Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה?

מוסיפים למחיר 35.7% מיסים בארץ.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בין ה mi2s ב 1250 (אחרי מיסים והכל) ל Z1C ב 1800, ה Z1C לוקח בגדול.

בין אם בגלל הצ'יפסט, המצלמה, הסוללה, או הפן האחר לחלוטין של איכות הבניה והעמידות למים/אבק.

פורסם (נערך)

50% הבדל במחיר- בוודאי שהוא לוקח.. אבל זה הבדל לא קטן.

אבל לפחות ב1250 שקל הוא לא יורד מהרמה של S4 שמכר(בקניית מוטוG).

וגם לשיומי יש סיכוי להגיע ללא מכס ואז המחיר הוא כ900 שקל- מחצית מהסוני.

הכל עניין של תקציב, בוודאי שהסוני מדהימה.. אבל עד שהסוני יצאה רק לשיומי היה מכשיר דגל בגודל 4.3.

בכל מיקרה-לדעתי שניהם עדיפים על מכשירי סמסונג :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

את האמת?

המוטו G יותר מוצלח חד משמעית מהסמסונג S4. לפחות בתפעול החלק שלו ובסוללה.

היתרון של הסמסונג על פני המוטורולה מתבטאים בחיישן השהיית כיבוי המסך בזמן שמסתכלים במסך- נוח מאוד כשקוראים בפורום דרך Tapatalk, במצלמה יותר טובה ובחריץ הרחבת הזיכרון. זהו (מבחינתי לפחות).

חוויית הממשק במוטורולה טובה יותר ובאופן כללי הוא עושה תחושה של מכשיר יותר מהיר ונטול לאגים יחסית.

לדעתי זו תעודת עניות עבור סמסונג. וחבל. הממשק שלהם בסה"כ די יעיל, נוח ויותר נתון להתאמה אישית (לפחות ביחס לנקסוסים).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אכן תעודת עניות לסמסונג, כעת הם שוב שידרגו את המעבד בניסיון להילחם בלאגים ...LOL.

מה הבעיה שלהם לעשות אפטימיזציה לרום שלהם? אם הסינים וילדים מXDA יכולים- מה מונע מהם?? חסר כסף?.

פורסם
את האמת?

המוטו G יותר מוצלח חד משמעית מהסמסונג S4. לפחות בתפעול החלק שלו ובסוללה.

היתרון של הסמסונג על פני המוטורולה מתבטאים בחיישן השהיית כיבוי המסך בזמן שמסתכלים במסך- נוח מאוד כשקוראים בפורום דרך Tapatalk, במצלמה יותר טובה ובחריץ הרחבת הזיכרון. זהו (מבחינתי לפחות).

חוויית הממשק במוטורולה טובה יותר ובאופן כללי הוא עושה תחושה של מכשיר יותר מהיר ונטול לאגים יחסית.

לדעתי זו תעודת עניות עבור סמסונג. וחבל. הממשק שלהם בסה"כ די יעיל, נוח ויותר נתון להתאמה אישית (לפחות ביחס לנקסוסים).

על סמך מה אתה אומר שהוא יותר מוצלח? אם זה בחוסר לאגים אז אולי, סוללה זה לא השוואה כי הגלקסי חזק משמעותית, המוטו לא מתחרה בו וגם לא יכול, הוא לא יריץ כל דבר כמו הגלקסי.

הs4 לא נטול לאגים לחלוטין, פה ושם יש לאגים קטנים, לא משהו שאין במכשירים אחרים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הטאצוויז זה הדבר הכי גרוע שהגיע לעולם האנדרואיד.

סמסונג בעצמם אמרו שהם חזקים בחומרה אבל, אופס, לא כל כך בתוכנה.

אפשר להתקין לאונצרים אחרים שממזערים את בעיית הלאגים הנוראית (והיא נוראית) של סמסונג, ואפליקציית חייגן ואנשי קשר אחרים, ולהפתר מהבעיה.

החייגן שלהם עם לאגים מטורפים, אנשי הקשר יותר גרוע ואפליקצית האלבום יכולה להוציא אפילו פיל משלוותו.

במקום לדבג את הקוד הגרוע שלהם, הם מוסיפים זכרון ראם, מאיצים את המעבד ומוציאים חיישני דופק וחירטוטים אחרים.

