Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אם קונים גם ככה, למה לשבור את הראש עם שיווק, הפצה, ורחמנא ליצלן, שירות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשורה התחתונה יש מקום לכולם.

מבחינת עלויות ייצור כולם מייצרים ממילא בסין ועלויות הפיתוח למכשיר איכותי גם די דומות אז אין בעייה לסמסונג ושאר הקוריאניות להמשיך להתחרות. מה שכן, כנראה שבמקום מבול של דגמים פשוט יצמצמו את ההיצע.

עם כל הכבוד ל 1+ זו חברה של מוצר אחד. חברה כזו יכולה להעלום תוך שבוע אם אחד המתחרים יוציא דגם שהורג את הדגם היחיד שלהם וככה לא בונים חברה על מנת שתשרוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בשורה התחתונה יש מקום לכולם.

מבחינת עלויות ייצור כולם מייצרים ממילא בסין ועלויות הפיתוח למכשיר איכותי גם די דומות אז אין בעייה לסמסונג ושאר הקוריאניות להמשיך להתחרות. מה שכן, כנראה שבמקום מבול של דגמים פשוט יצמצמו את ההיצע.

עם כל הכבוד ל 1+ זו חברה של מוצר אחד. חברה כזו יכולה להעלום תוך שבוע אם אחד המתחרים יוציא דגם שהורג את הדגם היחיד שלהם וככה לא בונים חברה על מנת שתשרוד.

אתה חושב שזה כול כך פשוט?

תיאורתית לסמסונג אין שום בעיה להוציא מכשיר דגל במחיר של 350 דולר, שקרוב לודאי ימחק את ה-+1, אבל היא לוקחת בחשבון שזה ירצח את ההכנסות שלה לתמיד. כי מרגע זה והילך, לא יהיה שום בנאדם שישלם על טלפון דגל של סמסונג יותר מ-350 דולר.

פורסם

"

אם אחד המתחרים יוציא דגם שהורג את הדגם היחיד

"

זו בידיוק הבשורה הטובה בשבילנו הצרכנים, עד לא מזמן כולם חשבו שמכשיר דגל חייב לעלות סביב ה800$, כעת אנשים מתחילים להבין שהמחיר מנופח ומכשיר דגל לא אמור לעלות מעל 400$ עם מיטב החומרה, ואכן הם כבר עשו את השינוי גם בקרב יצרנים אחרים שמוציאים מכשירי דגל שיתחרו ב1+ סביב ה300~400 דולר וכעת אנחנו מרוויחים :-).

ראה מכשירים ברמה מאוד גבוהה שלא עולה יותר מ400$ כולל המישלוח:

XIAOMI Mi3- מכשיר מיתקדם עם צ'יפסט מומהר ברמה של SNAP801 שנימכר כעת ב280$!

ZTE NUBIA Z5S mini- מכשיר ברמה עם SNAP600-ברמה של מכשירי דגל מליפני שנה בפחות מ250$

ZTE NUBIA Z5S - מכשיר דגל עם SNAP800 ומיטב החומרה בכ350$

LENOVO K910 - פאבלט 5.5 עם מצלמה F1.8 וSNAP800 סביב ה280$

ZTE NUBIA Z7mini מכשיר דגל שהושק כעת עם חומרה של 1+ בכ300$

ZTE NUBIA Z7 MAX - מיתחרה ישיר בקטגוריה של 1+ עם חומרה זהה בכ400$ כולל כרטיס הרחבה.

ועוד...

כל אלה מכשירים ברמה שלא נופלת ממכשירי המותגים המוכרים, אני לא מתייחס למכשירים מיצרנים קטנים ועלומים מסין.

כעת אפשר לירואת לאן השוק הולך, הימים של מכשיר דגל ב800~900 דולר בעתיד הולך להיעלם- במיוחד כמות המכירות שלהם כי אם כבר היום אתה קונה את החומרה הכי מיתקדמת וחזקה בכ300$ שלא תנוצל גם עוד שנתיים- מה יש למכשיר ב800$ לחדש לך שיהיה לך שווה לשלם עליו?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אתה רק מתעלם מזה שמכשיר זה לא רק חומרה.

