולר שמן מנוע והאם יש את שניהם בפיגו 206 ידנית 2001 1.4 דגם XR ?

• תוכן חדש...