Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה על התגובה המנומקת, מבחינתי ציינתי שהמכשיר עלוב מכיוון שקודם כל הוא אמור לשמש כטלפון, ואחר כך אפשרויות חכמות, ברגע שהוא ניכשל בסעיף הראשון לי הוא כבר לא רלוונטי כי מה לעשות שאני מיתעצבן מדברים כאלה ואני לא צריך מכשיר שרק מביא לי עצבים- לא רק החייגן- אפילו תפריט ההגדרות גלש עם תקיעות.

בשביל השימוש שלך כניראה סמסונג הכי טובה בשבילך- אבל כמה אחוז מהקונים צריך ודורש את כל אותם הפונקציות? למה הם צריכים ליסבול ביגלל זה? אולי פשוט יוציאו גירסאות שונות לבחירה כמו גירסת PRO וגירסת HOME וככה הצרכן יקבל בידיוק מה שהוא רוצה ויקבל את החווית שימוש האופטימלית.

יפה שסמסונג משלבים המון פיצ'רים- זה אחלה, אבל שיתחילו לעבוד על האופטימיזציה לחומרה ויוציאו רומים ברמה, רק עכשיו ניזכרתי בבלאגן שיצרו בשיחרור 4.3, שיחררו,מליון תלונות, הורידו-שוב שיחררו וכו'- זה לא רציני ולא מתאים לחברה בגודל של סמסונג.

נ.ב- אם יצא לך לשחק עם הCOLOROS- מה דעתך? מה לא אהבת? אני מנסה לבשל אותו למכשיר שלי כי הוא מאוד מסקרן וכסף לאופו מקורי עדיין אין :-(.

ובנוסף שווה לחכות לחשיפה של הOPPO FIND7 ב19 לחודש- למי שמעונייין בפאבלט חדש.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נמכרו 50 מליון יחידות s3 וכ40 מליון יחידות s4,גם סמסונג ציינו לא פעם שהם קיוו ליותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בוא נעשה את ההפרדה-

זמני ההשקה והיציאה של המכשירים זהים פחות או יותר, עם הפרש של שנה.

ה S3 חצה את ה 50 מיליון בתחילת אפריל 2013.

ה S4 חצה את ה 40 מיליון באמצע אוקטובר. (לשם השוואה, ה S3 חצה את ה 38 מיליון בינואר, 3 חודשים יותר ממה שלקח ל S4)

אני לא רואה כרגע עוד עדכונים לגבי המכירות, למרות שאני בספק שהקצב נפל בבת אחת אחרי 6 חודשים. מה שבטוח, הרבה יותר מ 40 מיליון מכשירים נמכרו.

סאמסונג לא ציינו פעם בודדת שהם "ציפו ליותר"- גורמים כאלו ואחרים שחררו לרשת ידיעות ש "שמעו בכיר סאמסונג אומר שציפו לקצב מכירות גבוה יותר", יש הבדל, נא לשים לב.

hwgeek- תשובה מפורטת מחר, חייב לעוף לישון כרגע, יש לימודים בבוקר

נ.ב- זה מצחיק איך כל פעם בת'רדים האלו אני יוצא הסנגור של סאמסונג, למרות שלי בעצמי יש כרכים שלמים לכתוב על שטויות/טעויות התנהלות לקויה שלהם.

פורסם

לחצי מהתגובות פה אני בכלל לא מתייחס, לא מעט אנשים מלכלכים על המכשירים שלהם רק בגלל שלאח של בן דוד שלהם יש מכשיר של סמסונג ויש בו לאגים.

לעומת זאת מהללים מכשירים אחרים כדוגמת הg2 שהוא לא נטול לאגים ובשימוש שוטף כמעט ואין הבדל בין השניים.

בשנה האחרונה סמסונג עשו הכי הרבה טעויות כדוגמאת הנוקס והנסיון האידיוטי לחסימת אביזרים בנוט 3.

הם לא הולכים בדרך טובה כרגע, מקווה שהם יתעוררו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
תפסיקו לנקות את הראם ככה הלאגים קטנים בצורה משמעותית.

