Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הפעם מדובר במנוע 2 פעימות של סירת דיג. אבל השאלה עצמה רלבנטית לכל מנוע.

פתחתי את מכסה המנוע בזמן שהוא עובד (לאחר שהיה לי קושי רב להתניעו)

הושטתי את היד וללחוץ ולוודא שחוטי הפלאגים נמצאים במקום.

קיבלתי "זץ" כזה שלא אשכח כל החיים שלי.

הרגשתי את הכאב לכל אורך שריר הזרוע.

אני אפילו לא זוכר שנגעתי בחוט (אולי רק הייתי קרוב עם היד).

מישהו יכול לומר לי אם על פניו יש תקלה כלשהיא וזה לא אמור להיות או שפשוט זה כך ואסור לנגוע בכבל.

שאלה נוספת- האם יכול להיות לזה קשר לקושי בהדלקה?

תודה

ה"מחושמל"

פורסם

החוט אמור להיות אטום לחלוטין והניצוץ אמור לעבור בתוכו ולא לפרוץ אחוצה ולכן הוא כניראה עשה את שלו. החלף אותו. בהחלט זה משפיע על ההנעה!

פורסם

לפעמים (במכוניות) מה שקורה זה שכל האיזור "מזיע" שמן, ואז נוצר מצב של הולכת הניצוץ על ידי השמן, מה שיכול להסביר למה התחשמלת גם אם לא נגעת בחוט עצמו.

פורסם

אני לא יודע לגבי שמן מנוע אבל שמן הוא אחד המבודדים הטובים יותר.

בחוטי ההצתה יש מתח מאוד מאוד גבוה, מתח הוא מה שגורם לפריצה חשמלית דרך האוויר,בתנאים מסויימים מספיק להתקרב כמה מילמטרים מהחוט גם בלי לגעת.

פורסם

יכול להיות שזה לא השמן עצמו אלא הג'יפה המתכתית ששוחה בו, אבל זה קרה אצלי ברכב. אפשר היה ממש לשמוע את הניצוצות. הפתרון היה שטיפת מנוע וניקוי האיזור של המחבר עם ספריי קרבורטור

פורסם

נראה שכדאי להחליף חוטי הצתה. לבדוק שהמצתים תקינים והמרווחים בין האלקטרודות בכל מצת ומצת לפי התקן.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שוב שאלה..

צילמתי את הפלאגים, כמו שרואים הם מאוד חלודים , מצד שני הם עובדים בסביבת מליחות (ים)

ככה קניתי אותם, והחדשים בדרך במשלוח מחו"ל.

ניסיתי למשוך את כבל הפלאג מהצד של הסליל וראיתי שהוא לא יוצא. אין לי מושג אם הוא יכול לצאת או שהוא מולחם בפנים. יש כיסוי גומי שמסתיר. אני מפחד למשןך כדי לא לקרוע (רבותיי כל חלק/תיקון קטן בסירה זה אלפי שקלים).

מצד שני, נראה שהכבלים עצמם נראים במצב טוב, אין קרעים או סדקים בגומי.

השאלה: לאור המידע, האם יש צורך להסתכן ולהחליף את הכבלים או שלהסתפק בנסיבות רק בהחלפת 20140419_180912.jpgהפלאגים?

פורסם

אם קיבלת את הניצוץ ביד דרך הכבל החלפת הפלאגים לא תספיק והכבלים הם הבעיה וצריך להחליף אותם. לגבי יציאת הכבל מהצד של הסליל הוא אמור לצאת עם קצת סבלנות!

פורסם

מאור, קרא עוד הודעה אחת אחורה (טוב, כנראה שאני הייתי צריך לקרוא קצת קדימה)

באשר לשליפת הכבל מסליל ההצתה: הגומי פשוט נצמד עם הזמן. נסה קצת להרים את הגומי מכל הכוונים, יכול להיות גם שכלוא בפנים תת-לחץ. ברגע שתצליח לסובב קצת את הכבל, הוא ישלף בקלות.

• תוכן חדש...