Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיצוץ בבית נורת פלורסנט מצורת ספירלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

הרגע קרה לי מקרה לא נעים שבעת הפעלת המתג, לאחר בדיוק שנייה שתיים, נשמע פיצוץ חזק מאוד וריח של שרוף מבית נורת הפלורסט.

הנורה מסוג ספירלה, עובדת בסהכ חודש וקצת, הנורה מחברה סבירה נורמאלית עם אחריות.

מה יכל לגרום לכך לדעתכם?

לא יודע אם זה חשוב אבל...

הפחת לא קפץ ! אך ורק הראשי שלידו והפקק של אותו הקו שקשור לבית הנורה.

הפחת חייב היה לקפוץ גם כן?

זאת דירת סטודנט והיום היה חשמלאי כלשהו אשר החליף פחת ועשה שם כל מיני...

הסימנים הצהובים על בית הנורה, הנורה הם חדשים.. זה מה שקורה לאחר מקרה כזה?

8y7u9y9e.jpgedapyver.jpg7a5a7yse.jpg

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם (נערך)

הפחת לא צריך לקפוץ, אין הארקה שם (ולא צריך), הכל עשוי מפלסטיק.

מה שקרה אצלך זה קצר, מכיוון שעברו כמה שניות מרגע הפעלת המתג עד הקצר עצמו, כנראה שמדובר במנורה שגרמה לקצר ולא בבית המנורה (הערכה זהירה שלי, אין אפשרות לדעת בוודאות מבלי לבדוק פיזית).

למרות זאת, יש לבדוק את בית המנורה עבור סימני התפחמות ולהחליף בהתאם, אני אישית הייתי מחליף בלי קשר, מדובר בבית מנורה שעולה 7 שקלים בדיוק.

אני לא חושב שלחשמלאי היה קשר לעניין אלא אם הוא התעסק בבית המנורה הספציפי הזה.

הסימנים הצהובים יכולים להיות שאריות מהקבל שהתפוצץ בפנים.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

הבעיה נמצא, ישנה רטיבות סביב בית הנורה בתקרה, אם תציצו בתמונה האחרונה... מים חדרו וקיצור.

תודה על התגובות ועצות כמובן :)

פורסם

לא סובל את הנורות האלה.

קניתי סטוקים של נורות ליבון רגילות 100,75,60 ו- 40 וואט ושמתי במחסן.

תאוורר את הבית, ותסלק משם את הנורה.

פורסם (נערך)

בעקבות הנזילה של הדירה מעל ( זהו בניין סטודנטים ) כנראה שעם הזמן הייתה חדירת מים לקו החשמל הזה, עכשיו זה כבר בטיפול של בעל הדירה ומול הקבלן והם עובדים יפה מאוד ומטפלים בזה.

חיפשתי נורות של 30W ומעלה בשביל הדירה, כי אני לא סובל אור חלש. הן באמת אחלה ועושות את העבודה. ה 30W הזה נותן לי תאורה של כ 150W ערך וכ 1750 לומנס... זה מכובד מאוד.

בבית של ההורים אני אפילו עושה שימוש בנורת פלורסנט של 40W (ספירלה בשרותים ) אשר נותנת כמו 200W רגיל וכמעט 2150 לומנס ( או אפילו יותר אם אני לא טועה ) מכובד מאוד.

( בחדר שלי אצל ההורים יש לי מנורה מעוצבת עם מכסה פלסטיק שבה יש 4 נורות של פיליפס של 23 וואט... האור שיש בחדר מדהים ) וכל זה בהספק של 90 וקצת וואט, שווה מאוד ואני מקבל אור של כמעט 500 וואט ליבון.

את הנורה הספציפית הזו, אחליף במסגרת האחריות ואקבל חדשה.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
  • תוכן חדש...