אצלי החייגן לוקח לו שניה לעלות.

הבעיה לא נוראית, מלבד החייגן( וגם זה רק שמנקים את הראם) אין לאגים משמעותיים.

אף אחד לא מנקה ראם. אבל כשיש לך 1 גיגה זיכרון (שזה בעצם 835 מגה) ומערכת ההפעלה של סמסונג לוקחת 700 מגה לפני שגירדת באף, אנדרואיד סוגרת לבד את כל מה שזז כדי שתוכל לנשום.

ceyal-

התפריטים במכשירי סאמסונג עדיין עם רקע שחור לא בגלל בחירה עיצובית גרועה, אלא בגלל שהמכשירים שלהם משתמשים במסכי AMOLED. זה נטו מטעמי חיסכון בסוללה, למה לעזאזל להציף את המסך באור לא דרוש. ירוק- זה כבר מזמן לא ירוק, כבר מאנדרואיד 2.3 התפריטים והאייקונים עצמם צבעוניים לחלוטין, הטקסט לבן.

מה לעשות ואנשים אוהבים עיצוב? לבן זה יפה. אפילו גוגל,סוני ו HTC הבינו את זה מזמן (שלא נדבר על אפלׂ)

וחיסכון בסוללה? באמת...אפשר לחשוב כמה זמן אתה מבלה מול מסך ההגדרות או התפריטים.

גם כך בשימוש ממוצע המסך פתוח בערך שעתיים מתוך 24 שעות. אז לא יקרה כלום אם סמסונג יתקדמו קצת וישנו את קוד המקור שלהם גם אם זה קצת קשה.

אז נכון, קהילת הפיתוח שלהם היא הכי גדולה כי עד היום הם התייחסו בביטול לנושא האחריות, היה אפשר לחזור תמיד ל"ברירות יצרן" ע"י העלמת האפשרות של ההתעסקות עם המכשיר כדי לממש אחריות וסמסונג לא כל כך הוטרדו.

אממה, הם החליטו שהם הולכים לרשת את אפל והתחילו עם נוקס/שמוקס ושאר זבל הנעילות.

אז דע לך שיש כמות לא מבוטלת של מפתחים ב XDA שהודיעו שנמאס להם.

וכשמשלבים את זה עם עיצוב מכוער, פלסטיקים מקרקשים שנשרטים אחרי שניה וחצי אם לא דאגת לאיזה כיסוי בומבסטי ותחושה של זול, סמסונג הלכו צעד לאחור.

שים לב שהלאגים נמצאים רק באפליקציות של סמסונג.

תוריד סייר תמונות או חייגן של מפתח חינמי ותתקין ופתאום הכל יעלה בעשיריות שניה.

אף אחד לא אומר שסמסונג זבל או גרועים. רק שהתחרות בתחום הולכת וגוברת. זה לא סמסונג ואפל. יש עוד. והבחירה מצויינת.

ואם אתה חושב שזה משהו פרי דימיוני, אתה מוזמן לבדוק את הסקר המהיר שעשו באתר של משטרת האנדרואיד.

השאלה היתה "האם אתה מתכוון לשדרג לגלקסי S5 החדש?

התשובה לא הפתיעה אותי במיוחד.Untitled.png

http://www.androidpolice.com/2014/03/08/weekend-poll-are-you-going-to-buy-a-galaxy-s5/

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

ceyal, מה שאתה אומר נוגד את עצמו-

מצד אחד אתה אומר "כמה זמן אנשים כבר מבלים במסכי ההגדרות" ומתייחס בביטול לעניין החיסכון בסוללה, ומצד שני אתה כל כך נפגע מזה שלא עיצבו אותם לטעמך. זה טיפה מגוחך.

אין ספק שקהילת הפיתוח תלך ותקטן כל עוד סאמסונג ילכו ראש בקיר עם ה "אבטחה" (כאילו שנוקס עושה משהו חוץ מלהיות קיר מעצבן עבור בעלי המכשיר עצמם....), אבל נכון לרגע זה, היא עדיין עצומה, וזה יתרון לא קטן למי שמחפש שלל פתרונות יצירתיים לדברים שהמכשיר לא מספק לו כראוי לדעתו.

