Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סגרו לי את הממיר,מגבר,DVD וכו במזנון.

האם זה האביזר שאני צריך על מנת להמשיך להשתמש בשלט המקורי?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l2632.R2.TR2.TRC1.A0.H1.XIR+EYE&_nkw=ir+eye&_sacat=32852&_from=R40

ראיתי שיש כאלה עם 2-3 עיניות,לי מספיק רק עינית אחת.

האם אני צריך אחד כזה לכל מכשיר?

ראיתי את המחיר בארץ אז ישר עברתי לאיביי.:evil:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

אני הזמנתי והתקנתי את זה: http://www.ebay.com/itm/200677753702?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

עובד מצוין, וגם המשלוח היה יחסית מהיר.

אם יש לך כמה מכשירים, למה לא להתקין לכולם את העינית?

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

לכל מכשיר צריך עינית נפרדת? או שעינית אחת יכולה להתחבר לכמה מכשירים?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

המכשיר נקרא REPEATER והוא משחזר את אות האינפרה שהוא קלט (מבלי בעצם לפענח ולהבין אותו). ולכן הוא יכול לעשות זאת ממספר עיניות ועבור מספר שלטים/מכשירים (בתנאי שבתוך המזנון, השידור מהיחידה הפנימית יקלט על ידיהם ולא יוסתר על ידי מדפים וכדומה).

:turn-l:
פורסם

אני מבין שיש חיישן שיושב על המזנון שמעביר לחיישן אחר שנמצא ליד הממירים במזנון הסגור וככה הממירים בעצם קולטים נכון?

ראיתי שזה מגיע עם חיבור כמו של אוזניות,לאן זה מה מתחבר?

פורסם

יש עינית חיצונית אחת וחיבור לארבעה מכשירים שונים.

ניתן להוסיף עד 8 מכשירים נוספים אם אני זוכר טוב.

את העיניות הקטנות אתה מרכיב על עינית האינפרא

שיש בממיר/dvd וכד׳. לא משהו מסובך. רק צריך לזהות

את מיקום העינית בכל מכשיר. מאירים עם פנס על הפאנל

הקדמי ומזהים אותו בשניה.

פורסם

אפשר בבקשה קישור לאחד כזה שיתאים לי?

מספיק לי חיבור ל4 מכשירים

פורסם
אפשר בבקשה קישור לאחד כזה שיתאים לי?

מספיק לי חיבור ל4 מכשירים

עינית קליטה אחת, עיניות שידור בהתאם למספר המכשירים שיש לך (אם זה רק ממיר ו DVD, אתה צריך סה"כ 2). רוב הסטים הנורמליים הבסיסיים מגיעים עם 4 עיניות שידור ואחת קליטה.

קח בחשבון זמן משלוח קטסטרופלי ותקווה שזה יגיע בעוד חודש.

לפני שבועיים מכרתי לאחי סט כזה ואזלו לי כל הסטים (גם הפשוטים יותר). הזמנתי כבר כמה סטים והם בדרך. אם אתה לחוץ על זה, אין לי בעיה שתזמין ותחזיר לי כששלך יגיע (או שתשלם) - בהנחה שהסטים שלי יגיעו לפני הסטים שלך (אתה יודע, כבר היו מקרים מעולם...).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תגיד , המזנון עצמו - סגור או מאוורר?

מילא ממיר וDVD אבל לשים מגבר במזנון סגור זה לא לעניין.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חוץ מעינית אתה חייב אוורור.

הממיר מתחמם מאוד וגם למגבר פועל חשוב לאפשר זרימה של אוויר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...