Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה על yes

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם השירות של הוט מצויין לאחרונה. עברתי ליס. נשארו ממירים בבית.

הוט: "הכי קרוב שטכנאי יכול לבוא אליך זה ב 30.3".

אני: "יש תחנה שבה אפשר למסור?"

הוט: "כן, תבדוק אינטרנט"

אתמול ניגשתי לתחנה בת"א, החזרתי את כל הציוד, אחרי 2 דקות הייתי בחוץ.

זה שירות!

30 לחודש הבא? זאת אומרת שאם אתה עם תקלה אתה תחכה חודש לטכנאי? או שאין להם אינטרס לבזבז על זה זמן טכנאי אז בכוונה נותנים לך זמן ארוך כדי לאלץ אותך ללכת לבד למרכז שירות שלהם.

למה לטרטר לקוח ולשלוח אותו לאינטרנט לחפש מידע? הם שירות לקוחות הם צריכים לתת לך את המידע הזה.

זה שירות גרוע לדעתי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם מדובר על תקלה שמונעת צפיה בכל הטלויזיות בבית יס ישלחו טכנאי דחוף, אפילו בשישי שבת.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
30 לחודש הבא? זאת אומרת שאם אתה עם תקלה אתה תחכה חודש לטכנאי? או שאין להם אינטרס לבזבז על זה זמן טכנאי אז בכוונה נותנים לך זמן ארוך כדי לאלץ אותך ללכת לבד למרכז שירות שלהם.

למה לטרטר לקוח ולשלוח אותו לאינטרנט לחפש מידע? הם שירות לקוחות הם צריכים לתת לך את המידע הזה.

זה שירות גרוע לדעתי.

כי אם מתאמים לך טכנאי לאיסוף ממירים, אז הם כבר איבדו אותך בתור לקוח, משמע אין טעם להתאמץ בשבילך. כי אולי תחזור? בטח תחזור, כי אין לך יותר מדי לאן ללכת, אז מספיק שיס יעשו פאשלה, אז תחזור כמו גדול. וגם אם לא, לא נורא, יש עוד מאות אלפים כמוך, שאפשר להגיד להם מחיר אחד, ובפועל לגבות מחיר שונה ומופקע לגמרי.

אני לא אתפלא, אם יש להם טכנאי בודד בכל הארץ לאיסוף ממירים, ואם הוא בחופש, לא נורא, יחכו.

אגב עם יס אותו סיפור - חיכיתי חודש לאיסוף ממירים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
גם השירות של הוט מצויין לאחרונה. עברתי ליס. נשארו ממירים בבית.

הוט: "הכי קרוב שטכנאי יכול לבוא אליך זה ב 30.3".

אני: "יש תחנה שבה אפשר למסור?"

הוט: "כן, תבדוק אינטרנט"

אתמול ניגשתי לתחנה בת"א, החזרתי את כל הציוד, אחרי 2 דקות הייתי בחוץ.

זה שירות!

:lol:

Gn'f'R

פורסם

אתמול ביקשתי מאשתי להביא ספרים מהספריה. הביאה עד השידה שליד המיטה. זה שירות!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...