Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לפני כמה חודשים הצינור שמוביל מהראש מנוע לרדיאטור התפוצץ ושבוע אחרי שהחלפתי אותו הוא התפוצץ שוב באותו מקום ( ממש לפני הכניסה לרדיאטור.) ומה שקורה זה שכל המים במיכל איבוי עולים על גדותיהם תוך מספר דקות מרגע ההנעה ( כשהאוטו עומד )

נאמר לי שזה בעיה בראש מנוע והוא שופץ .

עדיין אחרי שהוא שופץ הצינורות העליונים ( שמגיעים לרדיאטור ) מתחממים והמיכל איבוי עולה על גדותיו והצינור הנמוך ( זה שלפני הטרמוסטט ) לא מתחמם בכלל .

החלפנו טרמוסטט , פירקנו משאבת מים והיא נראית במצב טוב , החלפנו רדיאטור לחדש . והבעיה עדיין קיימת .

השבוע לשם הנסיון הוצאנו את הטרמוסטט וחסמנו את המעגל הקצר של המים ואז המים אכן הגיעו לרדיאטור ולצינורות התחתונים והמיכל איבוי כבר לא עלה על גדותיו אבל המאווררים משום מה לא החלו לפעול ( או לפחות לא בזמן ) כשהפעלנו אותם בצורה עצמאית ( עם חוט נחושת ) הטמפרטורה צנחה מיד.

למישהו יש רעיון , אני סקרן לאללה

תודה רבה

פורסם

האם לפני שיפוץ הראש המאווררים כן ניכנסו לעבודה בזמן ובמהירות הנידרשת? אני מיתכוון מתי שהיתגלתה הבעיה. האם הטרמוסטט הוא מקורי? האם בוצע ניקוז אויר ממערכת הקירור כמו שצריך?

פורסם

הפקק מיכל עיבוי תקין?

פעם ברכב הקודם גם כן התפוצצו לי צינורות ורדיאטור אחד אחרי השני, בסוף החלפת פקק בכמה עשרות שקלים פתרה הכל.

פורסם

לגבי המאווררים , הם נכנסו לפעולה אבל אני לא בטוח האם בזמן ובמהירות הנדרשת .לדעתי הטרמוסטט הוחלף לפני כארבע שנים ביחד עם משאבת מים .ולגבי ניקוז האוויר , עשינו כל מיני נסיונות לניקוז האוויר מהמערכת , ובאופן כללי אם אני מבין נכון המערכת באוטו מנקזת את האוויר דרך המיכל עיבוי לא ?

פורסם

לגבי הפקק של המיכל עיבוי , פעם גם כבר הייתה לי בעיה עם הפקק של המיכל עיבוי , יש דרך לדעת אם הוא תקין או לא ?

פורסם (נערך)

לגבי הצינור שיוצא מהטרמוסטט שלא מתחמם והתפוצצות צינורות שממוקמים לפני התרמוסטט במעגל הקירור,

הדברים האלה מצביעים על זה שהטרמוסטט לא נפתח כנ"ל לגבי החדש (רק כשהוצאת אותו הרדיאטור התחיל להתחמם).

חיישני מאוורר לעתים מופעלים מלחץ.

אם הדרך היחידה למלא נוזל קירור היא דרך מיכל העיבוי (אין פקק ברדיאטור) ואם בבדיקה הפקק של מיכל העיבוי היה פתוח מכאן הסיבה.

ניקוז אוויר מבצעים מהנקודה העליונה במנוע - מאזור ראש מנוע.

אם לא תבצע אותו אוויר יכול להישאר כלוא במערכת - יכול להשפיע על התזמון הפעלה של המאוורר ולחימום ייתר.

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם

פקק תקין שומר על לחץ מקסימאלי ופורק את הלחץ שמעליו.

בגלל שכנראה הפקק נדפק הלחץ לא נפרק ואז מתפוצצים לך צינורות וראדיאטורים.

תקנה תחליף, זה יותר זול מכל דבר אחר במערכת קירור

אחרי שתחליף, תוודא שהצינורות לא מתנפחים יותר מידי ונגמר הסיפור.

פורסם
פקק תקין שומר על לחץ מקסימאלי ופורק את הלחץ שמעליו.

בגלל שכנראה הפקק נדפק הלחץ לא נפרק ואז מתפוצצים לך צינורות וראדיאטורים.

תקנה תחליף, זה יותר זול מכל דבר אחר במערכת קירור

אחרי שתחליף, תוודא שהצינורות לא מתנפחים יותר מידי ונגמר הסיפור.

שלום לכולם .

לפני כמה חודשים הצינור שמוביל מהראש מנוע לרדיאטור התפוצץ ושבוע אחרי שהחלפתי אותו הוא התפוצץ שוב באותו מקום ( ממש לפני הכניסה לרדיאטור.) ומה שקורה זה שכל המים במיכל איבוי עולים על גדותיהם תוך מספר דקות מרגע ההנעה ( כשהאוטו עומד )

נאמר לי שזה בעיה בראש מנוע והוא שופץ .

עדיין אחרי שהוא שופץ הצינורות העליונים ( שמגיעים לרדיאטור ) מתחממים והמיכל איבוי עולה על גדותיו והצינור הנמוך ( זה שלפני הטרמוסטט ) לא מתחמם בכלל .

החלפנו טרמוסטט , פירקנו משאבת מים והיא נראית במצב טוב , החלפנו רדיאטור לחדש . והבעיה עדיין קיימת .

השבוע לשם הנסיון הוצאנו את הטרמוסטט וחסמנו את המעגל הקצר של המים ואז המים אכן הגיעו לרדיאטור ולצינורות התחתונים והמיכל איבוי כבר לא עלה על גדותיו ....

תודה רבה

מיכל עיבוי שעולה על גדותיו ורדיאטור שלא מתחמם מעידים על טרומסטט שמסרב להיפתח.

אם הבעיה הייתה בפקק בלבד לא היו צינורות שמסרבים להתחמם ובטח שלא רדיאטור.

• תוכן חדש...