עוד פעם עולה נקודת הפלסטיק. כמה פעמים אני אצטרך לכתוב את זה עד שיכנס לאנשים בראש?

"פלסטיק מקרקש". איפה. תראה לי איפה. יש לי פה גלקסי S2 זרוק בצד, גלקסי נוט עם מסך שבור אבל גוף שלם, גלקסי S4 של אחי וגלקסי נוט 3 שלי.

S3 היה לי, גם נוט 2 היה לי, בפועל עברתי כל אחד ואחד ממכשירי סדרת הגלקסי S, החל מה S1 ועד לנוט 3. אחרי הרבה לחיצות, נסיונות סיבוב, עיקול ועיקום, למעט מהגלקסי S1 שהגב שלו היה דק בצורה לא סבירה, לא הצלחתי להוציא מאף אחד מהם קרקוש אחד לרפואה. אני מזמין אותך לנסות גם כן.

למה סאמסונג ממשיכים להתעקש על פלסטיק?

זה מפזר זעזועים, זה זול יותר להחלפה ותיקון, זה קל יותר, זה עושה פחות בלאגן עם החיישנים, בתכלס למכשיר נייד יש לזה כל יתרון אפשרי חוץ מזה ש "זה לא מרגיש פרימיום"

אתה מוזמן לחפש את המכשירים שירגישו לך פרימיום ביד- אבל בפועל יהיו בעיתיים הרבה יותר לתיקון/החלפת חלקים, וששריטה על הגב אומרת 300 שקל החלפת גב. אני לא הייתי רוצה להיכנס לסרט הזה, אבל זו כבר בחירה אישית.

hwgeek, בנוגע ל colors הדעות שלי חצויות

המיקום של הדברים בו לא הכי הגיוני בחלק מהמקרים, כן אהבתי מאוד את ניהול הווידג'טים/מסכים והגרירה הישירה למסך, ועיצוב האייקונים. הרעיון של הטיימליין בגלריה חביב, מעבר לזה הממשק די מינימליסטי, אין בו הרבה עומק. אני מניח שהרבה אנשים יתחברו אליו, הוא פשוט ומצוין למי שרוצה פייסבוק/וואטסאפ/מצלמה/קנדי קראש.

פורסם

לא הבנתי מה נוגד את מה?

אני אוהב שמערכת ההפעלה שלי תהיה לבנה,

ואני לא אוהב את העיצוב של סמסונג. גם הפיזי וגם התוכנתי.

איפה יש כאן ניגוד?

ולגבי הפלסטיקה, גם אני עדיין מחזיק בS3, NOTE2 ואפילו ב S1

כולם מקרקשים מהמכסה האחורי עם הזמן. המנגנון העלוב של הקליקים בגב האחורי מפתח חופשים.

למה סמסונג מתעקשים על פלסטיק? כי זה זול. נקודה.

קח סוני מסדרת ה Z. זרוק אותו על הרצפה.

נראה אם יקרה לו משהו.

והוא מאלומיניום וזכוכית.

עזוב.

סמסונג טובים בחומרה. אף אחד לא יקח את זה מהם. הם גם טובים (בדיעבד) כי יש להם תוכנה קלה לפיתוח וקהילה ענקית.

כל השאר בינוני.

אבל יש כאלה שמחפשים קצת יותר.

זה הכל.

פורסם

Hwgeek,

למכשירים הסינים האלה יש זכוכית גורילה?

כבעלים של גלקסי 2 כבר שנתיים, ללא כל מדבקה או מגן, התפנקתי מהעמידות של המסך הזה לשריטות.

האם כך גם בmi2/mi3?

או שכל נגיעה שורטת?

אני מתלהב לפעמים ועובר על המסך עם סכין יפני או מסמר ליד אנשים רק כדי לראות אותם מופתעים מהעניין.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בשבילך:

http://www.youtube.com/watch?v=84z_BIrLlp4&feature=youtu.be

סמסונג ושות' לא היחידים שיודעים על הזכוכית הזו- כמובן שגם לסינים יש(או גורילה או את המקבילה שלה).

