Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני צריך להחליף 4 צמיגים, יש לי פיזו 206 שבקושי נוסעת, מקסימום בעיר, לעיתים רחוקות מחוץ לעיר.

אני לא רוצה להחליף כל שנתיים צמיג, אני רוצה שישאר הרבה שנים וכמובן לשלם כמה שפחות אם אפשר,

אז בגדול עברתי בכמה מקומות והציעו לי KENDA מטאיוואן 250 שח, עוד איזה אחד סיני או קוריאני ב 250 (שכחתי את שמו), וBARUM שלא שאלתי למחיר, ולבסוף פירלי או קונטיננטל ב 320 שח. גם רמזו שיעשו איזה הנחה, אני מניח ש20-30 שקל לצמיג.

ספציפית לKENDA ראיתי שזה משבוע 48 ב2013.

מה אתם חושבים?

אם אתם מכירים מקומות אמינים, זולים באיזור ראשון, נס ציונה או רחובות אני אשמח לשמוע.

ובנוסף כל טיפ ועיצה יתקבלו בברכה.

תודה,

פורסם

קונטי אקו 3 - נחשבים לעמידים מאוד. שמעתי שהם מחזיקים באזור 4 שנים.

אצלי מורכבת רביעיית קונטי אקו 3 - מאוד מרוצה.

ככלל, רוב הצמיגים הירוקים של המותגים המובילים מתוכננים להאריך ימים על חשבון פרמטרים אחרים, ספורטיביות למשל.

פורסם

לא מכיר ולא נתקלתי באיזור שלי, יש מישהו שאתה מכיר (אגב 4 שנים זה לא מעט מידי?)

קונטי אקו 3 - נחשבים לעמידים מאוד. שמעתי שהם מחזיקים באזור 4 שנים.

אצלי מורכבת רביעיית קונטי אקו 3 - מאוד מרוצה.

ככלל, רוב הצמיגים הירוקים של המותגים המובילים מתוכננים להאריך ימים על חשבון פרמטרים אחרים, ספורטיביות למשל.

פורסם
(אגב 4 שנים זה לא מעט מידי?)

אתה מבין שאתה מתייחס להשקעה של כ-1200 ש"ח על פני 4 שנים? זה בערך העלות של טנק דלק על פני שנה...

החברות שציינת מוכרות, וכתלות בדגמי הצמיגים גם איכותם נוטה להיות טובה.

הבעיה שלך תהיה יותר התייבשות הצמיגים והופעת סדקים שעלולים לפסול בסופו של דבר בטסט (מעבר לירידה בביצועים לאורך זמן).

ישנם עוד חברות כמו קלבר, פלאקן, דנלופ, טויו, ניטו ועוד שיכולים לבוא בחשבון.

פורסם

אם זאת הייתה הצרה היחידה שיש אז כן, בקטנה. אבל מהרגע שקניתי את האוטו יש רק תיקונים, ולכן כל מאמץ מצידי להוריד עלות שווה לי בטווח הקרוב.

בינתיים אני דוחה את שאר הדברים עד שאני אטפל בצמיגים.

ועם מבט קצת קדימה, עדיין היית ממליץ לקחת את ה אלו ב 1200 אם הייתי מוכר בשנה הקרובה? אגב, פירלי או קונטיננטל, מה יותר בטיחותי, מחזיק, או שהם באמת אותו דבר?

אתה מבין שאתה מתייחס להשקעה של כ-1200 ש"ח על פני 4 שנים? זה בערך העלות של טנק דלק על פני שנה...

החברות שציינת מוכרות, וכתלות בדגמי הצמיגים גם איכותם נוטה להיות טובה.

הבעיה שלך תהיה יותר התייבשות הצמיגים והופעת סדקים שעלולים לפסול בסופו של דבר בטסט (מעבר לירידה בביצועים לאורך זמן).

ישנם עוד חברות כמו קלבר, פלאקן, דנלופ, טויו, ניטו ועוד שיכולים לבוא בחשבון.

פורסם

לא משנה, שניהם חברות טובות עם צמיגים מצוינים חפש את הכי טריים ותתחדש :-D

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

אצלי מורכבים רביעיית קונטי אקו 5, עלו לי כ350 ש"ח לצמיג.

אני ממליץ להשקיע מעט יותר ולקבל שקט נפשי גם מבחינת איכות וגם מבחינת בטיחות.

אני לא סומך על הצמיגים הטייוואנים\סינים למניהם.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם (נערך)

יש לי BRUM, כבר שנה+.

לפני זה היה לי KENDA.

אם אני מורח על כל צמיג של BRUM אריזה שלמה של חמאה, הוא עדיין יאחוז יותר טוב מהקנדה.

בעבודה אחת שעבדתי, גם נהגתי (משלוחים) על רכב עם רבעיית BRUM, מבחינת אחיזה ביבש וברטוב הצמיג מעולה לצרכים של נהג מצוי.

גם ברכב שלי וגם ברכב עבודה הדגם היה ברילנטיס2.

ברום חברת בת של קונטיננטל אם אני לא טועה.

לך על זה תמורה טובה לכסף.

גם אני בהתחלה הייתי מעורער לגבי החברה, השם לא מוכר וכו', בגלל שקרוב משפחה שכל החיים עובד בתחום הפרונט המליץ לי עליהם, ניסיתי, ואני מרוצה.

שורה תחתונה, במחירים האלה, אם הוא הציע לך קונטיננטל ב320, לך על זה. (הברום במידה של הרכב שלי עלו יותר מזה).

ברכב השני שלי קיבלתי מקורי מהחברה קונטי-אקוקונטק3 הם מצויינים.

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תוכן חדש...