Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי כבר מספר מכשירים ברכב שלנו, טריוס מודל 2008. בעבר המכשירים היו פשוטים יחסית וייחסתי בעיות קליטה לכך שהמכשירים היו לא איכותיים כל כך. לפני מספר חודשים הותקן ברכב מכשיר AVH-8500 של פיוניר וגם בו יש בעיות קליטה ברדיו. הבעיה מתבטאת בווליום עולה ויורד של תחנות גם מבלי שזזים כל כך, בהפרעות קליטה וכד'. מובן שנבדקו כל התפריטים וההגדרות במכשיר ואני די משוכנע שהבעיה באנטנה של הרכב.

המתקין שהתקין טען שברכב הזה אין טעם להתקין מגבר אנטנה. המוכר שמכר לי (המכשיר הגיע מאירופה) טוען שחובה להתקין מגבר אנטנה. המתקין טוען שמגבר לא ישנה דבר ואם כבר אז להחליף את כבל האנטנה כולו לכבל עבה יותר.

מה עושים? האם למישהו יש עצה או הפנייה למוצר שכדאי לרכוש באיביי/מקום אחר שיעזור לפתור את המצב?

פורסם

גם לי יש טריוס, קליטה לא טובה אני בטוח בגלל האנטנה הקטנה, כי אותם מכשירים היו מחוברים ברכב אחר ללא בעיות קליטה.

לא מאמין שמגבר יעזור כי הוא מגביר גם רעש.

חושב שפתרון או חיבור לקליטה רדיו מאינטרנת או אנטנה אקטיבי ,בלאופונקת היו מוצרים מסוג זה

פורסם
גם לי יש טריוס, קליטה לא טובה אני בטוח בגלל האנטנה הקטנה, כי אותם מכשירים היו מחוברים ברכב אחר ללא בעיות קליטה.

לא מאמין שמגבר יעזור כי הוא מגביר גם רעש.

חושב שפתרון או חיבור לקליטה רדיו מאינטרנת או אנטנה אקטיבי ,בלאופונקת היו מוצרים מסוג זה

מה אתם ממליצים לעשות? ללכת על מגבר אנטנה או לא? האם מישהו יכול להפנות אותי למוצר כזה שאפשר להזמין באיביי?

• תוכן חדש...