Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב בערך 55-60 עם אופצייה להרחבה.

הבנתי שיש כמה דגמים של הסוויפט(אני מדבר בעיקר על השנים 2009-2011) בנפחי מנוע שונים-1300 ו1500. איזה דגם נחשב לחסכוני ולאמין יותר, אלו הדברים הכי חשובים לי? איזה דגם ממולץ יותר לקניה?

פורסם

ב2009 היה הדור עם מנוע 1.5,הוא נחשב לזריז אבל לא הכי חסכוני,ב2011 הגיע דגם חדש שנמכר עד היום,מנוע יותר קטן 1.25 בשביל החיסכון אבל גם פחות זריז.

שני הדגמים טובים,כי כי 2011 מאט מעל התקציב יותר באזור ה 70+.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
התקציב בערך 55-60 עם אופצייה להרחבה.

הבנתי שיש כמה דגמים של הסוויפט(אני מדבר בעיקר על השנים 2009-2011) בנפחי מנוע שונים-1300 ו1500. איזה דגם נחשב לחסכוני ולאמין יותר, אלו הדברים הכי חשובים לי? איזה דגם ממולץ יותר לקניה?

אם ישנה אופציה להרחבה כמו שציינת תוכל לרכוש דרכנו את הפיאסטה החדשה ברמת גימור "טרנד" שהינו חסכוני ואמין מאוד.

במידה ותחליט אשמח קבוע פגישה ע"מ לתאם.

פורסם

תגידו, איך האופל קורסה האוטומטית 2010? ראיתי הרבה המלצות עליה, 104 כוח סוס למנוע 1400 ועוד אוטומאט זה לא רע בכלל(מה גם שהיא די זולה ביחסית לשאר הרכבים בקטגוריה הזאת).

פורסם

לא נסעת עליה,אבל ישבתי בה בסוכנות,היא מרגישה מיושנת,חומרים פשוטים כמו סלון של רכב מלפני עשור,אולי בגלל זה היא גם זולה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נראה לי שאלך על הסוויפטים. מישהו יודע איזה סוכנות, חברה, מגרש ליסנג מוכרים מגוון של סוויפטים?

הלכתי לכמה אתמול ורובן אמרו שהם לא מוכרים כאלה, בטח לא בדגמים שאני מחפש-2009-2011.

פורסם

מאוד בעייתי למצוא סויפט במגרש. נמכר כמו לחמניות חמות וגם לא החזיקו הרבה מהן בהשכרה וליסינג.

אני התייאשתי וקניתי חדשה. 1.25 ידנית. זריזות זה עניין של סל"ד ואני עדין עושה 1:17 בשבוע רע (בד"כ יותר קרוב ל-1:18. אני נוסע באזור ה500 ק"מ בשבוע)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

ב-70 אש"ח תוכל לרכוש ספלאש ידנית חדשה. דומה מאוד לסויפט, אותו מנוע, תא מטען קצת יותר קטן.

ד"א צריכת הדלק אצלי בסויפט אוטומטית בת כחצי שנה היא סביב 1:13, אבל אופי הנהיגה שלי כולל לא מעט ניעות בכרמל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי הידנית 1.25 -2013 עושה 1:18 מדוד ולא עפ"י המחשב דרך בנסועה מעורבת בוקר מוקדם כמעט ללא פקקים וחזרה עם הפקקים של כביש 2. המנוע מתחיל להפתח בערך אחרי 10000 קמ. היום מרגישה הרבה יותר חזקה מהרגע שהוצאתי מהסוכנות. כשבקדתי את הרכב נסעתי גם על רגיל וגם על אוטומטית ולא יודע אם אומר משהו אבל מחשב הדרך הראה צריכה מוגברת משמעותית לאוטומטית 1;11 לעומת 1:15 . כמובן שבנסיעות מבחן טוחנים אותן אבל זה אומר קצת על הבדלי הצריכה ביניהם.

פורסם

אין הנחה על הסוויפט במסגרת המבצע, ביררתי לפני כמה ימים.

100K לדגם האוטומטי המאובזר GLX אחרי הנחה (103K זה המחיר הרשמי)

80K לידני.

פורסם (נערך)

ממליץ לך לפנות לסוכנויות הרכב, תגלה ש-100 אש"ח זה פחות מהממוצע.

כאשר חיפשתי סופרמיני לפני כ-7-8 חודשים רוב הדגמים עלו סביב 102-110 אש"ח (והיו גם יקרים יותר). הסויפט האוטומטית ברמת גימור GLS (אבזור בסיסי) עלה לי כ-92500 ש"ח, והיתה זולה יחסית לקטגוריה. ה-GLXi או איך שנקרא הדגם המאובזר היה סביב 100 אש"ח, כיון שהייתי בדיוק בשלב זל שיפוץ דירה הסתפקתי בבסיסי (והאמת היא שkאור אופי הנסיעה שלי לא חסר לי כלום).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...