Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיזו' 106 או 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

בפני עומדת דילמה קטנה,מי עדיפה מיבין השניים פיזו' 106 או 206, בסכום של עד 10k??

אני יסביר את הצדדים, עד כה היתה ברשותי הונדה סיויק ידנית, נכון שהאוטו נחמד ונוסע נחמד אבל לאחר סיבוב שעשיתי עלל 106 xs 1.6 עם קצת חמוצים אפר לומר שהתאהבתי.

מיד נעשה ברור קטן והבנתי שחבר מוכר את ה106 שלו, ליפני שסגרנו שאני קונה ושהוא מוכרהתחילו לצוץ כל מיניי הצעות על 206 xs1.6 קופה , החברה טענו שהיא ספורטיבית אוחזת ומרגישה יותר חדישה מה106,חשוב לציין שעל ה206 לא יצא לי לנהוג, ואני מאמין שאם מדובר באותו סכוםשיש ברשותי אפשר למצוא106 יתר מעניינת מ206,

אז השאלה היא, מי יותר ספורטיבית ואוחזת מי בין השתים?

או במילים אחרות את מי מהן הייתם בוחרים לקחת לבילוי בכביש סדום ערד???(נמק והסבר!!)

תודה מראש לכל המייעצים

פורסם

לאיזה 206 אתה משווה ה1.4?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל לא פשוט למצוא מכונית במצב טוב ב-10K. ה-106 שאתה מדבר עליה היא בבחינת ציפור ביד ה-206 היא ציפור על העץ - לך תמצא אחת...

שורה תחתונה: אני בעד ה-106 כי יש רכב ספיציפי וגם כי הרצון שלך מתבסס על ניסיון שלך

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לי יש 206XS שנת 2008 הרכב לפי דעתי מאוד זריז וחזק,הרכב יושב טוב ואוחז בכביש,מתלים מעט נוקשים אבל לי זה לא כלכך מפריע,תא נוסעים מאוד יפה,כיסאות נוחים ויחסית לקופה מרווחת,בסך הכל מאוד מרוצה מהרכב וכמובן מהנה לנהיגה.

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

• תוכן חדש...