לשיומי בוודאי שיש כי כל המוטו שלהם זה לקחת את הטוב של הטופ הזמין בהשקה.

לסינים הזולים בלי שמות מותגים זה כבר עניין אחר וצריך ליבדוק כל מכשיר לגופו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

היה לי מאוד חשוב שהיא הביאה את הרגליים של המנגל!

תודה רבה :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
בשבילך:

http://www.youtube.com/watch?v=84z_BIrLlp4&feature=youtu.be

סמסונג ושות' לא היחידים שיודעים על הזכוכית הזו- כמובן שגם לסינים יש(או גורילה או את המקבילה שלה).

לשיומי בוודאי שיש כי כל המוטו שלהם זה לקחת את הטוב של הטופ הזמין בהשקה.

לסינים הזולים בלי שמות מותגים זה כבר עניין אחר וצריך ליבדוק כל מכשיר לגופו.

קודם כול, אני לא סומך על שום ביקורת ושום מבחן שעושה אתר על סחורה שהוא עצמו מוכר. את האינטרס שלו בעניין אני לא צריך להסביר.

דבר שני, אני יכול גם לקחת גם חרב סמוראים ולהעביר על המכשיר שלי, אבל כול עוד אני מצלם את התוצאה עם חרא מצלמה, ולא באמת מקרב לראות את הנזקים, זה לא ממש מייצג.

פורסם (נערך)

נו ברצינות- לא הבנת שזה להומור???

ועזוב סירטונים, היצרן משתמש באותם החלקים כמו היצרנים האחרים, אם זה גורילה או דראגון כמצופה ממכשיר דגל.

ואם כל הכבוד לדראגון שמאגון וגורילה.. כולם נישרטים בקלות מניסיון, כולל איפון 4/4S, וגם אייפד AIR, אנחנו חיים באיזור מידברי וקצת אבקת חול שיש באוויר אחרי האובך וכל המסך יכול להישרט לך בקלות- אנחנו לא בנוף עם אוויר צלול של האלפים.

על כל מסך חובה לשים מגן, כי אפילו שלרוב לא תיהיו במצב שהמכשיר ישרט- יגיעה יום אחד שהוא כן ואז זה רק מעצבן, הפיתרון היחידי לדעתי הוא מגן מסך מזכוכית, להיות עם ולהרגיש בלי.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

הגלקסי 2 שלי חדש כמו ביום שיצא מהמפעל בלי שום מגינים

ועברו עליו אף ואחד סכינים וברגים

שלא לדבר על התרסקויות ברכיבות [אופניים]

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אז לאופי השימוש שלך אין מה לידאוג כי לS2 היה את הגורילה הראשון, אם זה סיפק אותך אז כל מכשיר היום בסדר בשבילך-כולל השיומי.

ושום ברגים ושטויות לא ישרטו את המסך- רק טבעת יהלום/קריסטל וחו"ל ים.

לרוב לא יווצר מיפגש ביניהם, אבל יבוא יום וכן כי כל האייפונים ואייפדים במישפחה שרוטים בכיף-ילדים יודעים את הסוד :-).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

לבסוף רכשתי את sony Xperia Z1 compact.

המחיר? 1850 ש"ח, מאנגליה. החבילה נעצרה, נפתחה ונבדקה במכס אך לא חוייבה בשום מס (הזמנתי ב11.03 והגיע היום, עם סרט של המכס כסגירה מחדש של החבילה), אין לי מושג מה השיקולים שלהם בעניין. כמובן שעל החבילה צויין הערך האמיתי של החבילה (320 פאונד, מclove).

המסקנה מהשעתיים השימוש? תענוג של מכשיר. איכות שיחה צלולה להפליא, לפחות ביחס לגלקסי ומוטו G.

מצלמה- עוד לא שיחקתי בה לעומק.

המכשיר עובד מהר וחלק, ללא לאגים כלשהם.

עברית- התקנתי morelocal2 דרך USB debuging. מיושר לימין והכל כמו שצריך.

בקיצור, אני מרוצה :-D

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...