מה שעולה הרבה זה איכות הרכבה, תכנון תרמי, התאמה ואופטימיזציה של האלקטרוניקה וכו'. הרכיבים עצמם זה לא הכסף הגדול.

למכשיר מחברה לא סינית אין בעייה לשרוד גם 3-4 שנים קשות בלי להתפרק ובלי למות. השאלה איך הסינים האלה ישרדו את הנפילות והזעזועים שמאפיינים שימוש במכשיר ממוצע.

פורסם (נערך)

ושוב- אני חוזר ואומר שציינתי דגמים שהם מכשירי דגל של יצרנים סיניים נכון אבל של יצרני ענק ולהם אין בעיית תקציב בפיתוח מוצרים ותיכנונם ובקרת איכות.

לא התייחסתי למכשירים של יצרנים קטנים כמו THL/ZOPO וכו' שהם אכן לא ניתנים להשוואה למכישירים הממותגים.

אם כבר דיברת על התיכנון ואיכות הבניה- אז ראה סקירה של XDA שפתחו את הOPPO FIN7A ונידהמו מהתיכנון והאיכות, אי אפשר לאמר אותו הדבר על הG3 החדש שסובל מבעיות רבות במיוחד בנושא הטרמי שתוך דקות של מישחק תקבל נפילה דרסטית בביצועים עקב חימום יתר + התראה להוריד בהירות מסך מאותה הסיבה- אז גם אצל היצרנים המהוללכים הרמה לא תמיד הכי גבוהה וליצרני הענק מסין אין בעיה להיתעלות מעליהן.

לא לישכוח שביגלל שהכל מיוצר בסין- תהליכי הייצור משתפרים כל הזמן כולל המכונות, ציוד זה ניתן להשגה גם ע"י יצרנים גדולים אחרים ולכן הם יכולים לעבוד באותו הסטאנדרט כמו סמסונג ושות' שהאמת זה לא כזה WOW כי הS5 סבל מהמון בעיות איכות בייצור ועוד לא נזכיר את המוות הפיתאומי של S3 והסוללות המיתפוצצות של S4 שאפילו במכשירים סיניים עלובים ב70$ לא קרה לי שסוללה היתנפחה..

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אתה רק מתעלם מזה שמכשיר זה לא רק חומרה.

מה שעולה הרבה זה איכות הרכבה, תכנון תרמי, התאמה ואופטימיזציה של האלקטרוניקה וכו'. הרכיבים עצמם זה לא הכסף הגדול.

למכשיר מחברה לא סינית אין בעייה לשרוד גם 3-4 שנים קשות בלי להתפרק ובלי למות. השאלה איך הסינים האלה ישרדו את הנפילות והזעזועים שמאפיינים שימוש במכשיר ממוצע.

מכשיר הדגל הקודם של סמסונג הגלקסי S4 - סובל מבעיות התחממות רציניות. כך שאין מכשיר חף מבעיות, רק צריך להיות מודעים אליהן ולבחור על מה מתפשרים.

ואין היום מכשיר שבאמת יכול לפעול 3-4 שנים בשקט. תמו ימי הנוקיות שהיה אפשר להחזיק גם 6 שנים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אפרופו בעיות התחממות, לhtc ממש לא חסר כאלה. לפחות בתקופה שמכרתי אותם.

סדרה שלמה של מכשירים התפגרו בעקבות חימום יתר, בודדים לא הוחזרו ליצרן.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נכון מאוד, ועכשיו ראו את האיכות של הסיני OPPO FIND7-תעברו לדקה 5 והלאה:

פורסם
מכשיר הדגל הקודם של סמסונג הגלקסי S4 - סובל מבעיות התחממות רציניות. כך שאין מכשיר חף מבעיות, רק צריך להיות מודעים אליהן ולבחור על מה מתפשרים.

ואין היום מכשיר שבאמת יכול לפעול 3-4 שנים בשקט. תמו ימי הנוקיות שהיה אפשר להחזיק גם 6 שנים.

אין ספק שיש באגים בתכנון לכולם. השאלה היא אם מטפלים בהם או לא (ובאמת שאני לא יודע מה קורה בגיזרה הזו אצל הסינים. כשאני מחליף מכשיר אני בודק תמיד גם אותם וקונה את מה שמציע את מכלול התכונות שאני צריך במחיר הכי טוב ועם חלפים זמינים בארץ).

