Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היות ומדובר שמדובר בשיפור ברכב (מבחינתי לפחות) וגם בשינוי קוסמטי אבל לא דיטיילינג ,אשאל את שאלתי בפורום הכללי.

אני מעוניין להחליף את המושב הקדמי של הנהג, האם זו פעולה חוקית ואפשרית ?

סיבת ההחלפה היא אי נוחות בגלל בעיה רפואית-פריצת דיסק , אני מאמין שאוכל להוציא אישור רפואי שיצדיק את ההחלפה.

השאלה כרגע לגבי העניין החוקית של המהלך מבחינת משרד התחבורה.

בנוסף, היות ואני לא מבין בעניין הטכני של ההחלפה, מעניין אם הפעולה אפשרית .

תודה מראש למגיבים

פורסם

כעקרון, הבעייה היא חוקית בלבד. אתה בסך הכל צריך לבנות מושב שמתיישב על אותה המסילה. ("שאסי")

עם העיגון של החגורות לא קשור למושב, אז בכלל אין בעייה. אבל אם יש כריות אוויר במושבים (קיבינימט של מי היה הרעיון הזה?) אז אתה בבעייה.

פורסם

אתה בסה״כ צריך לקפוץ לחברת אספיר,הם יתקינו עבורך כל מושב שתרצה כל עוד במושב הקיים אין כרית אויר.

למורה נהיגה שלי היה כיסא שלהם שבולם את זעזועי הכביש,כמו של משאיות ואוטובוסים. כיסא מעולה אך לא משאיר מקום לרגליים לנוסע מאחור.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

האוטו שלך זה אוקטביה מודל 2011?

אם כן אז אני כמעט בטוח שכרית האוויר היא בתוך המושב וכאן יכולה להיות בעיה. לפחות חוקית.

פורסם

אני לא הייתי ממהר להחליף מושב. מושב הנהג בנוי כחלק מסביבת הנהג שכוללת גם את הדוושות, ההגה והחגורה והכל צריך לעבוד יחד גם כדי שתוכל לשלוט ברכב וגם כדי להקטין את הפגיעה בזמן התנגשות. מושב אחר, שאינו מתאים לאפשרויות הכוונון של הרכב, למיקומה וגובהה של חגורת הבטיחות וכיוצא בכך - עשוי שלא לאפשר זאת.

כמו כן, במושבים רבים קיימים מנגנוני בטיחות נוספים כגון כריות אויר צדדיות, תמיכה שמתגברת בזמן התנגשות על ידי הטית בסיס המושב, הזקפת הגב או אפילו הידוק כריות התמיכה הצדית. במידה ובמושב התקנים בטיחותיים כאלו בוודאי שאי אפשר להחליפו באחר שאינו כולל אפשרויות אלו או שהמנגנונים שלו לא מתאימים לרכב.

לגבי בעיות גב - מושבים במכוניות כיום הינם מעולים ובמידה והכוונון נכון יציעו תנוחה ארגונומית מאוד גם לנהגים עם בעיות גב. במידה ותמיכת הגב לא מתכווננת אפשר לגלול מגבת קטנה מאחורי שקערורית הגב לטובת התמיכה הדרושה, אבל לא יותר מכך - עשוי לפגוע בהידוק הגוף למושב על ידי החגורה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תבדוק אופציה להחליף כסא לגרסא הספורטיבית של הדגם שלך, הוא יהיה הרבה יותר תומך.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
שלום,

היות ומדובר שמדובר בשיפור ברכב (מבחינתי לפחות) וגם בשינוי קוסמטי אבל לא דיטיילינג ,אשאל את שאלתי בפורום הכללי.

אני מעוניין להחליף את המושב הקדמי של הנהג, האם זו פעולה חוקית ואפשרית ?

סיבת ההחלפה היא אי נוחות בגלל בעיה רפואית-פריצת דיסק , אני מאמין שאוכל להוציא אישור רפואי שיצדיק את ההחלפה.

השאלה כרגע לגבי העניין החוקית של המהלך מבחינת משרד התחבורה.

בנוסף, היות ואני לא מבין בעניין הטכני של ההחלפה, מעניין אם הפעולה אפשרית .

תודה מראש למגיבים

מה המצב :-D

איך השלט של הרדיו דיסק באוטו , הצלחת לגרום לו לעבוד ? (המבין יבין 8))

לגבי החלפת המושב , הציעו פה הצעה טובה - אספיר , תנסה לבדוק אצליהם .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

מה לגבי כרית גב תומכת של ד"ר גב - יש היום פתרונות מעולים באזור ה250 שקלים - לא בטוח בכלל שאתה ישר חייב לרוץ ולהחליף מושב לרכב שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מה המצב :-D

איך השלט של הרדיו דיסק באוטו , הצלחת לגרום לו לעבוד ? (המבין יבין 8))

לגבי החלפת המושב , הציעו פה הצעה טובה - אספיר , תנסה לבדוק אצליהם .

בשלט הסוללה מתה ,מחר מחליף ויהיה טוב

ולגבי המושב, מצאתי כלמיני מושבי עיסוי שאולי יכולים לסייע

נ.ב המבין הבין...

פורסם
בשלט הסוללה מתה ,מחר מחליף ויהיה טוב

ולגבי המושב, מצאתי כלמיני מושבי עיסוי שאולי יכולים לסייע

נ.ב המבין הבין...

נו , אמרתי לך שקודם תבדוק את הסוללה , כי לפעמים למרות שהמוצר חדש , הסוללות מגיעות גמורות . :-)

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תוכן חדש...