Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקלריון הוא מכשיר יותר תקציבי, מכשיר שנועד להציג מקסימום ביצועים במינימום כסף, ואכן, ניתן לראות כי הקלריון מונה תכונות רבות: איכות מקור טובה, קרוסאובר 3 חלקים, USB, BT טיים קורקשיין ועוד.

החיסרון שלו הוא בעיקר איכות ההרכבה והחומרים. המכשיר נראה ומרגיש זול יותר, ונתקלתי בשכיחות שכדאי לציין בבאג כזה או אחר, או כל מני דברים קטנים שלא יגרמו לך לזרוק את המכשיר אך בהחלט לחרוק שיניים.

בהתחשב בזה שהוא עולה בארץ חצי מהפיוניר ובחו"ל שני שליש ממחיר הפיוניר- אני חושב שהוא מציג תמורה טובה למחיר, אך אם הוא היה עומד מול ה P80RS ללא שיקול תקציבי- ההעדפה שלי היתה ברורה- הפיוניר.

אגב, זה המקום לציין שאם נשווה את ה P80 החדש אל מול הישן- גם כאן יש ירידה תלולה באיכות החומרים בין המכשירים. בעוד הדגם הישן היה באמת מכשיר שהצדיק את המותג PRS- החל מרמת המקור וכלה ברמת הגימור, המכשיר החדש מצועצע יותר, יותר מזכיר מיקסטראקס משודרג מאשר PRS.

ניר, אני מציע לך להעריך את חשיבות כל אחד מהפרמטרים שצוינו בעיניך וכך להחליט איזה מן המכשירים מתאים לך יותר.

אני אוסיף נקודה קטנה- יכול להיות שניתן לכייל בארץ את הפיוניר כך שיקלוט תדרים ישראליים.

קח בחשבון שהדבר בגדר הימור, כי לא נתקלתי במישהו שכייל עדיין את ה P80 החדש, וגם שלדבר יש משמעות תקציבית- אומנם פיונירים קודמים כוילו באזור ה 200-300 ש"ח, אך נתקלתי במכשירים אחרים, כמו מספר דגמים של אלפיין, שנדרש לשלם עבור התאמה ל Dual Zone כ 500 שקלים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל, אני רוצה להוסיף.

פיונר בישראל מגיע ללא BT.

את פיונר הזה ניתן להזמין באירופה וכך לקבל תדרים ישאלים ללא כיול.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לגבי הגעה ללא BT- אכן כששואלים את נציגי עוזי רדיו- נאמר כי המכשיר מגיע ללא BT, אך לא נתקלתי עדיין במישהו שרכש את המכשיר פה בארץ וכיול לאמת את הדבר. זה נשמע תמוה ביותר, הרי המכשיר משווק עם BT בכל גרסאותיו, למה שבארץ הוא יגיע בלי? יכול להיות מצב שיש איזשהו דף עם נתונים חסרים אשר ממנו הם מוקראים, אני מקווה שנוכל לאמת את זה.

אני מסכים עם סרגיי לגבי ההזמנה מאירופה- זו הפשרה הטובה ביותר בין כלל ההטבות. המחיר הוא באמצע בין ארה"ב לארץ, עם זאת גם התמורה באמצע- מגיע כולל תדרים ישראליים אך ללא אחריות.

פורסם

היי ישראל, דבר ראשון תודה לך ולכל מי ששופך פה מידע, שכחתי כמה הפורום הזה עוזר בכל מה שקשור לאודיאו.

אחרי שהחלטתי ללכת על הפיוניר המדובר הדבר הראשון שעשיתי זה לחפש עליו כמה שיותר מידע, בדרך נתקלתי בשרשור הזה -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?461677-bluetooth-%D7%91-80prs-%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A8&highlight=80PRS

בחור שקנה בארץ וקיבל מכשיר במחיר מוגזם ללא דיבורית BT.

בכל מקרה ההבדל בין מכשיר אמריקאי לאירופאי הוא 300 לפה ולשם, לא קריטי לי תדר ישראלי, אבל כנראה שאני כן אלך על ארופאי בגלל המשלוח הנוח עד לדלת הבית.

שוב, תודה לכולם!

פורסם

ישראל, כמה שזכור לי, בזמן שרזו קנה את מכשיר שלו, עלה שרשור של משהו שקנה מכשיר הזה בערץ והגיע ללא BT.

והינה הלינק לכך שאני זוכר נכון.

נכון, הבדל הוא סביב 300 ש"ח לטובת US אם אני זוכר נכון?

פה זה החלטה שלך,עד כמה אתה צריך את הרדיו ישראלי.

פורסם
לגבי הגעה ללא BT- אכן כששואלים את נציגי עוזי רדיו- נאמר כי המכשיר מגיע ללא BT, אך לא נתקלתי עדיין במישהו שרכש את המכשיר פה בארץ וכיול לאמת את הדבר. זה נשמע תמוה ביותר, הרי המכשיר משווק עם BT בכל גרסאותיו, למה שבארץ הוא יגיע בלי? יכול להיות מצב שיש איזשהו דף עם נתונים חסרים אשר ממנו הם מוקראים, אני מקווה שנוכל לאמת את זה.

אני מסכים עם סרגיי לגבי ההזמנה מאירופה- זו הפשרה הטובה ביותר בין כלל ההטבות. המחיר הוא באמצע בין ארה"ב לארץ, עם זאת גם התמורה באמצע- מגיע כולל תדרים ישראליים אך ללא אחריות.

נתקלתי בשני אנשים שרכשו את המכשיר מעוזי רדיו ושני המכשירים הגיעו בלי bt ובלי דיבורית, במקום הכפתור מענה של הדיבורית יש כפתור ששולט על הצבעים של המכשיר, מוזר לחלוטין.

אני בטוח שהמכשירים בלי הדיבורית נמכרים בזול יותר והיבואן בארץ עושה על הצרכנים קומבינות.

גם נמכר במחיר מופרז וגם מגיע בלי פונקציות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם כך, נראה לי שבאמת האופציה של ייבוא מאירופה הוא הכי משתלם במקרה הזה.

החוסר ב BT בארץ נראה לא ברור לחלוטין. מדוע לעקר מכשיר ברמה כזו ?

פורסם

למה? לא ברור. אולי כדי למכור bt חיצוני תואם בנוסף? בכל זאת, זה שוד לאור יום ולא שווה לקנות אותו בארץ

פורסם

לא שאני מתכוון לקנות את הפיוניר, אך לאור האמור שווה אולי להעביר מייל פניה לפיוניר אירופה (מניח שיש דבר כזה) ולברר איתם את העניין.

נראה לי מאד תמוה שדגם שלצורך העניין יימכר בקפריסין יגיע בצורה א ובישראל יגיע בצורה ב, לא מדובר על מכשיר ב-300 שקל עם כל הכבוד.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

• תוכן חדש...