Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לציין שאני מאוד מאוכזב. הטלפון אצלי בקושי חודשיים. יוצא בשמונה בבוקר מהבית , בשעה אחת הטלפון נכבה. פייסבוק , אינטרנט , מיילים, סמס , וואצאפ. אוקיי גם כמה שיחות . התופעה רק אצלי ? 5 שעות והטלפון מת . זה פאק אצלי ? באייפון 4 אני זוכר שהמצב היה דומה. אבל הטלפון היה אצלי 3 שנים אז סביר שלבטריה יש בלאי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

BT, WiFi, GPS דלוקים?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מדיווחים של חברים בעלי המכשיר, אתה לא מיוחד.

אפילו הגלאקסי 2 הקשיש שלי מחזיק מעמד 7-8 שעות של שימוש כמעט בלתי פוסק (סרטים, מדיה, אינטרנט, מוזיקה, התכתביות ושיחות).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני עם אייפון 5S ואצלי זה לא ככה.

באיזו רשת סלולרית אתה?

אני חזרתי לשבוע לגולן טלקום.

הייתי לקוח שלהם בעבר עם אייפון4, עזבתי לחצי שנה והחלטתי לחזור אלהים משום מה.

בשבוע וחצי שחזרתי אליהם, הסוללה התרוקנה מהר בטירוף!! (בדיוק כמו שקרה לי עם האייפון 4 כשהייתי אצלם)

המכשיר ככל הנראה מאוד התאמץ בשביל למצוא קליטה.

מהרגע שחזרתי ל012, המצב השתפר פלאים.

אצלי הPUSH לא עובד. (במיילים).

הB.T כבוי כשלא צריך וכך גם הWIFI.

מה שכן שירותי המיקום פעילים באופן קבוע.

ביטלתי את אופציית הבהירות האוטומטית.

הסוללה מחזיקה לא רע יום שלם.

אתה על הגרסא העדכנית ביותר?

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

ממש לא ככה אצלי. אני ב012, אייפון 5S, גירסה 7.0.4. מחובר כל היום בWIFI, מיילים בפוש,שימוש די ממוצע בהירות מסך על מקסימום ידנית,

בלוטות' דולק אבל לא מחובר לכלום. לא טורח לסגור אפליקציות שפתוחות ברקע (אין ממש צורך אמיתי).

ב-9 בבוקר הוא על 100% כשאני יוצא מהרכב, ב-18:00 מצב הסוללה סביב 50-70%, תלוי ביום הספציפי.

די דומה ל-4S שהיה לי, אולי שיפור קל של 5-10% בממוצע, קשה להגיד בדיוק.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
ממש לא ככה אצלי. אני ב012, אייפון 5S, גירסה 7.0.4. מחובר כל היום בWIFI, מיילים בפוש,שימוש די ממוצע בהירות מסך על מקסימום ידנית,

בלוטות' דולק אבל לא מחובר לכלום. לא טורח לסגור אפליקציות שפתוחות ברקע (אין ממש צורך אמיתי).

ב-9 בבוקר הוא על 100% כשאני יוצא מהרכב, ב-18:00 מצב הסוללה סביב 50-70%, תלוי ביום הספציפי.

די דומה ל-4S שהיה לי, אולי שיפור קל של 5-10% בממוצע, קשה להגיד בדיוק.

אתה מסמס ? וואצאפ ? פייסבוק ? מיילים ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אני עם אייפון 5S ואצלי זה לא ככה.

באיזו רשת סלולרית אתה?

אני חזרתי לשבוע לגולן טלקום.

הייתי לקוח שלהם בעבר עם אייפון4, עזבתי לחצי שנה והחלטתי לחזור אלהים משום מה.

בשבוע וחצי שחזרתי אליהם, הסוללה התרוקנה מהר בטירוף!! (בדיוק כמו שקרה לי עם האייפון 4 כשהייתי אצלם)

המכשיר ככל הנראה מאוד התאמץ בשביל למצוא קליטה.

מהרגע שחזרתי ל012, המצב השתפר פלאים.

אצלי הPUSH לא עובד. (במיילים).

הB.T כבוי כשלא צריך וכך גם הWIFI.

מה שכן שירותי המיקום פעילים באופן קבוע.

ביטלתי את אופציית הבהירות האוטומטית.

הסוללה מחזיקה לא רע יום שלם.

אתה על הגרסא העדכנית ביותר?

עודד.

אני בפלאפון . BT כבוי . גרסה הכי עדכנית .

פורסם

אני עם אייפון 5 ובשעה 4-5 אני חייב להטעין.

בלוטות' פועל אבל לא מחובר לכלום, ווי פיי דולק ומחובר, וואטסאפ פעיל במשך כל היום.

פורסם
אתה מסמס ? וואצאפ ? פייסבוק ? מיילים ?

סמסים כבר כמעט ולא, וואטסאפ משתנה מיום ליום, אבל מעריך שזה נקרא שימוש 'ממוצע', לא חופר כמו ילדה בת 16 :)

מיילים אני קורא הרבה פעמים באייפון כשאני מסתובב, אבל עונה רק במחשב.

פייסבוק מדי פעם נכנס לכמה דקות. זה לא ממש קבוע.

באחד הימים שממש טחנתי אותו, הייתי בהרבה ישיבות והרצאות משעממות רוב היום ובלי מחשב - הגעתי לשעה 18:00 עם 30% בערך.

תעשה בדיקה כמה הוא יורד לך ב-10 שעות של IDLE בלילה, בלי לגעת בו, WIFI מחובר, מייל בפוש, בלוטות' דולק ולא מחובר. זה יהיה בסיס טוב להשוואה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אם זה לא בעיה במכשיר אלא אופי השימוש שלך (כמו צריכת דלק המשתנה מאדם לאדם), אז תיקנה קייס עם סוללה פנימית שתשלש לך את זמן הסוללה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני עם סוני אריקסון שעולה 100 שקלים. דגם "לבנת חבלה". מטעין אותו בכל ראש חודש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אגב קייס, אני יכול להמליץ על הקייס הזה שקניתי בארה"ב, זול ועושה את העבודה. מה שאהבתי בו

- נטען עם חיבור של כבל אייפון, אז לא צריך לדאוג לכבל נוסף.

- אפשר לטעון אותו ואת האייפון בו זמנית, קודם הוא ייטען את האייפון וכשהוא יגיע ל-100% הוא ייטען בעצמו.

- יש לו יציאת USB לטעינת מכשירים אחרים.

- עשוי מחלק אחד (לא מאבדים חלקים).

- חומר נעים למגע ומרגיש איכותי.

- חיווי של מצב הסוללה ב-4 שלבים.

http://www.amazon.com/gp/product/B00BY0O4J8/ref=oh_details_o07_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

גם אצלי זה לא המצב.

חצי שעה GPS בוקר וערב, רדיו דרך בלוטות באותו זמן ,צו עוד איזה חצי שעה - שעה מוסיקה באוזניות. מיילים ופוש כל היום מחזיק לי בערך 12 שעות.

תבדוק לאיזה אפליקציות אתה נותן זמן גישה ברקע.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...