Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקבל עזרה בזיהוי הבעיה, מדובר בפיקנטו 2012, היום שבאתי לפתוח את האוטו השלט לא עבד, ניסיתי עם השלט השני שיש לי וגם הוא לא עבד אז הגעתי למסקנה שהבעיה היא לא בשלטים, אלא במכונית.

האם המסקנה שלי נכונה, כלומר הסיכוי נמוך שבאותו יום שני השלטים התקלקלו, אז מה לדעתכם הבעיה? איזה חלק באוטו אחראי על הנעילה עם השלט? כיצד לדעת שלא עובדים עלי במוסך? האם התיקון אמור להתבצע במסגרת האחריות?

תודה :oops:

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

פורסם

למרות שזה לא סביר שיקרה בשניהם באותו זמן, בתור התחלה הייתי מחליף סוללה בשלט.

פורסם

לפעמים מדובר בהפרעת רדיו, כלומר גלי רדיו שמתנגשים עם השלטים שלך. זה יכול להיות חיצוני, כמו מבצע צבאי בו משודרים באזור גלים חזקים. זה יכול להיות פנימי, כמו קודנית אלחוטית. נתקלתי בתקלות בשניהם. בקיה אוסרים מפורשות על התקנת עלוקות אלחוטיות בדיוק מהסיבה הזו.

נסה שני דברים - 1) להזיז את האוטו למקום אחר ולנסות שוב. 2) לברר איזו קודנית יש לך באוטו.

פורסם
למרות שזה לא סביר שיקרה בשניהם באותו זמן, בתור התחלה הייתי מחליף סוללה בשלט.

הסוללה לא ריקה מכיוון שיש אור כאשר לוחצים על כפתור

לפעמים מדובר בהפרעת רדיו, כלומר גלי רדיו שמתנגשים עם השלטים שלך. זה יכול להיות חיצוני, כמו מבצע צבאי בו משודרים באזור גלים חזקים. זה יכול להיות פנימי, כמו קודנית אלחוטית. נתקלתי בתקלות בשניהם. בקיה אוסרים מפורשות על התקנת עלוקות אלחוטיות בדיוק מהסיבה הזו.

נסה שני דברים - 1) להזיז את האוטו למקום אחר ולנסות שוב. 2) לברר איזו קודנית יש לך באוטו.

לגבי 1 - ניסיתי ב2 מקומות שונים

לגבי 2 - איך מבררים זאת?

פורסם

אור בשלט זה לא מדד לסוללה מלאה. החלף סוללה ובדוק אם השלט מגיב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לגבי 2 - איך מבררים זאת?

קודם כל - חפש את התעודה שקיבלת עם הרכב. חייב להיות אישור אצל חברת הביטוח שדרשה אותה. איפה התקנת את הקודנית? אם זה בסוכנות של קיה, סיכוי סביר שלא היו שמים אלחוטית.

אם לא כתוב בתעודה שזו עלוקה אלחוטית, זה עדיין לא סימן ודאי. זה הסרט שאני אכלתי - סוזוקי לא מרשים אלחוטי, המתקין ציפצף על ההוראות כי לא היה לו קווי במלאי, מילא תעודה סתם איך שבא לו, ורק ספקטרום אנלייזר נייד גילה בסוף את ההפרעה החזקה שהיתה באוטו והפריעה לשלט.

פורסם

עדכון - אתמול החלפתי את הסוללות לחדשות והבעיה עדיין נותרה, פניתי לשירות KIA והם הפנו אותי לאדי מערכות שם התבצעה ההתקנה לרכב.

באתי אליהם היום, שם תיקנו לי את שני השלטים ללא עלות, לטענתם הבעיה הייתה ב"מוח" של השלטים ובשניהם הוא הוחלף.

תודה לכל מי שניסה לעזור :-)

• תוכן חדש...