והם היחידים שעדיין נמצאים בעולם השחור ירוק של אנדרואיד 1.5

פורסם (נערך)

+1.

בזמנו שהS4 רק הושק, שיחקתי עם הS3 של אחותי שניקנה בארץ, מה אני אגיד- אם זה היה שלי הייתי זורק אותו מהמירפסת-פשוט זבל של מכשיר!

המכשיר ניתן לשימוש אך ורק עם צורבים רום מקוסטם, אבל כמה אחוז מהאוכלוסייה תעשה את כל זה ותאבד אחריות?, בשבילי מכשיר דגל שעולה כסף רב צריך לעבוד מושלם מהקופסא!, גם החומרה ובעיקר התוכנה- אם זה לא ככה מבחינתי המכשיר תקול.

מי שלא חושב כמוני כניראה היתרגל ללאגים ולצורת העבודה המזעזעת של הרום של סמסונג.

פורסם (נערך)

תפסיקו לנקות את הראם ככה הלאגים קטנים בצורה משמעותית.

אצלי החייגן לוקח לו שניה לעלות.

הבעיה לא נוראית, מלבד החייגן( וגם זה רק שמנקים את הראם) אין לאגים משמעותיים.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

הדגם שהיה לי הוא GT-i9505, שנרכש בארה"ב (ללא רוט וכדו').

לא ניקיתי את הזיכרון בדיוק מהסיבה הזו.

אני מרבה לעבור בין חייגן/ אנשי קשר/ הודעות/ גלריה וזה בדיוק מה שעצבן אותי בו. אפילו בלקברי 9900 עשה את זה יותר טוב.

בשאר הפעולות, ייאמר לזכותו, הוא תיפקד מצויין. אבל ברמה הבסיסית ובפעולות בסיסיות, לפחות ביחס למוטו G, הוא מאכזב ובמיוחד ביחס למחיר (מה שהתברר בדיעבד).

יש לי חבר שעשה רוט בגלקסי, והתקין אפליקציה שנועלת את החייגן/ אנשי קשר/ הודעות/ גלריה בזיכרון, וזה באמת פתר את הלאגים. הבעיה אצלי, שהיה לי את אנדרואיד 4.3, עם הKNOX הידוע לתהילה שלהם :brickwall:.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)

הרום של סמסונג עלוב- אין עוררין על כך, ובתוספת ממכשירים מכוערים, בנויים בזיל הזול מבחינתי הם לא ניחשבים בקטגוריה של מכשירי דגל שאני אוציע אליהם משכורת חודשית- יש חלופות טובות וראויות יותר, בנוסף מי שרוצה ליראות איך ניראה רום מצויין שעובד ניפלא מוזמן להציץ במכשירי OPPO,XIAOMI.

כיום שלרוב החומרה בין המכשירים זהה, ההבדל היחיד בינהים הינו העיצוב והתוכנה- ולכן לדעתי אלו התכונות החשובות ביותר בבחירת מכשיר חדש-ובשניהם סמסונג ניכשלו וניכשלים.

שסמסונג יוציא עיצוב חדש ורום משופר- נחשוב עליהם מחדש.

והסיבה שהם מוכרים כל כך הרבה מכשירים-כי הם יכולים לייצר, אם שיומי ואופו היו יכולים לייצר כמות כזו הם היו נותנים בראש לסמסונג- כל סטוק שלהם נימכר בכמה שניות עד דקות.

פורסם

הם כבר לא מוכרים כ"כ הרבה מכשירים, הs4 היה המכשיר המוצלח האחרון שלהם ומעכשיו והלאה אנחנו נראה ירידה משמעותית במכירות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הייתי שמח לדעת מאיפה התובנה הזו, ה S4 מכר (ומוכר) כמויות אדירות, הרבה הרבה יותר מה S3.