לגבי מכשירים שחיים 3-4 שנים אז יש לי S1 שעדיין בשירות, HTC LEGEND, עוד 2 S2 ו S3. חוץ מה S3 שחוגג שנתיים ושתי טביעות (למזלי באמולסיה ולא במים נקיים)כולם בני 3 ומעלה ללא תקלות ובעיות.

פורסם

עוד משהו טוב ביצרנים הסיניים כמו XIAOMI/OPPO/OPO זה שמקבלים עידכונים למערכת כל סופ"ש, לא פעם בה... שרק יוצא אנדואירד חדש אצל יצרנים אחרים.

בעידכונים של כל שבוע יש שיפורים, פיתרון באגים ופי'צרים חדשים שהמשתמשים מבקשים בהקהילות התמיכה של היצרנים.

פורסם

אני ואבא שלי רכשנו יחד גלקסי S1, הוא השתמש בו רק לשיחות, הודעות ולעוד 2 אפליקציות של חדשות, ומידי פעם גם השתמש במחשבון המובנה בפלאפון, המכשיר שלו פועל עד היום כמכשיר שני (עבודה),

המכשיר שלי הפך לבלתי נסבל עבורי אחרי שנתיים וחצי. וזה אחרי שהיה בשימוש הרבה יותר אינטנסיבי מזה שאבא שלי עשה בפלאפון שלו.

יש הרבה אנשים שמחזיקים את הפלאפון יותר ביד מאשר בכיס. המכשירים האלה לא נחים, פועלים ברצף חודשים בין כיבוי לכיבוי, ושעות בין הפוגות (כיבויי מסך).

אני מניח שגם אם אתה כן משתמש באפליקציות למיניהן, אתה לא מהסוג השני שמתעלל בפלאפון. אבל קהל היעד העיקרי של הסמארטפונים דווקא כן כאלה.

פורסם

מהנסיון שלי העבודה עם הסיניים היא הרבה פחות נוחה (לפחות לי כתוכניתן, אתכם זה לא אמור לעניין כל כך).

פילוש אם צריך הרבה הרבה פחות נוח ופחות מוגן מאשר ה-ODIN הסמסונגי (שהוא לא מוגן לחלוטין בעצמו) או ה-KIES המוגן לגמרי, הרבה יותר פרוץ לטעויות.

איכות הבנייה הולכת ועולה בטלפונים הסיניים מדגם לדגם בצעדי ענק וגם באגים מוזרים שהיו בדורות הקודמים כבר נמצאים פחות ופחות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני ואבא שלי רכשנו יחד גלקסי S1, הוא השתמש בו רק לשיחות, הודעות ולעוד 2 אפליקציות של חדשות, ומידי פעם גם השתמש במחשבון המובנה בפלאפון, המכשיר שלו פועל עד היום כמכשיר שני (עבודה),

המכשיר שלי הפך לבלתי נסבל עבורי אחרי שנתיים וחצי. וזה אחרי שהיה בשימוש הרבה יותר אינטנסיבי מזה שאבא שלי עשה בפלאפון שלו.

יש הרבה אנשים שמחזיקים את הפלאפון יותר ביד מאשר בכיס. המכשירים האלה לא נחים, פועלים ברצף חודשים בין כיבוי לכיבוי, ושעות בין הפוגות (כיבויי מסך).

אני מניח שגם אם אתה כן משתמש באפליקציות למיניהן, אתה לא מהסוג השני שמתעלל בפלאפון. אבל קהל היעד העיקרי של הסמארטפונים דווקא כן כאלה.

אם היית יודע מה מכשירים עוברים אצלי.

לקחתי עכשיו S5 רק בגלל האטימות. אני מטביע מכשירים, הם נופלים, נשרטים, נמרחים בשמן ובגריז (הטלפון הוא גם הפנס שלי, זכוכית המגדלת והמחשבון כשאני ברצפת הייצור ואני מגיע לשם לא לטייל אלא לפתור בעיות).

פורסם

מצדיע למכשירים שלך שמפגינים עמידה איתנה מול האתגרים.

חבל שלא כל המכשירים הזהים שורדים כמו אלה שאצלך.

• תוכן חדש...