Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכב חדש,

חסכוני (נוסע 30K בשנה, 90% בין עירוני), נוח ומפנק. אני כרגע על C5 2002 מפנקת. אז אשמח לדעת האם הרנו מתקרבת ל C5 בצורה כלשהי?

מה עם האמינות של האוטו בכלל, והגיר הכפול מצמדים?

פורסם

חבר טובה שלי קנה פלואנס דיזל כזאת לפני משהו כמו שנה וחצי. גם הוא נוסע עם הרכב המון והוא חיפש רכב חסכוני שיחליף טויוטה קורולה שהגיעה כבר ל-350 אלף קילומטרים. היום הוא עם יותר מ-30 אלף קילומטרים על השעון, הכל פיקס, אפס תקלות. יש לי בעבודה מגאן סטיישן דיזל עם אותו שילוב של מנוע גיר, אמנם עם הרבה פחות קילומטרים אבל גם שם הכל פיקס. לא שמעתי על בעיות לגבי הגיר הזה גם במקומות אחרים, נראה שהכל בסדר.

הרכב בסך הכל די נוח, אבל זה לא סיטרואן C5. גם מבחינת פינוק הכל בסדר אבל זה לא רכב מאוד מאוד מפנק. תעשה סיבוב על הרכב ותחליט בעצמך אם הוא מפנק מספיק או לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

c5 זה לא מבחינת נוחות.

הרכב חסכוני מאוד ( מגיע אצלי בקלות ל1:17.5 משולב, עם רגל עדינה ויותר בינעירוני אפשר להתקרב גם ל1:20). הרכב סוגר 80k ללא תקלות מיוחדות (טיפולים, מצבר, מנורות ראשיות) למרות טיפולי ליסינג. חפש שרשור מעקב שלי בפורום.

הגיר מצוין מחוץ לעיר, ולא מהוקצע בזחילה בפקקים- כדאי שתעשה נסיעת מבחן כדי להחליט כמה זה מפריע לך

המנוע חזק מאוד, והרכב סוחב את העליות לירושליים על חמישי בלי להתאמץ.

פורסם

להורים שלי יש רכב כזה קרוב לשנה, אמנם זה לא מדד, כי הרכב לא עשה אפילו 15 אלף ק"מ, אבל בנתיים אמינות מופתית.

המנועים נחשבים אמינים למדי, הDCI מנוע שגומע מאות אלפי ק"מ בטיפול נכון ובתחזוקה טובה. במוסך של רנו (בזמן טיפול של הקליאו שלי) פגשתי נהג מונית עם פלואנס דיזל ידנית. סיפר שגמע 380 אלף ק"מ ללא שיפוץ מנוע או גיר. סביר להניח שהחליף קלאץ' לפחות פעמיים, אבל למעט תחזוקה שוטפת הבנתי ממנו שהרכב אמין מאוד והוא מרוצה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...