Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מגבר 5 ערוצים לאוטו.

המערכת שלי מורכבת בצורה הבאה :

1. פיוניר AVH P4450.

2. זוג קדמיים 6.5 focal 165a קומפוננט

3. זוג 6x9 infinity reference 6822cf

4. סאב וופר 12" Sony Xplod 1000w 300rms

5. מגבר 4 ערוצים 900w crunch

כרגע הרמקולים הקדמיים והסאב,מחוברים למגבר ,והאחוריים מחוברים למערכת .

השמח לקבל הצעות ,למגבר 5 ערוצים שיחליף את המגבר הקיים, במקום מונו לסאב ומגבר לרמקולים.

תודה לעוזרים

פורסם

אם מבין שני האופציות הייתי הולך על הקראנץ.

אישית לא הייתי הולך על מגבר חמישה ערוצים, וכיוון שכבר יש לך מגבר הייתי הולך על מונובלוק חביב לסאב, יפיק תוצאה יותר טובה.

SCANSPEAK

פורסם

אני לא רוצה שני מגברים צריך ,להעביר עוד כבל מהמצבר או שצריך להוציא מתח מה 4 ערוצים בשביל המונובלוק.

השאלה שלי עם אני יכול להחליף את ה 4 ערוצים ולשים במקום 5 ערוצים , ככה שהחיבור ה 5 ילך לסאב עכשיו השאלה עם הוא יפעיל טוב את הסאב.

בדרך כלל החיבור החמישי נעה בין 300W-500W, השמח ליותר הסברה בנושא תודה.

פורסם

זה ממש לא בעיה לחבר 2 מגברים כל מה שצריך לעשות זה לפצל את המתח ואת הרימוט.

בנושא מגבר 5 ערוצים זה בעצם מגבר 4 +מונו באריזה אחת זה הכול ,רק שמדובר בדרך כלל במגברים שהם בסיסיים.

וניתן למצוא שילוב טוב יותר של 4 +מונו בניפרד ,אין בעיה לחבר מגבר 5 ערוצים במקום ה-4 שיש לך כעת

מה שכן ,השליטה בערוצי המגבר תהיה תלויה ביכולת השליטה של הרדיודסיק שלך

שליטה מלאה אחורה\קדימה\סאב =3 יציאות למגבר ו-3 זוגות RCA.

פורסם (נערך)

כרגע מחובר 4 רמקולים וסאב ,אז ככה שיש 3 יציאות מהמערכת, תוכל לתת לי הצעה למגבר 5 ערוצים איכותי ,שנותן הספק טוב. ראיתי את ה crunch p1 5000.5 ואת הדגם החדש של jbl של 5 ערוצים, עם אתה מכיר את המגברים האלו, אני ישמח קבל חוות דעת או לגבי מגברים אחרים אני ישמח לשמוע . תודה

עריכה אחרונה על ידי henatali
פורסם

אני לא כ"כ מבין את ההתעקשות על מגבר חמישה ערוצים

מבחינת צריכת חשמל, בין אם מדובר במגבר 4 ערוצים ומונו לבין חמישה ערוצים, על הספקים זהים/דומים תדרש אותה מערכת חשמל/חיווט, ככה שבמידה וזו לא מספקת תצטרך להחליף אותה בכל אופן.

לרוב המגברי חמישה ערוציים בסיסיים לגמרי, ונחותים משילובי מונו+ארבעה ערוצים למינהם.

המגברי חמישה ערוצים הטובים (כדוגמת הגנסיס חמישה ערוצים שמופיע בפורום המכירה ד"א), או ה jl hd 900/5 ודומיהם רחוקים מהתקציב שלך.

SCANSPEAK

פורסם

אני לא רוצה שני מגברים כי זה סתם תופס מקום באוטו בגלל זה אני רוצה אחד של 5

שני המגברים של jbl וcrunch הם טובים ?

למרות זו איזה מונובלוק איכותי יתאים לסאב שלי של סוני

פורסם

אם אתה רוצה מגבר 5 ערוצים כבר הצעתי לך לישקול Precision Power PPI P900.5

זה מגבר פול ריינג קלאס D איכותי שחולק את אותו הבורד עם כמה מגברים ממותגים אחרים

לדעתי יכול להיות אופציה טובה מאוד למחיר ,בין הבחירות שהצעתה הייתי הולך על ה-JBL הקראנצ הוא

מגבר מסידרת הפאוור זון הנמוכה ביותר של קראנצ שגם כך לא מציגה איכות ברמה גבוהה.

פורסם

אם תרצה אני מוכר את המגבר שלי 5 ערוצים של גנסיס מהסידרה הגבוה שהוא מהמגברים הטובים בעולם למרות שהוא חורג קצת מהתקציב שלך

HU: Clarion HX-D3 special edition Amp Macintosh mc 4000m .Comp: Focal utopia be no 7 active SubWoofer: Focal Utopia 21wx

• תוכן חדש...