Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי אלטו 2010?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהשוואה לפיג'ו 206 שנת 2006 עם ק"מ נמוך... או יונדאי גטס 2007...

צריכה רכב קטן, אמין וחסכוני.

דעתי היא שהיא פחות טובה מלמבורגיני גיירדו.

ואם ברצינות, תגיד מול מה אתה משווה, באיזה מחיר,ולאיזה צרכים ואז יהיה אפשר לעזור לך.

פורסם

זו בעיקר שאלה של מה יותר נוח לך מבחינת אמינות ברור שכמה שיותר חדש יהיה יותר אמין.

תבצעי נסיעת מבחן באלטו - אם הוא נוח לך - אין סיבה שלא תרכשי אחד כזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תבדקי גם את הפנדה,היא גם חסכונית,אבל עם מנוע 4 צילנדרים,לכן הוא לא רועד בניוטרל, ומעט יותר מאובזרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכל שאלה של מחיר. האלטו באופן כללי (בלי התיחסות כרגע למחיר) רחוקה מלהיות רכב מדהים. הוא רכב בסיסי, קטן וחסכוני מאוד וכנראה שגם אמין.

אם תגדירי תקציב נוכל אולי לראות אם אפשר "לדחוף" בפנים את ה-C1 אולי שבאופן כללי עדיפה על האלטו מכל בחינה אפשרית

פורסם

אם כבר אז אפשר לדבר על פיג'ו 107 ה-C1 בשנים המדוברות כמעט לא קיימת.

נוחותך אני מצרף מבחן השוואתי שנעשה בין רכבי המיני השונים

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תודה לכולם.

אני כבר כמה שבועות מחפשת רכב ולא מצליחה להבין מה הכי כדאי.

התקציב 25000.

מעדיפה שנתון מתקדם ככל האפשר, רכב קטן, חסכוני בדלק והוצאות.

עכשיו הסתכלתי גם על פיאט פונטו גרנדה. אני כבר ממש מבולבלת.

ראיתי פג'ו 206 שנת 2006, עם ק"מ 70000. אשמח לשמוע גם מה דעתכם עליו...

פורסם

את צריכה לעשות סיבוב על הרכבים ולהחליט. לכול אחד יש את השיקולים שלו בבחירת רכב, וזה לא בהכרח השיקולים שלך.

בזמנו עשיתי סיבוב על האלטו והיא רחוקה מלהיות יצירת פאר, אבל לנהג שמחפש תחבורה בסיסית במינימום כאב ראש, ונוסע רוב הזמן לבד, היא יכולה להיות אופציה די טובה.

מעין יונדאי גטס עם תא מטען קטן, אבל עם צריכת דלק עדיפה בהרבה.

מה שכן, את לא תמצאי אלטו 2010 ב-25 אלף. אולי שחוטה מהשכרה ועם יד 3.

פורסם

תודה zvit, מעניין לקרוא את ההשוואה וגם עוזר.. וגם להבין שאין דבר מושלם, בטח שלא בתקציב שיש לי :)

אם כבר אז אפשר לדבר על פיג'ו 107 ה-C1 בשנים המדוברות כמעט לא קיימת.

נוחותך אני מצרף מבחן השוואתי שנעשה בין רכבי המיני השונים

פורסם
בהשוואה לפיג'ו 206 שנת 2006 עם ק"מ נמוך... או יונדאי גטס 2007...

צריכה רכב קטן, אמין וחסכוני.

לצרכים האלו האלטו מצויינת.

הרכב הכי זול בארץ ומאוד אמין. המינוסים הם שמדובר ברכב ממש נטול אבזור ומאוד ספרטני והוא מיני, לטוב ולרע.

מבחינת תחושת הנהיגה בכביש מהיר יש חסרונות בהשוואה לסופר מיני.

קחי לנסיעת מבחן ותתרשמי. אם זה מספק אותך אז זה כיוון מצויין. אלטו שנת 2010 ייתן לך בסבירות גבוהה שקט ותחבורה אמינה וזולה להרבה שנים.

פורסם

בתקציב של 25000 ש"ח - אי אפשר לרכוש אלטו במצב סביר אם בכלל.

ה-206 דגם 2005 עלתה על הכביש לכל המאוחר ב-6/2005 כלומר הרכב כבר בן 9, ולכן הבלאי צפוי להיות משמעותי.

בתקציב שלך סביר שתוכלי למצוא גרנדה פונטו 2008 במצב טוב.

אם את בכל זאת רוצה משהו חדש יותר, יש לסוזוקי תוכנית אשראי בתנאים אטרקטיביים. תוכלי לתת את מה שיש לך כמקדמה ולשלם כ-900 בחודש למשך שלוש שנים או 550 ש"ח בחודש לחמש שנים - ותהיה לך אלטו 2014 חדשה מהניילון.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

האלטו היא מיני בעוד שהפיז'ו 206 היא סופר מיני וכמובן שהיא תהיה לך הרבה יותר מרווחת נוחה וחזקה. לגבי ההבדל בשנים הרי שהוא יכול להיות משמעותי, כמובן בכפוף למצב שתי המכוניות. לכשעצמה, האלטו לא סתם הכי זולה...

פורסם

אלטו חדשה עולה 54 אלף.

אז רכב בין 3.5 שנים יכול לרדת בערכו 50 וקצת אחוזים.

אני מניח שיש כאלו ב 25 ובכל מקרה חריגה קטנה ל 30 נראה לי שתסדר אותך.

פורסם

תודה חברים.

עדכון מצב:

לוקחת לתשומת לבי כל מה שנאמר כאן.

yulianx חיפשתי פנדה ומצאתי אחת מתוקה ביותר במחיר טוב עם ק"מ נמוך אבל היא בטבריה... לצערי.

zvit היתה אלטו 2010, ב 25000 עם ק"מ של 50,000, שנחטפה תוך שנייה!

כך גם נחטפה פג'ו 206, שנת 2007 עם ק"מ של 68000.

במסגרת הפיאט מצאתי רכב, משנת 2005 אמנם, אבל ק"מ יחסית סביר של 97000, יד 2 פרטי, ידנית, דגם:

פונטו ספייס, 1/3 actual 60

ב-17.000 ש"ח

הבנתי שהיא חסכונית בדלק (האמנם?)

מישהו מכיר את חוזקה, אמינותה?

Xtract1 - לא מצאתי C1 בתקציב שלי.... וגם לא בקצת יותר גבוה מהתקציב.

אני מבינה שתקציב של 20000-25000 זה סכום שנופל בין הכסאות בשוק הרכבים, מהבחינה שעוד 10000 כלפי מעלה אפשר למצוא רכבים ממש טובים, חדשים יותר בכמה שנים טובות, עם ק"מ נמוך...

• תוכן חדש...