Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט איבו

haimn
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אחרי המון התלבטויות. מצאתי שני דגמי פיאט איבו. ראיתי את שתיהן. ראיתי בדיקה של אחת מהן.

הראשונה: איבו 2011, אקטיב (הדגם הבסיסי), בורדו, נמצא באחריות יצרן עוד בערך חצי שנה, עלה לכביש סוף 2011. טסט עד סוף השנה. פחות מ- 15,000 קילומטר. בלוטוס לא מובנה מההגה. רכב כמעט חדש לחלוטין. בדיקה נקייה, רק שפשופי ותיקוני צבע בפגושים שתוקנו.

השניה:איבו 2011 my style צבע לבן, סאנרוף, גג פנורמי, גלגלי מגנזיום, דיבורית מובנית מההגה. פחות מ- 40,000 קילומטר. אחריות עוד חודשיים. טסט עוד חודשיים. אולי צריך תיקון שפשוף בכנף או רק פוליש. נסעו בה בירושלים, צריכת דלק ממוצעת במחשב כ- 1:10 (מוזר) (יש כאלה שזה שיקול מבחינתם לגיר).

ההבדל: 6000 ש"ח, ה- MYSTYLE יקרה יותר מן הסתם, וגם תצטרך קצת יישור קו אולי של איזה 1000 ש"ח.חייב להגיד שלא נפלתי שראיתי אותה. לא מרשים כמו ה- 150 TH.

איזה היייתם לוקחים (בהנחה והבדיקה של הmystyle טובה?)

פורסם
טוב, אחרי המון התלבטויות. מצאתי שני דגמי פיאט איבו. ראיתי את שתיהן. ראיתי בדיקה של אחת מהן.

הראשונה: איבו 2011, אקטיב (הדגם הבסיסי), בורדו, נמצא באחריות יצרן עוד בערך חצי שנה, עלה לכביש סוף 2011. טסט עד סוף השנה. פחות מ- 15,000 קילומטר. בלוטוס לא מובנה מההגה. רכב כמעט חדש לחלוטין. בדיקה נקייה, רק שפשופי ותיקוני צבע בפגושים שתוקנו.

השניה:איבו 2011 my style צבע לבן, סאנרוף, גג פנורמי, גלגלי מגנזיום, דיבורית מובנית מההגה. פחות מ- 40,000 קילומטר. אחריות עוד חודשיים. טסט עוד חודשיים. אולי צריך תיקון שפשוף בכנף או רק פוליש. נסעו בה בירושלים, צריכת דלק ממוצעת במחשב כ- 1:10 (מוזר) (יש כאלה שזה שיקול מבחינתם לגיר).

ההבדל: 6000 ש"ח, ה- MYSTYLE יקרה יותר מן הסתם, וגם תצטרך קצת יישור קו אולי של איזה 1000 ש"ח.חייב להגיד שלא נפלתי שראיתי אותה. לא מרשים כמו ה- 150 TH.

איזה היייתם לוקחים (בהנחה והבדיקה של הmystyle טובה?)

צריכת דלק במחשב לא בהכרח אומרת הרבה - אתה לא יודע מי נהג בה, ומה הרגלי הנהיגה שלו.

התוספות באבזור נחמדות לאללה. בתור אחד שלא היה לו סאנרוף בעבר תמיד חשבתי שזה סתם ל'מתלהבים', אבל עכשיו כשיש לי ברכב אני יכול לומר שהוא פשוט עושה אותי שמח יותר. אני בד"כ נוסע איתו סגור, אבל משאיר את החלון עצמו פתוח ומקבל אור יום ישירות לרכב. כשאני סוגר אותו הכל נהיה אפרורי ומבאס...

אם המע' בלוטות' של my style היא Blue&Me של פיאט, ואם הרכב נראה במצב תקין וללא בעיות, אני חושב שכדאי להשקיע קצת יותר ולהתפנק - מכיוון שערך הרכב גבוה יותר (גם בזמן המכירה), וההפרש השקלי כשמשקללים מחיר מכירה עתידי הוא סביר לחלוטין.

בכל מקרה בתור בעלים של איבו אני יכול לומר לך שאני מבסוט מהרכב עד הגג, וכך גם חבר נוסף שרכש כזו לאחר שנסע בשלי. זה ממש כיף לסחוט 650 ק"מ ממיכל של 45 ליטר... :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
צריכת דלק במחשב לא בהכרח אומרת הרבה - אתה לא יודע מי נהג בה, ומה הרגלי הנהיגה שלו.

התוספות באבזור נחמדות לאללה. בתור אחד שלא היה לו סאנרוף בעבר תמיד חשבתי שזה סתם ל'מתלהבים', אבל עכשיו כשיש לי ברכב אני יכול לומר שהוא פשוט עושה אותי שמח יותר. אני בד"כ נוסע איתו סגור, אבל משאיר את החלון עצמו פתוח ומקבל אור יום ישירות לרכב. כשאני סוגר אותו הכל נהיה אפרורי ומבאס...

אם המע' בלוטות' של my style היא Blue&Me של פיאט, ואם הרכב נראה במצב תקין וללא בעיות, אני חושב שכדאי להשקיע קצת יותר ולהתפנק - מכיוון שערך הרכב גבוה יותר (גם בזמן המכירה), וההפרש השקלי כשמשקללים מחיר מכירה עתידי הוא סביר לחלוטין.

בכל מקרה בתור בעלים של איבו אני יכול לומר לך שאני מבסוט מהרכב עד הגג, וכך גם חבר נוסף שרכש כזו לאחר שנסע בשלי. זה ממש כיף לסחוט 650 ק"מ ממיכל של 45 ליטר... :)

לא יודע. למרות שהבורדו יפה הרבה יותר

פורסם

המוכר מוריד את עלות הטסט? אם לא מדובר על עוד אלף שקל,כלומר ההבדל הוא כבר 7 אלף,גם הק"מ נמוך משמעותית,אני הייתי חוסך את הכסף וקונה את בורדו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל התוספות אומנם מאוד מושכות, אבל אני הייתי הולכת על הבורדו. הק"מ נמוך יותר, טסט ארוך, לא דורש השקעה של ישור קו.

בעוד כמה שנים כשערך הרכב יהיה חצי ממה שהוא היום, אני בספק שתקבל הפרש משמעותי במעמד המכירה עבור התוספות, לעומת זאת רכב שמור עם ק"מ ויד נמוכים יהיה הרבה יותר אטרקטיבי.

נ.ב. הבורדו מאוד מחמיא לרכב הזה :)

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...