Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלומות,

לאחר 8 חודשים עם סאמסונג גלקסי 4, מכרתיו בחמישי ב1800 זוזים.

מה לא אהבתי בו? קודם כל הגודל. אני הולך איתו בכיס באופן קבוע, כך שזה הפריע (והלכתי עם מגן של 1 מ"מ- מדבקה עבה).

מחפש מחליף ראוי, שמבוסס אנדרואיד.

הדרישות: מסך 4.3 עד 4.5 אינץ'.

בעל מעבד סנאפדרגון (MTK הסיני לא בא בחשבון, לבינתיים).

האפשרויות שעלו לגמר: סוני Z1 compact.

מוטורולה MOTO G בגרסת גוגל אדישן.

המחירים הם 1850 ו-1170 ש"ח בהתאמה (הסוני מישהו יכול להביא עבורי מארה"ב, המוטורולה אני מזמין מbuy2usa).

חשוב לי: מסך טוב, גם בחוץ.

שמע באפרכסת, שהרי הסמארטפון הוא קודם כל טלפון, והגלקסי 4 לא היה מספיק טוב מבחינתי בנושא הזה, לפחות בהשוואה לבלקברי.

רמקול- לא מעניין אותי.

מצלמה- רצוי שתהיה איכותית, אבל מוכן להתפשר.

רק לא סאמסונג.

נ.ב. האמת שחשבתי על אייפון 5c, אבל יש לי רתיעה ממנו משום מה (גן סגור וזה). מוצדק? בלי מלחמות עולם, בבקשה.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלו 2 מכשירים שונים בתכלית.

ה Z1 קומפקט הוא high end שדחוס למידות קצת יותר ידידותיות, המוטו G הוא מכשיר עלות נמוכה שאמור לכסות את כל הדברים שהמשתמש הממוצע/קצת יותר מממוצע ירצה.

אני יכול להעיד לגבי ה G שמדובר במכשיר מצוין- המסך טוב, המערכת רצה מהר, כל האפליקציות והמשחקים רצים חלק, גם הכבדים יותר, חוץ מ NFC יש הכל.

המצלמה לא משהו.

אייפון 5C- מדובר במכשיר שכדי לקנות חדש במחיר מלא צריך להיות, ואני עומד איתן מאחורי המילים שאני בוחר בהן- אידיוט.

זה אייפון 5 שדחפו לגוף פחות איכותי. חפש אייפון 5 חדש ביד"ש, יש לא מעט, והם נמכרים בזול יותר.

אפל השתמשו בפלסטיק מהמסריחים שראיתי על מכשיר סלולרי, הקלות שבה הוא נשרט מחרפנת.

פורסם

לגבי האייפון, אני יכול לקנותו במחיר של 1700 ש"ח לחדש. והוא בעדיפות אחרונה לבינתיים.

לגבי המוטורולה, מכיר אותו- שכן הוא משמש אותי ברגעים אלו כמכשיר חלופי זמני (הוא נרכש במקור עבור אבי). מה שחסר לי בו זו המצלמה והחריץ הרחבת הזיכרון. חוץ מזה- הוא מצויין ובמיוחד ביחס למחיר.

השאלה היא בעצם האם הסוני שווה את ההפרש במחיר, והאם הוא באמת טוב ולא רק על הנייר?

פורסם

יש לי את המוטו עובד חלק, לא גדול מדי.

הסוני עולה כמו שניים שלוש.

מצלמה 20 מגה פיקסל, טלפון עם נתונים מדהימים למי שרוצה טלפון קטן

אייל

פורסם

מצטרף למצדדים בסוני.

מכשיר עם מיטב הטכונוגיה בגוף מוקטן.

והעיצוב, סוכריה :-)

1fe31f6a-08ae-4a9d-b80e-af75af0c982a-460x276.jpeg

פורסם (נערך)

http://www.minideal.net/xiaomi-mi2s-qualcomm-600-quad-core-1-7ghz-android-phone-2gb-ram-16-32g-rom-8-0-13-0mp-camera-unlocked-in-stock.html

תפור לדרישות שלך מבלי לרדמת מהחומרה של S4.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

המוכר שהצעת נחשב לאמין?

נראה מעניין, ואיך הוא עובד מבחינת לאגים וכדו'? עברית? איכות שיחה? רטט?

