Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את המתאם של מגוויר שמתאים להברגה לעשות פוליש לרכב השאלה שלי איזה מברגה איכותית לקנות כדי לעשות פוליש ואם אפשר טיפת ידע על הדברים

פורסם

מברגה איכותית מומלצת של בוש לדוגמא עם שליטה על המהירויות (חובה).

הבעיה היא עם הסוללה, ממליץ על מכשיר עם סוללה חזקה ומגיע עם זוג סוללות ובנוסף הטענה מהירה זה כדאי לכל מקרה.

כמובן לא מברגת אימפקט...:lol:

תעשה חשבון, עדיף לך להשכיר מ VIX מכונת פוליש, לא משנה מה מחיר ההשכרה הוא בטוח יהיה יותר זול ממברגה איכותית של בוש וגם הקיט שמתחבר למברגה..

Miata ND2

פורסם

אני ממליץ על המברגה המקורית.

אם לא הבנתה אז התכוונתי למכונת הפוליש עצמה.

גם אני התחלתי עם מברגה עד שגילתי שזה לא זה ועברתי למכונת פוליש

לא יודע איך מגוורס בכלל הוציאו מתאם כזה למברה, מה הם לא יעשו בשביל שאנשים יקנו מהם את המוצרים שלהם.

פורסם

הקיט עולה 330 שח.

מברגה איכותית של בוש או מקיטה עם סוללת ליתיום מתומכרת החל מ 600 שח.

את הבוש שלי קניתי במבצע עם 2 סוללות ב 700.

אני ממליץ לך להצטרף לקבוצת הקניה של מכונת ה DA.

תתרחק ממברגות שעולות פחות מ450 שח כולל סוללות.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אם אין לך גישה לחשמל זה פתרון לא רע.

יש לי מתאם כזה.

"זה לא זה" הכוונה כנראה שלא תקבל תוצאות כמו עם מכונת פוליש אמתית.

כמו שאמרו לך אתה צריך מברגה חזקה - גם סוללות וגם סל"ד גבוה.

יש לי מברגה של דה וולט. שתי סוללות מספיקות למשטח אחד גדול, גג למשל.

אז קח בחשבון שבכל מקרה תצטרך לבצע את העבודה בשלבים .

פורסם

מברגה איכותית ב600 ש"ח ? אולי לבית אבל לא לפוליש שדורש מהכלי עבודה רציפה תחת עומס כבד .

כמה המברגה שלך עושה סיבובים לדקה ?

מגווירס ממליצה בכלל להשתמש במקדחה חשמלית שעושה 2.5 סל"ד . כשאני בזמנו רציתי לקנות את המתאם ,

ראיתי מברגות שעולות 2000+ ₪ .

כמעט בזמנו לא קניתי את המתאם + מברגה 1.5 סל"ד ב-1000 ₪ (היה פה שירשור ארוך בנוגע לזה :) ) .

פורסם

מברגה של מקיטה תענה לך על התשובה יש לי אותה וזאת מברגה חזקה גם מבחינת זמן עבודה וגם מבחינת כוח ומעולה.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם
מברגה של מקיטה תענה לך על התשובה יש לי אותה וזאת מברגה חזקה גם מבחינת זמן עבודה וגם מבחינת כוח ומעולה.

איזה יופי הוא צריך לנחש איזה דגם של מברגה אתה מתכוון, אחלה המלצה.

פורסם
מברגה איכותית ב600 ש"ח ? אולי לבית אבל לא לפוליש שדורש מהכלי עבודה רציפה תחת עומס כבד .

כמה המברגה שלך עושה סיבובים לדקה ?

מגווירס ממליצה בכלל להשתמש במקדחה חשמלית שעושה 2.5 סל"ד . כשאני בזמנו רציתי לקנות את המתאם ,

ראיתי מברגות שעולות 2000+ ₪ .

כמעט בזמנו לא קניתי את המתאם + מברגה 1.5 סל"ד ב-1000 ₪ (היה פה שירשור ארוך בנוגע לזה :) ) .

אתה צודק , הבוש GSR שלי עובדת על 1.3 סל"ד.

בהחלט צריך משהו הרבה יותר חזק, אני לא מאמין שימצא משהו בפחות מאלף שקלים.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם (נערך)

קניתי מברגה שמתאימה מבחינת חיבור ל-DA של מגוויירס ואני עוד מעט משתמש בה, לצערי רק אחרי הקניה שמתי לב שהיא עובדת בקצב של 550 סל"ד בעוד שעל ה-DA עצמו רשום שמומלץ לעבוד עם מקדחה שמגיעה ל-2500-1200 ס"לד.

עשיתי ניסיון קטן על משהו בבית עם המברגה שקניתי ולמרות שקצב העבודה הוא רק עד 550 סל"ד זה ניראה דווקא טוב מאוד.

במקרה הכי גרוע אחזיר את המכונה וארכוש אחת מאלה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=838323

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=817041

לצערי אין לי איך לחבר את מכונה חשמלית כי אני גר בבניין משותף עם שכנים חטטנים.

**עריכה**

אוקיי עכשיו אני מבין למה צריך מכונה חזקה במיוחד. מופעל לחץ על המברגה/מקדחה בזמן הפוליש שמוריד את הסל"ד משמעותית.

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
  • תוכן חדש...