Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מהיכן מגיעה הכפפה של ויקס, אבל הכפפה מ"עלי-אקספרס" מגיעה מסין...mainland china.

זה צריך להדליק אצלך נורה אדומה לגבי איכות של המוצר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם (נערך)

sharki, אהלן חבר.

מהיכן נראה לך שהמותגים רוכשים מגבות? פינלנד? גרמניה? קוריאה?

הרבה מהמגבות שנמכרות על ידי החברות הגדולות מגיעות מסין. אתה מוזמן לבדוק אותי. וכשאני אומר רק "הרבה" אני עדין.

לפותח השרשור , תנסה פה.

http://www.aliexpress.com/store/group/Sheepskin-wash-mitt/604483_212132023.html

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

כשהכפפה מגיעה תחת מותג מסוים אז סביר להניח שיש אבא ואמא למוצר, גם אם הוא מיוצר בסין.

כשהפפה לא ממותגת והיא מגיעה מסין..פה יש חשש סביר לכל אדם נורמלי שאולי האיכות פה מוטלת בספק פשוט כי אינך יודע מי האבא והאמא.

כמובן שהכל הם השערות שלי ובסך הכל רציתי לתת לבחור עוד נקודה למחשבה לפני שהוא ממהר להזמין "עלאק שיפסקין".

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

הוא מוכר גם יחידה אחת ב12.5 דולר.

במחיר הזה שווה לנסות!

אני הזמנתי מאלי אקספרס פד פלסטינה (זהה לאוטו סקראב) ב50 שקל ומשמש אותי נאמנה כבר המון זמן.

פורסם

במחיר הזה שווה לנסות!

אני הזמנתי מאלי אקספרס פד פלסטינה (זהה לאוטו סקראב) ב50 שקל ומשמש אותי נאמנה כבר המון זמן.

לא עושה לך MARRING?

פורסם
אני משוטט באתר ומצאתי את הכפפה הזאת שנראית בדיוק כמו הCARPRO רק בחצי מחיר.

http://www.aliexpress.com/item/4Pcs-Sheepskin-Car-Wash-Mitt-100-Wool-Long-Hair-Sheepskin-White/1242740489.html

למישהו יצא לבדוק אותה אם היא באמת שווה משהו?

אני אשמח לשמוע המלצות לכפפות טובות.

אור,תפסיק לחפש מציאות,זול תמיד יוצא יקר !!.

רון.

פורסם

במחיר הזה שווה לנסות!

לא יכול להיות שרשמת על הפד פלסטלינה בלי לינק למוצר..... :-)

פורסם (נערך)
לא עושה לך MARRING?

עושה מעט. כמו כל פד אוטוסקראב. כבר בדקתי את זה מול pdr ומול יעקב אלטר ששניהם העידו שהפד עושה סימנים על הצבע.

שימוש באקסטרה חומר סיכוך מונע את התופעה לגמרי.

לינק למוצר

http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=clay+pad&catId=&initiative_id=SB_20140305070010

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

לפותח האשכול,

אתה יודע שמדובר ב- 4 כפפות ב- 50$ ולא אחת.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• תוכן חדש...