Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם התחברתי עם VAG-COM לרכב ובאמצע נסיעה החום מצויין בין 86-90 ושעומדים בסרק הרבה זמן החום מגיע עד 99 ואז הונטות מתחילות לעבוד יורד ל97 בערך ואחריי דקה שוב נדקלות. עכשיו שמכבים את האוטו אני יודע שהוונטה אמורה להמשיך לעבוד עד שהיא מסיימת לקרר את המנוע ואצלי שאני מכבה הונטות נכבות גם. ושמתי לב אחריי שכיביתי את האוטו הסתכלתי במחשב החום מתחיל לעלות עד 104 מעלות שהרכב מכובה, מישהו יודע האם זה יוניט חום מנוע או משהו אחר? כי לדעתי זה לא תקין

פורסם
שלום לכולם התחברתי עם VAG-COM לרכב ובאמצע נסיעה החום מצויין בין 86-90 ושעומדים בסרק הרבה זמן החום מגיע עד 99 ואז הונטות מתחילות לעבוד יורד ל97 בערך ואחריי דקה שוב נדקלות. עכשיו שמכבים את האוטו אני יודע שהוונטה אמורה להמשיך לעבוד עד שהיא מסיימת לקרר את המנוע ואצלי שאני מכבה הונטות נכבות גם. ושמתי לב אחריי שכיביתי את האוטו הסתכלתי במחשב החום מתחיל לעלות עד 104 מעלות שהרכב מכובה, מישהו יודע האם זה יוניט חום מנוע או משהו אחר? כי לדעתי זה לא תקין

על סמך מה שכתבת אופן פעולת מערכת הקירור נראית בסדר גמור . לא בכול דגמי קונצרן VAG המאוורר ממשיך לעבוד לאחר כיבוי המנוע לפרק זמן מסויים.

בחן את עצמך

1. האם הרכב מאבד נוזל קירור בצורה מוגזמת ?

2. האם טמפ' נוזל הקירור המוצגת בלוח השעונים נמצאת קבוע על 90 מעלות צלזיוס ?

3. כאשר אתה מדליק את המזגן האם 2 המאווררים נכנסים לעבודה בו זמנית ?

איזה כייף לי :)

פורסם

הרכב תמיד בשעון על 90 מעלות רק שמכבים ופותחים סויץ אז הוא מתחיל לעבור קצת את ה90 במחוג לא מעבד מים אפילו לא טיפה ולגביי המזגן שנהם עובדים

היוניט לא תקינה?

פורסם

עשיתי סריקת תקלות ואין שום דבר האם זה מסוכן או יכול לגרום לנזק שמכבים את האוטו והוא מטפס עד 105 מעלות רק בכיבוי מנוע? והאם יש דרך לגרום לונטות לעבוד אחריי כיבוי מנוע?

פורסם

זה תקין בהחלט שהטמפ' עולה לאחר כיבוי המנוע ל-105 מעלות צלזיוס. אם ייצרן הרכב היה חושב שברכבך הוונטה צריכה לעבוד לאחר כיבוי המנוע אז הוא היה מיישם זאת.

איזה כייף לי :)

פורסם

נשמע הגיוני ותקין, אותה התנהגות אצלי (מגיע ל 110 מעלות). מרגע כיבוי המנוע הדבר היחיד שקורה הוא איבוד חום המנוע! אבל כנראה שאצלך כמו אצלי, היוניט חום גבוה במנוע, ובכיבוי עוד יש הסעת חום לנק׳ הכי גבוהה ולכן החום עולה במחוג.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...