פורסם (נערך)

כן החנות אמינה, אתה מוזמן ליראות מידע נוסף מהפורום למכשירים סיניים IANDROID.

המכשיר ניחשב למאוד איכותי, זהו המותג הכי נימכר בסין והוא בעל חומרה של S4 סנאפדראגון והמימשק שלו חלק ומהיר יותר מהמימשק של S4 המקורי, אתה יכול לימצוא עליו המון מידע, עד לא מזמן הוא היה מהמכשירים הבודדים ששילבו חומרה מהמילה האחרונה בגודל מסך קטנטן, כעת גם יצרנים אחרים התחילו להשקיע במכשירים קטנים עם החומרה של הגדולים כמו הסוני שציינת.

יש לך תמיכה מלאה בעברית והרום שלו ניחשב לאחד המוצלחים, עידכון כל יום שישי ואין סוף אפשרויות לעיצוב המימשק(הרבה יותר מסתם THEM במכשירים אחרים).

בהצלחה :-).

עוד מכשיר איכותי בכלום כסף:

http://www.1949deal.com/huawei-u9508-android-smart-phone-quad-core-4-5-ips-capactive-ram-2gb-rom-8gb-black.html#

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ואיך האתר הבא?

http://www.xiaomiworld.com/original-xiaomi-mi2s-3g-android-4-1-quad-core-1-7ghz-2gb-ram-16gb-rom.html

הבנתי שיש להם שירות טוב, כולל הכנת עברית מלאה (לבחירת הלקוח) ובנושא השילוח והמכס.

פורסם (נערך)
ואיך האתר הבא?

http://www.xiaomiworld.com/original-xiaomi-mi2s-3g-android-4-1-quad-core-1-7ghz-2gb-ram-16gb-rom.html

הבנתי שיש להם שירות טוב, כולל הכנת עברית מלאה (לבחירת הלקוח) ובנושא השילוח והמכס.

נכון- אם אני לא טועה מישהו הזמין בפורום מהם ופירסם את המלצתו, לי פשוט עדיין אין איתם ניסיון- אבל כל עוד יש פייפל זה פחות מדאיג

מתעלק קצת:

איך המצלמה שלו (Xiaomi Mi2s)?

בגירסת 8GB יש מצלמה של 8MP וב32GB מצלמה משודרגת של 13MP- האיכות אמורה להיות טובה ולא ראיתי תלונות על זה- יש המון ביקורות עם תמונות בגודל מלא להיתרשמות.

בכל מקרה מדובר בחיישנים מהטובים ביותר שהיה בנימצא בתקופת ההשקה, זה מה שהחברה תמיד עושה- מיטב החומרה הזמינה במחיר תחרותי עם מינימום רווח מהמכשיר-את הרווחים הם עושים מצריכת התוכן מהמכשיר.

האיכות לא נופלת מהS3 בוודאות- לפי ביקורות של הרוכשים שהשוו ביניהם.

פורסם

אני רואה שיש גרסת 16 ג'יגה ו32 ג'יגה באתר ששמתי פה. חוץ מזיכרון פנימי, יש הבדלים שלא שמתי לב אליהם? כי הפער ביניהם הוא 100 דולר.

פורסם

HW רשם,

ב16GB מגיעה מצלמה של 8MP של חברה שלא צוינה.

ב32GB מגיעה מצלמה של 13MP עם חיישן של SONY.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם (נערך)

כמו שציינתי- בגירסת 16GB המצלמה היא 8MP וב32GB המצלמה משודרגת ל13MP.

זה ההבדלים- במחינת האיכות שתי המצלמות איכותיות, תלוי אם חייבים 32GB או לא, את הורדת המחיר לגירסת ה16GB היצרן ביצעה בשבוע שעבר, כי גם הוא עלה כ300$ וכעת הוא נימכר ב212$ בסין.

את גירסת ה32GB לא הצעתי כי הוא מגיעה למחיר של הסוני שציינת עם המיסים- ובמיקרה הזה הייתי לוקח את הסוני.

ל260$ הוא מצויין, אבל ביגלל שיש לך חבר שמביא לך ב1800 את הסוני זה מבטל מכשירים בתקציב דומה.

• תוכן חדש...