Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע הזמן להתקדם, התלבטות בין Samsung Galaxy S3 ל Samsung Galaxy S4 mini

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטרף להמלצה על מוטו G - משתמש בו מזה כחודשיים, אצלי הסוללה מחזיקה מעמד בין 48-72 שעות בין טעינות (אם כי אני נוהג לטעון מדי לילה). בדקתי כעת - המכשיר שלי נותק מהמטען אתמול בבוקר ועדיין יש 56% סוללה. השימוש שלי לא אינטנסיבי במיוחד, אבל המכשיר בהחלט לא מונח במגירה.

איך המצלמה של המוטו G? ברור שהיא פחות טובה מהנורמה, השאלה בכמה?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה מעוניין במכשיר מיתקדם וחזק יותר מהמוטוG, יש את המכשיר הזה שהוא ברמה של מכשירי דגל שנימכרים בארץ בכ2000 שקל ועולה כ250$ ואפילו פחות עם קופונים באלי ב25 לחודש.ZTE Nubia Z5S Mini

יש גם חבר פורום שלנו שהזמנין ומחכה שיגיעה, תוכל לחקות לסקירה שלו גם :-).

תוכל בבקשה לשים קישור לעמוד המכירה?

פורסם

http://www.aliexpress.com/store/product/In-Stock-ZTE-Nubia-Z5s-Mini-Quad-Core-Smartphone-Snapdragon-600-1-7GHz-2GB-RAM-16GB/104710_1521389726.html

יש עוד כמה מוכרים- חפש כאלה עם דירוג גבוהה ופידבקים טובים, ולגבי קופונים הבנתי שיש ל25 לחודש- אבל אני לא ממש מתמצא בקנייה מאלי.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ה-S4 מיני אחלה מכשיר,אבא שלי עבר אליו לאחר שנים ארוכות עם טלפון מיושן ומבסוט ממנו(לדעתי הוא מכשיר מצויין).

S3 לדעתי מצויין גם,מחזיק באחד כבר שנה וחצי ולא רואה בו שום חיסרון.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
http://www.aliexpress.com/store/product/In-Stock-ZTE-Nubia-Z5s-Mini-Quad-Core-Smartphone-Snapdragon-600-1-7GHz-2GB-RAM-16GB/104710_1521389726.html

יש עוד כמה מוכרים- חפש כאלה עם דירוג גבוהה ופידבקים טובים, ולגבי קופונים הבנתי שיש ל25 לחודש- אבל אני לא ממש מתמצא בקנייה מאלי.

לאיזה מכשיר מוכר אפשר להשוות אותו מבחינת חומרה?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

בארץ המוטו ג'י עולה 1200.

מה האפשרויות מחו"ל?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני הזמנתי רת גרסת ה-16GB באמצעות buy2usa בינואר, עלה לי קצת מעל 1100 ש"ח. באותו זמן לא היה אשר לרכשו בארץ.

בדוק באותו אתר - דומני שגרסת ה-16GB עולה קצת מתחת 1200 ש"ח, גרסת ה-8GB כ-100 ש"ח פחות (אבל לא בדדקתי בשבועות האחרונים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למכשירי דגל המבוססים על snapdragon 600, בעיקרון מה שנימכר היום בכ2000 ש"ח אצלינו.

כעת המכשירי דגל החדשים מבוססים על snapdragon 800/801.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שאמרתי מוטו חשבתי שאתה מדבר על גרסאות המיני של שני הסמסונגים.

עדיף S3 על מוטו G.

המצלמה של במוטו בעייתית, רק 5 מגה.

הייתרון זה אנדרואיד 4.4.2 בלי כל התוספות של סמסונג.

אני קניתי מוטו G 16 בלונדון שהייתי בטיול.

ב 160 £ קיבלתי בתוספת קו עם 10£ ומכסה אחורי לבן בנוסף לרגיל.

מותגים סינים לא עושים לי את זה, בעיקר שאפשר לקנות מוטורולה בכלכך זול.

אייל

פורסם (נערך)

אם הסינים לא עושים לך את זה אז אתה צריך ליפסול גם את המוטורולה... אם שכחת כעת גם הם מותג סיני.

עוד מכשיר מצויין:

HUAWEI Honor 3C

190$ כולל מישלוח לגירסת WCDMA ו2GB זיכרון, מסך "5 LTPS OGS ומצלמת סוני IMX135.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

גיק, זה לא מדוייק.

היום הם בבעלות סינית, אבל המוטו ג'י ומוטו איקס יוצרו ומיוצרים תחת בעלות גוגל, והם בעצם האחרונים שמיוצרים בחברה המקורית.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

כן אני מודע לעניין, פשוט רציתי לציין שהקטע הסיני לא ממש צריך לשחק תפקיד שמדובר במותגים ענקיים, משום מה יש יותר מידי זילזול ביצרנים ענקיים שמקורם בסין.. משום מה אנשים שוכחים שכל העולם הטכנולוגי מיוצר ומורכב שם ויש הבדל בין זבל סיני חסר שם למותגי ענק שאיכותם לא נופלת ממוצרי סמסונג LG ושות'.

המוטו G אכן מכשיר חמוד מאוד ומחירו מצויין, אבל הוא ממש לא מכשיר שקשה להיתעלות עליו, לכן לא צריך לקחת את החלופה הסינית מולו בזילזול.

• תוכן חדש...