Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לידיעה כללית...

מי שמעוניין לרכוש אזיקונים איכותיים העשויים מניילון 6.6 ועמידים בתנאי סביבה חיצוניים כגון: מים, שמנים קרינת UV מומלץ לרכוש אזיקונים מניילון 6.6 בצבע שחור.

אזיקונים בצבע לבן או שקוף בדרך כלל מיועדים לשימוש פנימי כגון ארונות חשמל וחיווט בפנים הרכב ואינם עמידים בפני UV.

מנסיוני בתעשיה אזיקונים תוצרת חברת panduit עמידים מאוד ועולים באייכותם על האזיקונים הנמכרים בטמבוריות ואלה ומשווקים למוסכים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם האזיקונים יהיו חשופים לקרינת UV זה אומר שיש בעיות הרבה יותר חמורות לטפל בהן (שאסי בגג למשל...)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

וויל - האמן לי שאני אחד מאלה מנהנים לראות - וגם לעשות - פרויקטים של DIY ויעיד על כך בוקי ששגלתי לו את השכל בעניין ידית טורק שאכן הוזמנה ואוטוטו מגיעה. אבל הפרויקט הזה גרם לי לתחושה עמוקה של חוסר נוחות, איזה רווח יש מהתקנת תושבת קשיחה לאגזוז? חיתוך החומר (שלהערכתי היה אמור להיכנס בלחץ לתושבת), כמו גם האזיקונים החד פעמיים - מעבירים לי תחושת פרטאץ' קשה. לגמרי מצטרף לדעתם של בוקי ואיציק על העבודה.

פורסם

שלום

אני גם עשיתי פרוייקט של החלפת בוקסות למשולשים הקידמיים של פאוורפלקס במקום המקורי

סך הכל 2 בוקסות בכל צד.

ובוקסה בגשר התחתון שמחבר בין המנוע לגיר למעטה בפולקסווגן פולו 1.2 tsi.

הבוקסה התחתונה העבירה את כל הרעידות מהמנוע אל הרכב.

לעמוד במקום ללא תזוזה הרגיש כמו מונית דיזל ישנה.

כל התנעה הייתה מורגשת אפילו מבחוץ כשכל הרכב רעד.

פתאום הרכב לא נעים לנסיעה יום יומית .

אז מה שיפרתי פה? רק נזק.

שבוע נסעתי כך עד שהזמנתי בוקסה עם זרוע מקורית והרכבתי אותה בחזרה במקום הפאוור פלקס המשופרת.

וגם בעוד שנתיים כשהבוקסה תישחק שוב ארכיב מקורית בלבד.

פורסם
אם האזיקונים יהיו חשופים לקרינת UV זה אומר שיש בעיות הרבה יותר חמורות לטפל בהן (שאסי בגג למשל...)

לא הבנתי את תגובתך.

אני המלצתי לך להשתמש באזיקונים שחורים העשויים מניילון 6.6 אשר עמידים יותר בתנאים חיצונים.

פורסם

אני עשיתי את אותו דבר, נוסע כבר 4 חודשים ומתפקד יופי.

את ההחלפה עשיתי אחרי שהתושבת המקורית (כן שילמתי על מקורית חדשה לקרסו) החזיקה פחות משנה.

בקליאוספורט.נט ממליצים בחום לעשות את הפרויקט הנ"ל, יותר מזה, הם אפילו ממליצים שם להחליף גם את התושבת האמצעית לתושבת פאוורפלקס.

הסיבה היחידה שלא החלפתי גם אותה, היא שהיא עדיין עושה את העבודה כמו שצריך (נקנתה ביחד עם התושבת האחורית לפני שנה ו4).

פורסם
לא הבנתי את תגובתך.

הסבר: האזיקונים נמצאים בחלק התחתון של הרכב.

אם הם חשופים לשמש (קרינת UV) אז סימן שהרכב לא עומד על הגלגלים אלא הפוך על הגג - ואז העמידות לטווח ארוך של האזיקונים לא קריטית...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שוב פעם אני חוזר על-דברי אבל הפעם בשפה האנגלית (אזיקונים באיכות טובה לא רק עמידים בפני UV).

Weather Resistant outdoor use.

פורסם

מרק10, אני דווקא מסכים עם wil - עמידות בתנאי חוץ לאזיקונים הנ"ל לא רלוונטית כלל. תנאי חוץ מתבטאים (בעיקר במוצרי פלסטיקה) בעמידות לשמש ישירה - קרינה אולטרא-סגולה. שאר הפרמטרים (כגון עמידות במים, אבק וכו') לא רלוונטיים לאזיקון. עם זאת, ההמלצה לבחור באזיקון אשר עמיד בתנאי חום נשמעת מתאימה, אפילו שמדובר בחום נמוך יחסית לשאר מערכת הפליטה. ניילון 6-6 שהמלצת נראה מתאים לעבודה, בין אם הוא שחור (ועמיד ל-UV) ובין אם הוא לבן/שקוף.

• תוכן חדש...