Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם. באמת מעריך את זה מאוד.

לגבי ה- UBER. כן, אני מעניין להזמין. שלח לי את הפרטים שלך בפרטי ואני אפרסם בקרוב בפוסט של ה-UBER הצעה לעשות הזמנה.

דבר אחד קטן עדיין לא מספיק ברור לי וזה עניין מגבות ההברקה - מה זה אומר ? מתי עושים את זה ? למה זה טוב ?

פורסם

איפה שמעת את המושג הזה ?

מה זה אומר - אני מאמין שזה מבריק את האוטו.

מתי עושים את זה - כשרוצים שהאוטו יהיה מבריק.

למה זה טוב - האוטו מבריק אחרי זה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

אהבתי את הציניות אבל...ההגיון שלי אומר שאחרי שאני שוטף את האוטו טוב ומייבש (נניח עם UBER), האוטו מבריק.

צריך מגבת מיוחדת בשביל זה ?

ואיפה שמעתי על זה ? לינק

ודווקא ההסבר שם הוא שהמגבת נועדה להבריק אחרי ווקס וחומרים אחרים ...בכל אופן הגעתי למסקנה שזה פחות קריטי לי כרגע.

לסיכום UBER, Waffle, ONR ו- Microfiber absorbent. (מדהים שאם הייתי רואה את המילים האלה ביום שישי הייתי מקבל חום רק מלנסות להבין מה לעזאזל רוצים ממני)

תודה רבה לכולם. כל הכבוד על ההשקעה שלכם ועל הזמן שהקדשתם לתת תשובות יפות ומקצועיות.

עריכה אחרונה על ידי 125Live
פורסם

נראה לי לקחת את זה קשה מדי. אני שוטף את הרכב, לאחר מכן מגבת הובר על החלונות יוצאים מעולה אחר כך מנגב את הרכב סיבוב למעלה ואחר כך סיבוב למטה בנוסף יש לי עוד מגבת קטנה אחת ליסום g6 לכל הפלסטיקה וגומי כולל צמיגים וסמרטוט אחד לגאנטים זהו

הרכב יוצא נוצץ בא לך להשתגע וקס או qd אחר כך וזהו

פורסם

מטלית הברקה נועדה לשימוש לאחר יישום פוליש או ווקס(נכון גם ליישום qd)

מטרתה לאסוף את הhaze(ערפילית) שמשאירים המוצרים לאחר היישום שלהם.

מטלית מהסוג הזה נועדה לאסוף את השאריות בקלות ולא להשאיר אחריה סימנים כלל.

בדרך כלל המטלית מגיעה עם שני צדדים בעלי סיבים באורך שונה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

המטלית של CG לא דומה/זהה למטלית של הקוראני. איכותית בהרבה ונעימה יותר לניגוב.

גם מעולה לחלונות.

מטרת ההברקה היא להסיר כל משקע של מים/אדים (מה שלא תקבל מאובר) ועל הדרך לתת

פיניש של ברק לצבע. זה דומה לצחצוח נעליים שבסוף מעברים מטלית (הפעם ללא רוק...)

שנותנת ברק אחרון.

פורסם

125Live,

אני מוסיף לך מידע שימושי ומועיל שיעשיר את ידיעותיך אודות המיקרופייבר (ותאמין לי שיש הרבה מה להעשיר בתחום המרתק הזה למרות שמדובר רק במגבת)

בזמנו רציתי להכין מסמך מפורט של PDF בעברית שמסביר על המיקרופייבר בצורה מקיפה ויסודית, בזמן התחקיר שלי גיליתי את הפוסט המעולה הזה, אחרי שקראתי הכל פעמיים הבנתי שאין לי מה להוסיף ואין סיבה שאכתוב מחדש את מה שכבר כתוב ומנוסח היטב.

ממליץ להפנות למסמך הזה את כל השואלים אודות מגבות מיקרופייבר (לפחות את אלו שיש להם את הרצון לקרוא מידע ולהעמיק).

אל תתעלם מהנתון הבא:

• GSM - או grams per square meter או אם אתה חובב פיזיקה תעדיף את זה ביחידות (g/m2), ככל שהנתון הזה גבוה יותר המגבת תהה רכה יותר, צפופה יותר, כבדה יותר ופחות "שורטת" בפוטנציאל. תשאף שיהיו בהישג ידך מגבות עם מדד GSM מכובד (400,600,800,1000), לפעמים נכון יותר לעבוד עם מגבת של 800 GSM מסין ולא עם אחת של 250 GSM מקוריאה. אל תתבייש לשאול את מוכר המגבות השכונתי שלך מה מדד הGSM של המוצר שלו ואם אינו יודע לענות לך אז אל תקנה ממנו שכן המידע הזה הוא חלק בלתי נפרד מרכישת המוצר הנ"ל ואין סיבה להסתירו.

בהצלחה בבאות ובתחזוקת רכבך :)

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תודה רבה, אני אקרא את הכל.

ה-UBER כבר בדרך אלי (ברכישה עם עוד 2 שותפים).

המדף כבר התפנה ומוכן לקליטה של סחורה חדשה .

2014401173531[1].jpg

פורסם
תודה רבה, אני אקרא את הכל.

ה-UBER כבר בדרך אלי (ברכישה עם עוד 2 שותפים).

המדף כבר התפנה ומוכן לקליטה של סחורה חדשה .

[ATTACH=CONFIG]375743[/ATTACH]

איזה קטע יש לנו אותו ארון והוא מסודר כמעט אותו דבר!

לעניין המגבות,בזמנו הזמנתי 3 מגבות צהובות מהקוריאני,רק באחת אני משתמש עד היום וה2 האחרות ללא שימוש(דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין לרכוש אחת)לפני שרכשתי את הuber הייתי עובד עם הצהובה לייבוש וניגוב,אין מה להשוות לעומת הuber ולכן את הצהובה מהקוריאני אני מסב לניגוב ווקס\אוטם,זאת המגבת

http://www.ebay.com/itm/3pcs-of-Microfiber-Super-Plush-Buffing-Cloth-Towel-/320472159713?hash=item4a9da115e1&vxp=mtr

לגבי ניגוב חלונות,אני משתמש בוואפל "קוברה" עם תרסיס של סנו לחלונות,לא משאיר סימנים ושאריות אלא אם כן לא כובסה כראוי ונישאר עלייה חומר כלשהוא

לג'אנטים מטלית מיקרופייבר פשוטה לאחר ההברשה והניקוי,משמשת אותי גם לצמיגים לפני מריחה של חומר על הצמיגים כדי

לפנים הרכב,אני עובד עם מטליות קטנות מיקרופייבר צד אחד סיבים קצרים צד שני סיבים ארוכים,משמשות לניקוי עם APC של הפלסטיקה לפני יישום של חומר מגן,בגדול אתה לא צריך להשתגע עם מטליות,חומרים אתה מורח עם אפליקטורים ולא מטליות כי הן סופגות את החומר,רואים שאתה אוהב את הרכב שלך,תהנה!

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...