Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

לאחרונה רכשתי את Meguiar's HOT RIMES ALL WHEEL @TIRE.

אני משתמש במוצר זה לראשונה ולמרות שקראתי מספר שרשורים בנושא עדיין נותרו מספר סוגיות לא פתורות עבורי:

1) האם יש לשטוף את הרכב לפני הטיפול בגלגלים (כך שרוב הלילכלוך יירד בשטיפה הרגילה והשימוש במוצר יסייע בעצם להסרת כל מה שנותר)?

2) האם המותר נועד גם לטיפול בצמיג או רק בחישוק?

3) אשמח ללמוד על שיטת העבודה: התזה על החישוק, שיפשוף בעזרת מברשת,שטיפה וניגוב ע"י מיקרופייבר או שקיימת שיטה יעילה יותר?

4) מה דעתכם על המברשות שנמכרות באיביי?

תודה ויום טוב!

פורסם (נערך)

אז ככה:

המוצר מתאים גם לשטיפה של הגלגל, כשמו הוא, all wheel and tire, למרות שאישית, מעדיף שטיפה עם apc בדילול של 1:4, אבל זה עדיין בסדר.

השטיפה אמורה להתבצע כך:

1. כשהחישוק קר, בהנחה ואתה משתמש עם צינור גינה, שטוף אותו במים קודם כל.

2. התז את החומר באופן ליברלי על החישוק והמתן כ 10 - 15 שניות, לא יותר.

3. במידה והג'אנט נקי יחסית, אפשר לעבור ישר לשטיפה חוזרת עם המון מים, הרטב את הג'אנט עד שאתה רואה שהמים שנוזלים ממנו אינם מוקצפים.

4. במידה והג'אנט מטונף מאוד, בעזרת מברשת, נקה את החישוק ותעבור מיד לשטיפה.

5. עבור לחישוק הבא.

5. ניגוב וייבוש של כולם (אלא אם כן אתה שוטף את הג'אנטים קודם ואז את הרכב - תשאיר את הייבוש לסוף).

שני כללי אצבע, עובדים בכל פעם רק על ג'אנט אחד, כשמסיימים, עוברים לשני.

כלל שני, אל תניח לחומר להתייבש על הג'אנט.

אם תקפיד על שני הכללים האלה, לטווח הארוך לא תהיה פגיעה בציפוי (על אחת כמה וכמה חשוב אם הג'אנט סיני).

בדר"כ כלל יש נטייה לחפף בניקוי הג'אנטים, רצוי לתת להם תשומת לב כמו שנותנים לשאר הרכב.

אוסיף על זה ואומר שאני משתמש בחומר לניקוי ג'אנטים אחת לחודש, בשאר הזמן מסתפק בכפפה פשוטה ושמפו לרכב, את התרסיס שומר למצבים קיצוניים.

לגבי ניקיון הצמיג, אני משתמש במברשת ייעודית שרכשתי לצורך כך באיביי.

http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Auto-Bike-Car-Detailing-Cleaning-Wheel-Tyre-Rim-Fender-Brush-/151242380288?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2336bf9400&vxp=mtr

מברשת כזאת משמשת אותי קרוב לשנתיים, והיא זולה יחסית.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם
אז ככה:

המוצר מתאים גם לשטיפה של הגלגל, כשמו הוא, all wheel and tire, למרות שאישית, מעדיף שטיפה עם apc בדילול של 1:4, אבל זה עדיין בסדר.

השטיפה אמורה להתבצע כך:

1. כשהחישוק קר, בהנחה ואתה משתמש עם צינור גינה, שטוף אותו במים קודם כל.

2. התז את החומר באופן ליברלי על החישוק והמתן כ 10 - 15 שניות, לא יותר.

3. במידה והג'אנט נקי יחסית, אפשר לעבור ישר לשטיפה חוזרת עם המון מים, הרטב את הג'אנט עד שאתה רואה שהמים שנוזלים ממנו אינם מוקצפים.

4. במידה והג'אנט מטונף מאוד, בעזרת מברשת, נקה את החישוק ותעבור מיד לשטיפה.

5. עבור לחישוק הבא.

5. ניגוב וייבוש של כולם (אלא אם כן אתה שוטף את הג'אנטים קודם ואז את הרכב - תשאיר את הייבוש לסוף).

שני כללי אצבע, עובדים בכל פעם רק על ג'אנט אחד, כשמסיימים, עוברים לשני.

כלל שני, אל תניח לחומר להתייבש על הג'אנט.

אם תקפיד על שני הכללים האלה, לטווח הארוך לא תהיה פגיעה בציפוי (על אחת כמה וכמה חשוב אם הג'אנט סיני).

בדר"כ כלל יש נטייה לחפף בניקוי הג'אנטים, רצוי לתת להם תשומת לב כמו שנותנים לשאר הרכב.

אוסיף על זה ואומר שאני משתמש בחומר לניקוי ג'אנטים אחת לחודש, בשאר הזמן מסתפק בכפפה פשוטה ושמפו לרכב, את התרסיס שומר למצבים קיצוניים.

לגבי ניקיון הצמיג, אני משתמש במברשת ייעודית שרכשתי לצורך כך באיביי.

http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Auto-Bike-Car-Detailing-Cleaning-Wheel-Tyre-Rim-Fender-Brush-/151242380288?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2336bf9400&vxp=mtr

מברשת כזאת משמשת אותי קרוב לשנתיים, והיא זולה יחסית.

בהצלחה.

ואוו איזו תשובה מקיפה וברורה!

תודה רבה...

פורסם
ועוד טיפ קטן - תתחיל קודם עם ניקיון הגלגלים ואז תעבור ליתר הרכב

קיבלתי... תודה!

למען האמת יש בכך מן ההגיון. אם אשטוף,תחילה, את הרכב ורק לאחר מכן את הגלגלים, אני עלול להרטיב/ללכלך שוב את הרכב כאשר אשטוף את הצמיגיים מהחומר...

שוב תודה..

• תוכן חדש...