אני גם כן באותה הדעה שה S5 הוא פלופ, אבל תהיה בטוח שזה לא יפריע להם למכור כמויות שוב.

ceyal-

התפריטים במכשירי סאמסונג עדיין עם רקע שחור לא בגלל בחירה עיצובית גרועה, אלא בגלל שהמכשירים שלהם משתמשים במסכי AMOLED. זה נטו מטעמי חיסכון בסוללה, למה לעזאזל להציף את המסך באור לא דרוש. ירוק- זה כבר מזמן לא ירוק, כבר מאנדרואיד 2.3 התפריטים והאייקונים עצמם צבעוניים לחלוטין, הטקסט לבן.

hwgeek-סלח לי, אבל כבר עברת פשוט לדבר שטויות. ביקורת זה טוב ואף רצוי, כל עוד היא עם היגיון רציף וקשורה למציאות.

רום עלוב, לאגים, צורת עבודה "מזעזעת" ושאר ירקות....

לא מוצא חן בעיניך. מובן. מפה ועד לעלוב? שמים וארץ. על מה ביססת את הקביעה?

בתור אחד שמשתמש בכל אחד ואחד מהפיצ'רים במכשירים שלו, ושמבלה הרבה מאוד זמן מול המסך בהמון מטלות, אני עוד מחפש על מה התלונות. איפה.

למעט החייגן, שכל עוד הוא לא כבר בזיכרון אכן לוקח לו יחסית "הרבה" זמן לעלות (שליש שניה במקום עשירית שניה במכשירים אחרים....), העבודה עם המכשיר חלקה.

ואת זה אומר משתמש note 3 שמפציץ על המכשיר שלו כרום עם 8-9 טאבים, מסכי הגדרות פתוחים, split screen עם וואטסאפ/מייל במקביל לדפדפן, ומדי פעם גם איזה וידאו צף או מוזיקה ברקע.

לא פחות מהיר ממכשירי LG החדשים, לא פחות מהיר מאלו של HTC, וגם לא מאלו של xiaomi או oppo. (רק ששם אני לא יכול לבצע את כל הפעולות האלו, הממשק לא מאפשר את זה!)

צורת העבודה עם המכשיר לא מזעזעת כלל וכלל. בדיוק להיפך- היא נפלאה, המכשירים האלו (וסדרת ה NOTE בעיקר) הם חיות עבודה. ה S4 גם כן מוצלח בקטע הזה.

אז למה הרום קצת איטי יותר מזה של HTC לדוגמה? הוא כבד יותר. ולמה? כי הוא מכיל יותר אפשרויות ופיצ'רים, וסאמסונג טרחו להתעסק קצת עם הקרנל כדי להוסיף דברים, לטוב ולרע.

סתם לדוגמה, מכשירי סאמסונג הם היחידים שיודעים להוציא softsubs על HDMI דרך MHL בזמן שהוידאו מעובד בחומרה. רוצים לעשות את זה במכשיר אחר? תצטרכו לעבור לפיענוח חומרה, מה שיאכל לכם סוללה ויחמם את המכשיר בטירוף. למה רק סאמסונג? כי זה בקרנל.

תאימות עם המון מכשירי HID, שלטים של קונסולות, ועוד. אפשר לעשות איתם ממש הכל, זו הסיבה שהם משכו כזו קהילת מפתחים עצומה.

יש לי עוד לא מעט דוגמאות ברשימה, אבל אני לא רוצה להתחיל לכתוב אנציקלופדיות. רק רצוי שאנשים יבדקו קצת את העובדות לפני שסתם פולטים דברים לרשת.

אגב, עם כל הכבוד לשאומי ואופו, יש להם עוד מרחק לא קטן לכסות עד שיתקרבו לפונקציונליות של המכשירים של סאמסונג.

אני מדבר בתור אחד שיכול בכל רגע נתון להביא לידיים שלו כל מכשיר בשוק מכל נקודה בעולם- אחרי המון שיטוטים כל פעם, בסופו של דבר אני חוזר למכשירי סאמסונג. למה? כי עבור המטלות שאני מבצע הם פשוט, חד וחלק, הכי מוצלחים, הם נותנים לי אפשרויות שלא קיימות אצל אף אחד אחר, ומדובר במפלצות מדיה עם תמיכה שאין בשום מכשיר של חברה אחרת.

האם הם מושלמים? לא. בכלל. יש המון דברים שהייתי משנה. אבל מצד שני, הם רחוקים שנות אור מההשמצות שרצות עליהם פה בכל פינה.

• תוכן חדש...